ufc 05.12.04, 22:21 Na własnie nie wiem czemu dla mężczyzn rosną włosny na tyłku:-Pjakim sposobem sie ich najlepiej pozbyć.Golenie to chyba odpada.Myślałem o piance którą sie nakłada i spłukuje potem.Poradzcie coś:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbin Re: Tyłek:-) 05.12.04, 22:53 woskiem, woskiem :) bedzie bolało - widzialem w Jackassie jak to robili... Odpowiedz Link
iw21 Re: Tyłek:-) 11.07.05, 19:05 uwielbiam jak facet ma owłosiona pupcię:) to jest super, ale jeśli potrzebujesz, to proponuję Veet, ja używałam ale nie do pupci tylko do "przodu"- nie jest najtańszy ale warto:D , absolutnie odradzam golarkę pogorszy sytuację, Pozdrawiam Odpowiedz Link
sloggi Re: Tyłek:-) 11.07.05, 19:10 Może to obrzydliwe co napiszę - ale to prawda. Owłosienie zadka to atawizm, miał pozostawiać zapach "kału" - im intensywniejszy, tym urozmaicona dieta samca, czyli umie upolować różne rodzaje pokarmu. Ponadto miał też zniechęcać do homoseksualizmu. Zadbany tyłek z futerkiem to jest to :) Odpowiedz Link