Dodaj do ulubionych

fryzjer w katowicach - blagam!

IP: *.1000lecie.pl 25.11.02, 22:40
czesc dziewczyny
mozecie mi polecic jakiegos dobrego fryzjera w Katowicach?
jesli mozecie to podajcie rowniez ceny ciecia.
Prosze o szybka odpowiedz.
Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: fryzjer w katowicach - blagam! IP: proxy / 212.244.226.* 26.11.02, 08:21
      Witaj,
      Ja odwiedziłam kiedys fryzjera na Stawowej "Jean Louis David", tną tam
      maszynką i włosy mniej się strzępią. Niestety z powodu wysokich jak dla mnie
      cen juz tam nie chodzę,bo tylko podcinam włosy i ta cena za podciecie o 1 cm
      to przesada. Strzyżenie kosztuje chyba 46 zł (z myciem), jezeli masz legitke
      studencką to jest 30 % zniżki. Były też kiedys tzw. niebieskie godziny i wtedy
      nawet bez legitymacji było 30% zniżki.
      Słyszałam też,że w siemianowicach jest stosunkowo nowy fryzjer " La mirage"
      bodajże, koło Banku Sląskiego, ulica 1-go maja. Podobno tam tez dobrze
      strzygą, a ceny nie sa takie wygórowane. Koleżanka była i jest bardzo
      zadowolona.
      • moni_citroni Re: fryzjer w katowicach - blagam! 26.11.02, 11:49
        Ja nie polecam Jean Louis David´a. Wlosy wygladaly fantastycznie przez 1
        dzien, potem nie chcialy mi sie ukladac... Mnie potrzebne jest doskonale
        ciecie a nie ciach ciach golarka ;-)
        • Gość: Asia Re: fryzjer w katowicach - blagam! IP: proxy / 212.244.226.* 27.11.02, 09:05
          Ja wypowiadam sie z własnego doświadczenia (mój facet chodzi tam cały czas),
          byłam b. zadowolona. Pierwszy fryzjer gdzie PROSTO obcięli mi włosy, a
          wydawałoby sie,że to nic trudnego przystrzyc o 1 cm proste i długie włosy,żeby
          wyglądały zdrowo :)
          To zalezy co ktoś chce miec na głowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka