Dodaj do ulubionych

french manucure na stopy ?

20.03.06, 20:22
da sie zrobic ?
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: french manucure na stopy ? 20.03.06, 20:42
      tak, raz widziałam coś takiego, ponieaż stopy były bardzo zadbane efekt był
      nawet interesujący.
      Co Ci szkodzi spróbować ;)
    • Gość: Karina\ Re: french manucure na stopy ? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 20.03.06, 20:46
      co zrobic aby stopy byly zadbane?
      Ja robie niemalze wszystko w mimo to są okropne i czerwone :( nie wiem co mam
      robic znacie jakies dobre rady na zeczerwienione i zimne stopy? :(
      • Gość: jajaja Re: french manucure na stopy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:58
        no jasne,ze da.nawet tipsy mozna zalozyc.
    • jouka2 Re: french manucure na stopy ? 20.03.06, 21:13
      Jasne, sama latem mam tak pomalowane - albo chodze na pedicure, albo maluje
      sama.
      Co do problemow ze stopami, to proponuje kupowac buty 0,5 nr za duze, a nie za
      ciasne (zaburzaja krazenie), poza tym uzywac tlustych kremow na noc (plus
      bawelniane skarpetki).
      • Gość: www.moda.bazarek.p Pewnie :0 i swietnie to wyglada ... IP: 80.54.200.* 20.03.06, 21:27
        .. Sama robię sobie taki manicure latem i wyglada to slicznia w połęczneiu z
        lekka oplaniezna :)

--------
        wiosenne nowosci w MODNYM BUTIKU
    • Gość: paulina Re: french manucure na stopy ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 21:46
      french na stopach to najwiekszy niewypał!
      brak estetyki!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: busia Re: french manucure na stopy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:32
        Paulina, a co bardziej estetycznego proponujesz do letnich odkrytych butów?
        • Gość: Maxi Re: french manucure na stopy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:42
          Uwielbiam french na stopach - robię sama to żaden problem. Chcesz? Wytłumaczę
          CI. Co do estetyki cóż....powiem tak: ładnej, zadbanej kobiecie pasuje
          wszystko. Do dziś p[amietam jak pieknie wygladała Mila Jovovic z paznokciami
          pomalowanymi na perłowy granat (co generalnie uważam ze kaszanę) lub inna
          modelka (zapomniałam jak sie nazywała) z pobgryzanym lakierem na krótkich
          pazurkach. Jak to sie mówi ladnemu we wszystkim ładnie i kropka!
          • foiegras Re: french manucure na stopy ? 21.03.06, 22:59
            zrobilam sobie, szybko, tak na probe i wyglada ciekawie. i kiedy bedzie w
            koncu cieploooo to zrobie znowu!

pytanie: uzywam lakierow Yves Rocher, ale niewydaja sie najlepszej jakosci...
            Jakie lakiery sa najlepsze? tzn , lakier nie odpada po 2 godz jak teraz w
            przypadky YR... czy oprocz 2 warstw obowiazkowych jest jakas 3 kryjaca i "
            usztywniajaca ??
            • Gość: Maxi Re: french manucure na stopy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:06
              Ja używam do białego paska lakierów inglota tych w długich buteleczkach-maja
              takie wygodne cienkie pędzelki. Jak narysuje biały pasek to potem pociągam
              tylko bezbarwnym lub zwykłym tanim lakierem mlecznym typu evita lub
              innym "świństwem" za 4zł. Zazwyczaj lakier utrzymuje mi sie baaardzo długo bez
              odprysków i złuszczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka