Gość: Lila IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:00 mam mieszną cerę jaki jest ten podkład ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calineczka Re: Podkład Fresh Matte mabelline????? IP: *.jeremi.pl 11.11.02, 13:52 Ja Ci go odradzam, nie kupuj. Raz sie na niego skusilam i stwierdzilam, ze nigdy wiecej. Tez mam mieszana cere, ktora mi tylko przesuszyl, non stop schodzila mi skora z nosa. Poza tym podklad ten podkresla pory, zle sie rozprowadza, ogolnie jest kiepski. Wiele osob to potwierdza, bo juz kiedys pojawil sie na forum taki watek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bezimienna_ Re: Podkład Fresh Matte mabelline????? 11.11.02, 13:56 Dla mnie pudło niestety:( Z tym, że ja w ogóle mam taką nieciekawą, mieszaną cerę na której mało co dobrze wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
nieszenka Re: Podkład Fresh Matte mabelline????? 12.11.02, 10:05 Też wypróbowałam ten podkład, na szczęście z próbki. Beznadziejny. Ciężko się nakłada, uwidacznia pory. Po prostu buzia wygląda nie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś