nieszenka 18.11.02, 11:04 Niedawno w niektórych supermarketach zostały otworzone salony Inglota. Ceny są nawet zachęcające. Mam ochotę na manicure francuski,czy któraś może robiła, warto? Jak długo się trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: triss Re: manicure w salonie Inglot IP: proxy / *.markom.krakow.pl 19.11.02, 13:38 buu, chyba nikt nie robił :( a ja mam pytanie- jakie są te ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
nieszenka Re: manicure w salonie Inglot 19.11.02, 13:58 Gość portalu: triss napisał(a): > buu, chyba nikt nie robił :( > a ja mam pytanie- jakie są te ceny? Od 10 zł (sam farncuski) poprzez 25 do 35 (bilogiczny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: manicure w salonie Inglot IP: proxy / *.markom.krakow.pl 19.11.02, 14:23 o,no to rzeczywiscie ceny całkiem zachęcające. tyle że ciemnam i nie do konca wiem co to manicure biologiczny ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: manicure w salonie Inglot IP: *.miks.uj.edu.pl 19.11.02, 14:25 bez użycia cążków. Triss Merigold? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: manicure w salonie Inglot IP: proxy / *.markom.krakow.pl 19.11.02, 14:29 aa, no tyle to wiedziałam, myślałam że jakies cuda-niewidy dodatkowo :-) triss merigold- zalezy która, o jakas konkretna chodzi? :-) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: manicure w salonie Inglot IP: *.miks.uj.edu.pl 19.11.02, 14:34 z tego co wiem jest jedna. jesteś fanką sapkowskiego czy to przypadkowa zbieżność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: manicure w salonie Inglot IP: proxy / *.markom.krakow.pl 19.11.02, 15:05 coz za zniewaga, jam nie fanką jestem lecz bohaterka powiesci [sagi] :-) hihi. powaznie, to juz nie czaje- znamy sie skads? bo przypuszczam ze lasek o nickach typu triss czy yenn jest full :-) Odpowiedz Link Zgłoś