Dodaj do ulubionych

manicure w salonie Inglot

18.11.02, 11:04
Niedawno w niektórych supermarketach zostały otworzone salony Inglota. Ceny
są nawet zachęcające. Mam ochotę na manicure francuski,czy któraś może
robiła, warto? Jak długo się trzyma?
Obserwuj wątek
    • Gość: triss Re: manicure w salonie Inglot IP: proxy / *.markom.krakow.pl 19.11.02, 13:38
      buu, chyba nikt nie robił :(
      a ja mam pytanie- jakie są te ceny?
      • nieszenka Re: manicure w salonie Inglot 19.11.02, 13:58
        Gość portalu: triss napisał(a):

> buu, chyba nikt nie robił :(
        > a ja mam pytanie- jakie są te ceny?

Od 10 zł (sam farncuski) poprzez 25 do 35 (bilogiczny)
        • Gość: triss Re: manicure w salonie Inglot IP: proxy / *.markom.krakow.pl 19.11.02, 14:23
          o,no to rzeczywiscie ceny całkiem zachęcające. tyle że ciemnam i nie do konca
          wiem co to manicure biologiczny ;P
          • Gość: katrina Re: manicure w salonie Inglot IP: *.miks.uj.edu.pl 19.11.02, 14:25
            bez użycia cążków.

Triss Merigold?
            • Gość: triss Re: manicure w salonie Inglot IP: proxy / *.markom.krakow.pl 19.11.02, 14:29
              aa, no tyle to wiedziałam, myślałam że jakies cuda-niewidy dodatkowo :-)

triss merigold- zalezy która, o jakas konkretna chodzi? :-) ;P
              • Gość: katrina Re: manicure w salonie Inglot IP: *.miks.uj.edu.pl 19.11.02, 14:34
                z tego co wiem jest jedna. jesteś fanką sapkowskiego czy to przypadkowa
                zbieżność?
                • Gość: triss Re: manicure w salonie Inglot IP: proxy / *.markom.krakow.pl 19.11.02, 15:05
                  coz za zniewaga, jam nie fanką jestem lecz bohaterka powiesci [sagi] :-) hihi.
                  powaznie, to juz nie czaje- znamy sie skads? bo przypuszczam ze lasek o nickach
                  typu triss czy yenn jest full :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka