Gość: kokakola IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.01.06, 11:31 jak wyzej ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejbi Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? 20.01.06, 12:13 Nie wiem czy najlepszy, ale na pewno bardzo dobry jest Lasting Finish Rimmel'a. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goszka soft compact powder Manhattan IP: *.tele2.pl 20.01.06, 12:59 kryje, matuje i jest trwały. chociaz 'compact' to to normalny puder prasowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: soft compact powder Manhattan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:06 Potwierdzam Manhattan- najlepszy naświecie- używam chyba od 6 lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: soft compact powder Manhattan 20.01.06, 15:15 Manhattan ale ten antybakteryjny, on lepiej matuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? IP: 62.40.80.* 20.01.06, 13:11 Creme Puff MaxFactor. Używam translucent nr 5 matuje nie dając koloru. No, może odrobinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? IP: *.crowley.pl 20.01.06, 13:30 a ja na Creme Puff sie "przejechałam":matował słabo+byłam po nim jakaś pomarańczowa(kolor 05 właśnie), ale bledziuch jestem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:36 Ja się też na Puff MF przejechałam (mam cerę mieszaną). Jak dla mnie bardzo kiepski puder: bardzo mocno kryjący, widoczny na twarzy (nie ma też wersji transparentnej), podkreśla pory i dla mnie zapach jest nie do zniesienia. Za to Pastel teint Bourjois to dla mnie ideał w swoim przedziale cenowym: delikatny, ale jednocześnie świetnie matuje i rożświetla leciutko buzię. Oba pudry to pudry o bardzo starych recepturach, ale MF przy Bourjois to naprawdę puder starego typu. Z pudrów nie polecam T Balance Loreal, słaba jakość za 55 złotych, niezłe pudry ma Rimmel i Clinique (stay matte). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? IP: *.skranetcan.pl 20.01.06, 23:13 Na pewno mówimy o tym samym pudrze? Pisałam wyraźnie, że używam t r a n s l u c e n t czyli przezroczysty, prześwitujący! W życiu Crem Puff Translucent MF nie może być, jak piszesz, "mocno kryjący"! Aha, a wersja transparentna, to własnie wersja translucent. Odpowiedz Link Zgłoś
ana258 Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? 20.01.06, 16:18 Manhattan, manhattan i jeszcze raz manhattan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 23:00 ana258 napisała: > Manhattan, manhattan i jeszcze raz manhattan Fajny ale... nie matuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? IP: *.chello.pl 21.01.06, 14:40 na allegro sprzedaje facet. dalam w sumie 21zl za dwa puderki ale swietnie matuja! szczerze zawsze uzywalam drogich a teraz tani i jestem zadowolona. zaraz ci podam link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: JAKI NAJLEPSZY MATUJACY PUDER PRASOWANY ?? IP: *.chello.pl 21.01.06, 14:41 www.allegro.pl/show_item.php?item=81177253 oto link Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Tylko i wyłącznie dawny Yardley,teraz Lentheric 21.01.06, 15:24 rewelacja, nawet Max Factor Creme Puff wysiada przy nim kosztuje 17 zł mi starcza na pół roku www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=9a1a1bb8efc1fbd11549af9e8693a118&cmd=details&itemid=1422 Odpowiedz Link Zgłoś