aniawe 17.03.06, 20:38 Kto skacze i ile podskokow i po jakim czasie mozna sie spodziewac jakichkolwiek efektow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Skakanka??? 17.03.06, 21:11 Pierwszym, dość szybkim efektem będą skargi sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka Re: Skakanka??? IP: *.aster.pl 18.03.06, 08:40 Za szybko Enter. Po sześciu miesiącach, 200 (dwustu) podskokach dziennie 10 kg mniej. Ale miałam nadwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Skakanka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 08:52 a drugim - obwisłe cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: Skakanka??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.06, 08:55 ja skacze min. 5 minut, ale to tylko rozgrzewka do innych cwiczen. cwicze codziennie i po miesiacu juz widac, ze warto. moja rada- skacz. raczki i nogi pieknie uformowane, sylwetka prosta, poprawa kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Skakanka??? 18.03.06, 09:35 Podpipsuję się pod słowami niebieskiej, tylko że ja skaczę na końcu gimnastyki, słyszałam, że wtedy aeroby są najskuteczniejsze. Po 2 tygodniach pierwsze efekty - wysmuklenie bioder. Do tego dołącz hula hop, brzuszki, rozciąganie, pompki i do lata będziesz mieć wymarzoną figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: Skakanka??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.06, 09:54 hmm, moze i ja w takim razie zmienie kolejnosc cwiczen? tylko nie wiem, czy dam rade skakac po forsownym treningu brzuszka. teraz wlasnie chwilka wytchnienia miedzy, ale jutro poprobuje zrobic jak mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: Skakanka??? 18.03.06, 09:45 oczywiście, że tak podskakujesz, męczysz się, naprężąsz łydki - super ćwiczenie Odpowiedz Link Zgłoś