Dodaj do ulubionych

polećcie dobry szampon koloryzujący włosy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:26
Jesli macie jakiś sprawdzony szampon koloryzujący w odcieniu ciepłego
brązu.cos w rodzaju (jasny złoty szatyn)-jaki ma w swojej ofercie Garnier
Nutrise Natea.Chce ufarbowac włosy właśnie w tym odcieniu i najpierw chce
wypróbowac szampon czy ten kolor będzie mi odpowiadał
Obserwuj wątek
    • Gość: pomidorekk Re: polećcie dobry szampon koloryzujący włosy IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 16:32
      L'oreal kurcze nazy nie pamiętam, ale była na "c"...
      • Gość: Iza Re: polećcie dobry szampon koloryzujący włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:40
        Zapewne chodzi ci o l'oreal-casting.Mam pytanie czy mozna go uzyc jesli włosy
        byly kiedyś rozjasniane baleyagem?????????????????
        • Gość: pomidorekk Re: polećcie dobry szampon koloryzujący włosy IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 16:53
          no własnie casting! hmm tego to ja nie wiem, nigdy nie farbowałam włosów zwykłą
          farba itp, zawsze uzywałam szamponów. Ten jest bardzo dobry i ma bardzo fajna
          odżywkę dołączana do opakowania no i dobry aplikator i rekawiczki. Kolor dłuo
          sie trzyma. Ja raz trzymałam tylko go jakieś 3-4 minut za długo i troszkę mi
          bardziej włosy zaczeły wypadać (przez tydzień) a późnije wróciło wszystko do
          normy.
          • Gość: iza Re: polećcie dobry szampon koloryzujący włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:36
            a czy można go stosowac na włosy ktore ponad rok temu byly rozjasniane
            baleyagem?????????nie mam żadnej mozliwości przeczytania ulotki
            • aaliyah83 Re: polećcie dobry szampon koloryzujący włosy 03.02.06, 09:47
              Iz apo pierwsze mam pytanie- czy garnier ma w swoejej ofercie SZAMPON
              koloryzujący?? nigdy nei słyszałam.. ja farbuje włosy tylko szamponami już od 6
              lat. Więc tak casting jest super. Dwa tyg po nałożeniu włosy sa cudowne, łatwo
              się układaja i sa grube. JA preferuje odcienie czerwone, ale neistety
              najjaśniejszy miedziany wychodzi cimeny i nei jets raczej to efekt o ktory
              chdzi, a inne podobne odcienie mahon wisnia, na moich brazowych wlosach sa
              podobne. WIec nigdy to nei jest moj wymarzony kolor. Ale mysle ze tak jest w
              przypadku czerwnieni. jezlei chcesz czarne, lub ciemny braz lub blondy zapewne
              bedzi edorbze. NAtomiast well ama piekne czerwienie. Jednak po welli wlosy nei
              sa takie ladne. Po welli zazwyczaj czekam pare dni az znou wroca fdo formy. Jak
              zaczynalam w wieku 16 lat kolorowac wly to zaczelam od pallette. Oni maja chyba
              najwiekszy wybor kolorow , ale szybko sie zmywaja, i juz nie jedna fryzjerka
              mowi ze to sa mimo wszytsko sile szampony i niszcza, wiec odtsawilam je juz
              jakis czas temu. W ulutce do catsingu jets opis dwoch wersji farbowania, do
              wlosow naturalnych i do wlosow po farbowaniu. I chyab wspominaja o balejazu..
              • Gość: Iza Re: polećcie dobry szampon koloryzujący włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:34
                czy sa w miare wydajen ete szampony loreala -casting bo mam dlugie włosy i chyba
                bede musiała kupić dwa szampony??????
                • pomidorekk Re: polećcie dobry szampon koloryzujący włosy 03.02.06, 11:07
                  ja mam włosy za ramiona i jedno opakowanie mi starcza w zupełności. Cięzko
                  powiedzieć jak by to było z włosami np. do łapatek albo dłuższymi...
                  • Gość: Iza Re: do pomidorekk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:43
                    powiedzmy że mam włosy pod łopatki.Jakie jest ogólnie twoje zdanie na temat tych
                    szamponów,czy sa godne polecenia,czy pokrywają siwe włosy.Mnie interesuje kolor
                    jasny brąz złocisty nr.35
                    • aaliyah83 Re: do pomidorekk 03.02.06, 13:23
                      ja mam wlosy za lopatki i zawsze zostaje mi polowa castingu, i az serce boli ze
                      tyle sie marnuje. Więc sadzę że spokojnie jedno opakowanie starczy. Mysle ze sa
                      to njalepsze szampony. Zalezy jaki masz swoj odcien, bo jak masz ciemne to nei
                      wiem Czy chwyci ale na jasnych na 100%. Lepszeg o szamponu juz nie znajdziesz
                      niz ten
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka