klakierka 05.12.02, 07:43 jestem ciekawa tego szamponu , miałam juz większość, i ten czerwonu do farbowanych włosów i zółty i cytrus CR ale tego nie . Jak wam sie spisywał ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shisha Re: Szampon Loreala Regenium???? miał ktoś?? 05.12.02, 08:49 Ja miałam. Jakiś zniewalających efektów nie ma, ale jestem zadowolona, bo ostatnio wystarcza mi rzadsze mycie włosów (co 3-4 dni zamiast co 2). Ale do pierwszego mycia używam szamponu z rzodkwi (albo podobnego) z Farmony. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Szampon Loreala Regenium???? miał ktoś?? IP: proxy / 212.244.226.* 05.12.02, 09:14 Ja też miałąm byłam wybitnie niezadowolona. Pojawił sie paskudny łupiez, ktorego później nie mogłam wyplenić. Postanowiłam,że to był mój ostatni zakup szamponu firmy L'Oreal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FA Re: Szampon Loreala Regenium???? miał ktoś?? IP: 62.148.95.* 05.12.02, 10:45 U mnie odwrotnie - bardzo dobre efekty ( "więcej włosów i mniej wypadają) Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Szampon Loreala Regenium???? miał ktoś?? 05.12.02, 10:57 Nie wyroznia sie niczym szczegolnym, ale mnie odpowiada. Tylko troche odstrasza wizerunek Catrine Deneve, bo wydaje sie ze dziala jak krem przeciwzmarszczkowy :))) pozdrawiam Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgo Re: Szampon Loreala Regenium???? miał ktoś?? IP: 80.48.253.* 05.12.02, 12:10 Moja mama sie nim zachwycaaaaaaaa :-) Odpowiedz Link Zgłoś