Gość: lilaróż IP: *.1000lecie.pl 25.11.02, 22:40 czesc dziewczyny mozecie mi polecic jakiegos dobrego fryzjera w Katowicach? jesli mozecie to podajcie rowniez ceny ciecia. Prosze o szybka odpowiedz. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: fryzjer w katowicach - blagam! IP: proxy / 212.244.226.* 26.11.02, 08:21 Witaj, Ja odwiedziłam kiedys fryzjera na Stawowej "Jean Louis David", tną tam maszynką i włosy mniej się strzępią. Niestety z powodu wysokich jak dla mnie cen juz tam nie chodzę,bo tylko podcinam włosy i ta cena za podciecie o 1 cm to przesada. Strzyżenie kosztuje chyba 46 zł (z myciem), jezeli masz legitke studencką to jest 30 % zniżki. Były też kiedys tzw. niebieskie godziny i wtedy nawet bez legitymacji było 30% zniżki. Słyszałam też,że w siemianowicach jest stosunkowo nowy fryzjer " La mirage" bodajże, koło Banku Sląskiego, ulica 1-go maja. Podobno tam tez dobrze strzygą, a ceny nie sa takie wygórowane. Koleżanka była i jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: fryzjer w katowicach - blagam! 26.11.02, 11:49 Ja nie polecam Jean Louis David´a. Wlosy wygladaly fantastycznie przez 1 dzien, potem nie chcialy mi sie ukladac... Mnie potrzebne jest doskonale ciecie a nie ciach ciach golarka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: fryzjer w katowicach - blagam! IP: proxy / 212.244.226.* 27.11.02, 09:05 Ja wypowiadam sie z własnego doświadczenia (mój facet chodzi tam cały czas), byłam b. zadowolona. Pierwszy fryzjer gdzie PROSTO obcięli mi włosy, a wydawałoby sie,że to nic trudnego przystrzyc o 1 cm proste i długie włosy,żeby wyglądały zdrowo :) To zalezy co ktoś chce miec na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś