xdamaris 20.01.13, 14:46 hej, jakie są wasze opinie o tym zapachu? podoba się wam? wszyscy tak go chwalą, a mnie szczerze mówiąc nie przypadł do gustu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadinee3 Re: Chanel No. 5 20.01.13, 15:27 Dla mnie jest trochę za cięzki. Chociaz po pewnym czasie pachnie bardzo ładnie. Muszę poczekac, aż ię trochę ulotni Odpowiedz Link
euro-dolar2 Re: Chanel No. 5 20.01.13, 19:01 A ja osobiście nie przepadam :( nie podoba mi się wcale ! Odpowiedz Link
utleniony Re: Chanel No. 5 21.01.13, 22:36 Jeśli szukasz zawiesistych zapachów, pomyśl o coś z serii Amouage. Cenowo, niestety wychodzi trochę drożej. Ale są różne promocje i można czegoś poszukac. Odpowiedz Link
lheure-bleue Re: Chanel No. 5 26.01.13, 18:52 Ja Kocham klasyczną Chanel No. 5, choć właśnie ją zdradziłam z Amouage Gold ;) Sama jestem ciekawa czy kiedyś do niej wrócę? Odpowiedz Link
viivii Re: Chanel No. 5 27.01.13, 00:07 A może ktoś podał by mi jakiś zamiennik Chanel 5 ? Bo 5 uważana jest za standardowy zapach. A czy jest jakiś inny klasyk porównywalny właśnie z tym? Bo mimo tego że każdy się do niego odwołuje to ja go nie mogę znieść ! Natomiast chciałabym pachnieć też trochę klasycznie - a nie zawsze tak ekstrawagancko jak to mam w zwyczaju :D Odpowiedz Link
eleonora166 Re: Chanel No. 5 02.04.13, 20:05 Ja przez długi czas nosiłam na sobie Chanel No. 5, bo były to wtedy według mnie jedyne eleganckie perfumy. Dziś nie mogę do niech wrócić bo są dla mnie i dla mojego nosa, po prostu nie do przyjęcia. Sama zastanawiam się, jak mogłam ich używać. Odpowiedz Link
utleniony Re: Chanel No. 5 02.04.13, 21:52 Moja mama używała piątki, ale przerzuciła się na Naomi Goodsir. Też są ciężkie, ale dużo nowocześniejsze. Ogólnie mam wrażenie, że teraz No. 5 jedzie tylko na dawnej legendzie... Odpowiedz Link
nadinee3 Re: Chanel No. 5 02.04.13, 23:06 Tak właściwie to czy ktoś to jeszcze kupuje? Jest teraz przecież tyle innych nowych zapachów, czy to niszowych czy to masowych, że doprawdy nie wiem czy Chanel no. 5 ma jakikolwiek klientów. Odpowiedz Link
viivii Re: Chanel No. 5 04.04.13, 23:55 Bardzo ciekawe przeskoczenie z Chanel no 5 do Naomi Goodsir bo dla mnie to dwa zupełnie różne kreacje zapachowe. A co do opinii to zgadzam się że obecnie bardziej teraz chodzi o renomę niż o sam zapach. Ja osobiście nie znam nikogo kto używałby słynnej 5. Odpowiedz Link
nadinee3 Re: Chanel No. 5 11.04.13, 23:21 Nie do końca przepadam za Naomi Goodsir ale gdybym miała wybierać między jej zapachami a Chanel no 5 to na pewno kupiłabym Naomi - jest zdecydowanie lepsza i bardziej naturalna niż sztuczna i przesadzona 5. Odpowiedz Link
ewciora Re: Chanel No. 5 04.05.13, 19:36 Chanel no 5 ciezki zapach glownie na wieczory nie wyobrazam sobie uzyc go w goracy dzien;/ z regoly dla dojrzalych kobiet Odpowiedz Link
ania250317 Re: Chanel No. 5 09.10.17, 11:28 Dla mnie Chnel No. 5 jest zbyt ciężki, wolę zdecydowanie Versace - Crystal Noir czy CK - Euphoria. Zamawiam je na zapachowiec.pl, bo mają dobre perfumy w dobrej cenie, a ostatnio także skusiłam się na przetestowanie reklamowanego teraz Yves Saint - Laurent - Black Opium i powiem szczerze, że super :D Odpowiedz Link