Dodaj do ulubionych

czy ktoras ma PIEKNA CERE po okresie blizn??

• Gość: up czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:22
      up
      • Gość: TAnia Re: czy IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.03.06, 22:20
        Niestety, musiałam załozyć nowy wątek. Tu opisałam problem

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=38326762
        Pokrótce - wczoraj, po dwukrotnym umyciu twarzy, niegotowe jeszcze strupki
        odpadly i powstały nowe ślady :(
        Teraz powstają kolejne strupki i znów czekam na odpadnięcie, ale i tak jestem
        bardzo zdenerwowana. Choćbym nie wiem, jak była ostrożna, strupki odpadają :(
        musiałabym w ogole nie myć twarzy a to nie mieści mi się w głowie. Czułabym się
        okropnie. Mam kilka malutkich kropek, zamiast nieregularnych przebarwien, ale
        chciałam przecież nie mieć NIC. Laser nie jest tanią sprawą (200zl),
        oczekiwałam bardziej ewidentnych efektów. Staram się nie robić przy twarzy nic
        absolutnie, żeby szybciej sie goiło i zasklepiało, ale generalnie czuję się
        mocno rozczarowana :( Jutro wieczorkiem znow napiszę, co i jak. Pozdrawiam.
        Spijcie dobrze.
    • Gość: ip Re: czy ktoras ma \ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:18
      ip
      • Gość: TAnia Re: czy ktoras ma \ IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.03.06, 18:11
        A więc, mogę wreszcie powiedzieć o ostatecznym efekcie. Same rozsądźcie, czy
        się opłacało. Przebarwien nie ma, ale zostały cztery małeńkie, czerwone blizny,
        które baardzo powoli dochodzą do siebie i sądzę, iż jednak całkowicie nigdy nie
        dojdą. Gdy używam korektora w ołówku efekt jest super, bo nie widać dosłownie
        nic. "Makijaż" zajmuje mi kilka chwil i polega na pokryciu korektorem
        czerwonych kropek. Jedna z nich jest malutka ale głęboka i wiem, że się jej nie
        pozbedę. Ogólnie daję za zabieg ocenę dostateczną ;) Nooo, moze z plusem.
        Wczoraj, gdy kupiłam wreszcie fantastyczny korektor w ołówku i w kilka sekund
        zamalowałam kropeczki, poczułam, że mam ładną cerę i humor wrócił. W czwartek
        powinnam pojsc do lekarza na poprawki - WYKLUCZONE. Strzeżonego Pan Bóg
        strzeże, zadowolę się tym, co jest :) Pozdrawiam.
    • Gość: up Re: czy ktoras ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:48
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka