Dodaj do ulubionych

"Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:)

IP: *.aster.pl 10.02.06, 07:43
Zamówiłam, bo i tak kupuję, nawet jak psioczę na red.naczelną
obecną...Kupuję, choć zawsze mówię - następnym razem juz nie ! A poza tym
skusiły mnie perfumki , które uwielbiam, a które już są na finiszu- za 89 PLN
buteleczka wiecej czegoś , co baardzo lubię- czemu nie ?
Pytanie- kiedy dociera gazeta zaprenumerowana- mniej więcej tak, jak pojawia
sie w sprzedaży ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Meganka Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 07:53
      Zależy w jakiej firmie zaprenumerowałaś :). W tej, w której ja pracuję gazety
      docierają do klientów w dniu wydania :-))))
      • Gość: jotka Re: w wydawnictwie... IP: *.aster.pl 10.02.06, 07:56
        w wydawnictwie, które gazetę "robi " :) w bauer
        • Gość: Meganka Re: w wydawnictwie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:04
          To z doświadczenia wiem, że też powinni Ci ją dostarczyć w dniu wydania,
          ewentualnie 1 dzień spóźnienia...
          • Gość: jotka Re: w wydawnictwie... IP: *.aster.pl 10.02.06, 08:07
            to kończę temat i dziekuję pieknie za odpowiedź, miłego dnia.
    • lady284 Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) 10.02.06, 11:02
      hej widzę że mamy podobny pogląd na tą gazetę, też psioczę na redaktor naczelną
      ale czasem znów ją kupuję , czasem bo teraz coraz rzadziej, poszła na psy przez
      t redaktor, zbliża się do cosmopolitanu , jest mniej wartościowa
    • annika_vik Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) 10.02.06, 13:15
      Ale, jotka, widzisz przecież, że te prezenty do prenumeraty są tylko dla 2000
      pierwszych czytelniczek i to takich, które zamówią prenumeratę na 15 miesięcy,
      nie 12!
      Sądzę, że możesz się przeliczyc... Za prenumeratę zapłacisz 120 zł, a nie 90, a
      perfumy są TYLKO dla 400 pierwszych osób...
      • Gość: jotka Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) IP: *.aster.pl 10.02.06, 13:22
        dostAŁAM PPOTWIERDZENIE,że sa perfumy i mailem i listem i pobrali mi z karty 89
        PLN !także mam na pismie , mam nadzieję !
    • Gość: jotka Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) IP: *.aster.pl 10.02.06, 13:26
      no i perfumy, co jest na stronie TS są dla tych , co na 12m prenumerują :) A ja
      juz to zrobiłam tzn prenumeratkę w 1 dniu pojawienia się tamtego numeru , więc
      mam nadziję ,ze jest ok.
      • jouka2 Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) 10.02.06, 13:46
        Tez sie skusilam jakis czas temu na prenumerate TS, ale robilam to na szczescie
        telefonicznie - okazalo sie ze te perfumy maja tylko 15 ml, ale wtedy byl do
        wyboru jeszcze tusz do rzes Clinique, wiec sie na niego skusilam... Po czym
        okazalo sie, ze byl felerny... trzeba uwazac na te "super okazje".
        • Gość: jotka Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) IP: *.aster.pl 10.02.06, 13:51
          woda ma 50 ml , sprawdziłam ! :)
          • jouka2 Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) 10.02.06, 14:23
            Szczesciara ;o)A co to za woda tym razem?
            • Gość: jotka Re: "Twój Styl " w prenumeracie - pytanie:) IP: *.aster.pl 10.02.06, 14:41
              costume national- jest w sephorze, ale chyba nie cieszy sie wielka
              popularnościa- ja "wywachałam " na kumpeli, która zapach przywiozła z Barcelona
              i - strzał! Bardzo lubię. Tylko,ze maja 3 rodzaje ,więc moze trafic się taka,
              która lubię ,ale tak tylko...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka