Dodaj do ulubionych

Depilacja laserowa Laser Delux

09.03.14, 11:32
Hej, korzystam z usług salonu Laser Delux (laser LIGHTSHEER), jestem niesamowicie zadowolona, efekty są widoczne (mam porównanie do innych metod depilacji, których skuteczność pozostawia jednak wiele do życzenia...) Mogę polecić jakąś osobę, która dzięki temu dostaje 20% zniżki na zabieg :) Jeżeli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania odnośnie zabiegu czy salonu, to proszę o kontakt: karo2345@o2.pl
Obserwuj wątek
    • diddlka Re: Depilacja laserowa Laser Delux 09.03.14, 12:59
      Witam serdecznie,

Jestem po zabiegu depilacji laserowej w centrum LASER DELUX we Wrocławiu.
      Efekty są niesamowite! Żałuję, że zdecydowałam się tak późno, do lata będę po 4 zabiegach na bikini, pachy i łydki :) Serdecznie polecam każdemu, kto nie chce tracić czasu i energii na radzenie sobie z niechcianym owłosieniem:)

Chętnie polecę kogoś do salonu we Wrocławiu. korzyści z takiego polecenia są obustronne i oznaczają niższe ceny zabiegów.

Jeśli jesteś chętna do skorzystania ze zniżki na zabieg, zachęcam do kontaktu telefonicznie (603281319) lub mailowo (ag.krawczyk@gmail.com)
      • 1kamilakr1 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 31.03.14, 21:58
        Również polecam Laser delux we Wrocławiu! Jestem po dwóch zabiegach na nogi i czuje juz różnice! Wcześniej wykonywałam zabiegi na innych partiach ciała w innym salonie i nie ma takich efektow. Pani w laser delux jest bardzo kompetentna i dokładną, wszystko robi z jak największą precyzją.

Oferuję zniżkę 20% na zabieg, w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać: kamilakr1@wp.pl
      • kwanusia Re: Depilacja laserowa Laser Delux 24.09.14, 12:06
        Korzystam z depilacji laserowej w salonie Laser Delux (laser LIGHTSHEER) w Kielcach, jestem niesamowicie zadowolona z efektów, niechciane owłosienie naprawdę znika. Mogę polecić jakąś osobę, która dzięki temu dostaje 20% zniżki na zabieg :) Jeżeli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania odnośnie zabiegu czy salonu, to proszę o kontakt: andzia601@wp.pl
      • mk1989k Re: Depilacja laserowa Laser Delux 28.04.16, 21:24
        Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-)
        Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy mk1989k@gazeta.pl
    • kasia_853 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 08.04.14, 13:01
      Witam,
      jestem już 3 tygodnie po 1 zabiegu na całe nogi i bikini. Depilację wykonywałam w Warszawie przy ul. WIDOK 16. Ogólnie zabieg był mało bolesny - jeśli chodzi o nogi. W przypadku bikini depilacja była już bardziej odczuwalna ale spokojnie, do wytrzymania. Dla wszystkich tych Pań, które katują się depilatorem zabieg będzie zaskakująco mniej bolesny. Jeśli chodzi o rezultaty po 3 tygodniach to jestem mega pozytywnie zaskoczona:
      Bikini - mniej włosków o koło 40% a nogi to tak standardowo - myślę że zniknęła 1/3 niechcianych włosów.
      Gdyby któraś z Was chciała otrzymać zniżkę 20% na 1 zabieg to piszcie na mój e-mail: kasia_853@gazeta.pl
      W razie pytań odnośnie gabinetu przy ul. Widok lub zabiegu, efektów po depilacji itp. chętnie udzielę informacji.

Pozdrawiam,
      kasia_853
    • oli273 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 25.04.14, 12:46
      Polecę kogoś na depilację laserową do salonów Laser Delux. Osoba polecona otrzyma 20% zniżki na jeden z zabiegów depilacji. Jestem w trakcie depilacji bikini, efekty fajne, jestem zadowolona. Chętnych proszę o kontakt na maila Oli273@wp.pl
      • aga.ttt Re: Depilacja laserowa Laser Delux 09.05.14, 14:40
        Jestem po zabiegu depilacji laserowej w Laser Delux. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do salonu, obsługi jak i wykonania samego zabiegu. Dlatego z chęcią polecę kogoś - dzięki temu osoba polecona otrzyma 20% zniżkę na pierwszy zabieg. Proszę o kontakt na: aga.tt@wp.pl
        • astefka87 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 09.05.14, 23:17
          ja również polecam depilację w Delux i chętnie podaruje komuś zniżkę 20% na pierwszą depilację astefania@interia.pl
        • amazonka28 Depilacja laserowa laser delux WARSZAWA!!! 14.06.14, 16:16
          Witam, chętnie polecę kogoś na depilację :) wówczas otrzymasz 20% rabatu na pierwszy zabieg, a może i jeszcze więcej, wszystko zależy od Ciebie!
          gdybyś była zainteresowana, proszę o maila: likeit184@gmail.com
          • gwiazdka33r Re: Depilacja laserowa laser delux WARSZAWA!!! 14.05.15, 12:19
            Witam, oferuję 20 % zniżki na zabiegi w salonie Laser De Lux, serdecznie polecam i zachęcam. Zainteresowanych proszę o kontakt adres email: iwona@vemar.pl, nr tel 508154926. Dziękuję
          • gwiazdka33r Re: Depilacja laserowa laser delux WARSZAWA!!! 14.05.15, 12:24
            Witam.Chciałabym zaoferować zniżkę 20 % na zabiegi w salonach Laser De Lux. W razie pytań proszę o kontakt : iwona@vemar.pl oraz nr tel 508154926, pozdrawiam, dziękuję
    • astefka87 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 09.05.14, 23:20
      Ja również polecam laser Delux i chętnie podaruje komuś 20% zniżki na pierwszy zabieg :) astefania@interia.pl
      • asia0705 Re: Depilacja laserowa Laser Delux Wrocław 13.05.14, 18:45
        Proponuję zniżkę na 1 zabieg w Laser De Lux Wrocław.Bardzo serdecznie polecam ten salon.Kontakt:663582400
        • matysia83 Re: Depilacja laserowa Laser Delux Wrocław 15.05.14, 14:30
          Ja też mogę kogoś polecić. Osoba dostanie 20% zniżki na pierwszy zabieg w którymkolwiek salonie LaserDelux w Polsce. Jeśli ktoś byłby chętny proszę o mailana blueblack@wp.pl, lub kontakt tu na forum. Robię pachy i jestem bardzo zadowolana. Jest to obszar bolesny wiec polecam posmarowac sie lidokaina. Popularna lecz droga masc Emla mozna zastapic zastrzykami (5 razy tansze). Poprostu zamiast wstrzykiwac smarujemy się plynem ;)
          • est.ee Re: Depilacja laserowa Laser Delux Wrocław 20.08.14, 16:05
            Chętnie polece kogoś na zabieg we wrocławiu :) esstera@o2.pl
    • szpila.2 Re: Depilacja laserowa Laser Delux Wrocław 19.05.14, 12:23
      Ja właśnie chcę skorzystać z usług tego salonu. Proszę o informację czy zniżka 20, którą chcecie się podzielić, nie koliduje z i tak obniżonymi cenami? Czy jeśli teraz ceny są "promocyjne" to ta zniżka uczyni je jeszcze mniejszymi?
      Planuję zabieg na ul Widok w Warszawie. Czy długi jest termin oczekiwania na wizytę? Wysłałam dziś do tego salonu zapytanie o termin na przyszła sobotę.

Pozdrawiam
      • matysia83 Re: Depilacja laserowa Laser Delux Wrocław 19.05.14, 13:47
        Zniżka będzie naliczona od promocyjnej ceny zabiegu. Można z niej skorzystać jednak tylko przy pierwszej wizycie. Poźniej można samemu kogoś polecić i też się zniżkę dostanie. ja chętnie polecę, robię pachy w laseer delux i jestem zadowolona.Wystarczy tylko podać imię i nazwisko osoby która poleca i już zabiegi w laser delux wykonuje. Proszę o maila na blueblack@wp.pl
        • marta626 Re: Depilacja laserowa Laser Delux Wrocław 20.05.14, 21:40
          Polecę kogoś na depilację laserową do salonów Laser Delux. Osoba polecona otrzyma 20% zniżki na jeden z zabiegów depilacji. Jestem w trakcie depilacji bikini, efekty fajne, jestem zadowolona. Chętnych proszę o kontakt na maila Oli273@wp.pl
          • gunia5.7 Re: Depilacja laserowa Laser Delux Wrocław 30.05.14, 19:57
            Ja również chętnie polecę osobę na 20% zniżkę do salonów Laser Delux. Kontakt sms na nr 514991270.
    • czarna_poznan Re: Depilacja laserowa Laser Delux 17.06.14, 16:31
      Witam, jestem po zabiegu w Laser de Lux w Poznaniu i serdecznie polecam wszystkim, którzy są zainteresowani wykonaniem depilacji laserowej. Pani kosmetolog - przemiła osoba, w pełni kompetentna, z cierpliwością i dokładnością odpowiadała na każde moje pytanie. Zabieg, pomimo tego, że trochę bolesny, aczkolwiek do zniesienia, przebiegł w miłej atmosferze. Pierwsze efekty depilacji są już widoczne :) Chętnie udzielę swojego polecenia, co daje 20% zniżki na zabieg depilacji. Proszę o kontakt sms 502 210 691.
      • czarna_poznan Re: Depilacja laserowa Laser Delux 12.08.14, 12:00
        Witajcie, jestem po drugim zabiegu w Laser de Lux w Poznaniu i nadal jestem zachwycona. Po pierwszym zabiegu znikło mi jakieś 60 do ośmieliłabym się powiedzieć nawet 70% owłosienia okolic bikini. Włoski, które odrastały były dużo słabsze i cieńsze od tych przed zabiegiem. Po wczorajszym zabiegu skóra jest odrobinę podrażniona, zabieg prawie w całości był przeprowadzony inną większą głowicą co zdecydowanie polepszyło jego komfort (laser Lightsheer Duet). Odczucie bólu było znikome. Przy pierwszym zabiegu używałam maści Emla, teraz nie było to już konieczne.
        Ze spokojnym sumieniem polecam wszystkim zainteresowanym zabiegi w Laser de Lux oraz odpowiem na pytania.
        Chętnie udzielę swojego polecenia, co daje 20% zniżki na pierwsze zabiegi depilacji. Proszę o kontakt sms 502 210 691.
      • czarna_poznan Re: Depilacja laserowa Laser Delux 22.09.14, 09:54
        Witam, serdecznie polecam wszystkim, którzy są zainteresowani wykonaniem depilacji laserowej, jestem przed 3 zabiegiem i jak na razie 100% satysfakcji  chętnie udzielę swojego polecenia, co daje 20% zniżki na zabieg depilacji. Proszę o kontakt sms 502 210 691.
      • czarna_poznan Re: Depilacja laserowa Laser Delux 29.03.16, 15:24
        Kolejna wizyta i znów 100% zadowolenia :) Obsługa jest niesamowita i bardzo profesjonalna. Polecam nadal :) Jeśli ktoś ma ochotę na 20% zniżkę proszę o kontakt 502 210 691
    • 01mona01 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 20.06.14, 16:57
      Cześć! Chętnie zostanę czyjąś osobą z polecenia do depilacji laserowej w salonie DeLux w Gdańsku. Warunek - musisz być po co najmniej jednym zabiegu właśnie w gabinecie w Gdańsku. Jak zaznaczono w regulaminie - promocja nie łączy się między miastami.
      Proszę o kontakt: hi.martyna@gmail.com
      • konczita1984 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 27.06.14, 12:31
        Witam. Polecam wszystkim Paniom i Panom oczywiście depilację laserową, wiem że ceny są wysokie ale za takie efekty naprawdę warto pozbyć się raz na zawsze owłosienia, rewelacja. Żałuję że sama zdecydowałam się dopiero teraz. Tyle lat męczyłam się z tym ciągłym goleniem i wrastającymi włoskami, a tak niewiele potrzeba do szczęścia :). Ja korzystałam z depilacji laserowej light sheer duet w warszawie. Pachy robiłam w depiclinic jestem już po dwóch zabiegach z przerwami co miesiąc, za dwa tygodnie mam trzeci zabieg. Jestem bardzo zadowolona po pierwszej wizycie zniknęło mi 30% owłosienia po kolejnej następne 30%.Po za tym włoski odrastają delikatniejsze i myślę ze jeszcze jeden dwa zabiegi i będzie po wszystkim. Całe nogi i bikini głębokie robiłam w laser Delux na ul. Widok w Warszawie i jestem bardzo zadowolona z łydek zniknęła mi połowa włosów po pierwszym zabiegu. Posiadam zniżkę na pierwszy zabieg w Laser Delux 20% oczywiście od ceny promocyjnej mogę polecić jakąś osobę, też korzystałam z takiego polecenia i zamiast 600zł. zapłaciłam 480zł. więc warto. konczita1984@o2.pl
    • caroro22222 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 28.06.14, 20:28
      Hej :) ja również polecam depilację w warszawie, profesjonalny salon i skuteczna depilacja :) osoby, które dopiero wybierają się na pierwszy zabieg, jeżeli odezwą się do mnie na justyna1789@o2.pl, dostaną zniżkę -20% na swój pierwszy zabieg! :)
      Pozdrawiam!
      • marta626 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 30.06.14, 12:29
        Chętnie polecę kogoś na depilacje w salonach Laser Delux. Osoba którą polece otrzyma 20% zniżki na pierwszy zabieg depilacji. Korzyści obustronne:) ja dzieki osobie poleconej również otrzymam zniżkę. Robiłam depilacje w Kielcach, efekty są fajne, troche boli ale wszystko do przeżycia:). Chętnych proszę o kontakt na maila Oli273@wp.pl
    • casey-ka Re: Depilacja laserowa Laser Delux 30.06.14, 19:38
      Witam wszystkich zainteresowanych tematem .
      Zakończyłam już swoje zabiegi więc z pełną odpowiedzialnością mogę wyrazić swoją opinię.
      Długo wahałam się z podjęciem tego wyzwania, bo zawsze było coś, ale w końcu zdecydowałam się na pozbycie się zbędnego owłosienia i to była jedna z lepszych decyzji.
      Zanim wybrałam stosowny gabinet przeczytałam tysiące postów dotyczących laserowej depilacji. Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam sieć Laser DeLux.
      I co tu dużo mówić: myślę, że opinie nie są bezpodstawne.
      W gabinecie przywitały mnie przemiłe panie kosmetolog, przeprowadziły ze mną wywiad medyczny, a potem przeszłyśmy do konkretów. Zabiegi wykonywane są laserem diodowym LightSheer lub LightSheer Duet (w zależności od miasta, które wybierzecie) przez wykwalifikowany personel, terminy dostosowane są do moich możliwości czasowych (rano, południe, wieczór), a do tego wszystkiego można miło pogawędzić z obsługą .
      Przy wyborze salonu nie bez znaczenia były ceny takich usług.
      W tej chwili jest promocja i depilację możemy wykonać od 99 zł do 199 zł za daną partię ciała. Może i nie jest to mała kwota, ale gwarantuję, że dla tych efektów warto wydać każdą złotówkę (oczywiście jeżeli wcześniej wydawałyście kasę na depilację woskiem, depilatory i inne ustrojstwa do golenia).
      Zachęcam do skorzystania z oferty, a dla zainteresowanych podaję bezpośredni link do strony salonu: www.laserdelux.pl/
      Ktoś chętny na dodatkową 20% zniżkę?
      Z mojego polecenia każda osoba zyska dodatkowy rabat na zabiegi (wykonane na pierwszej wizycie).
      Chętnych podjąć wyzwanie zapraszam do kontaktu:
      sweetlemon23@o2.pl
    • pkurczab Re: Depilacja laserowa Laser Delux 07.07.14, 00:48
      Hej,
      Moje wrażenia na 1,5 miesiąca po pierwszym zabiegu są następujące.

Pierwszy zabieg usunął zaskakująco dużo owłosienia, efekt jest widoczny, choć wiadomo, że należy jeszcze zabieg powtórzyć. Robiłam w Laser Delux we Wrocławiu. Pani Kosmetolog bardzo miła, przyjazna atmosfera, profesjonalna obsługa. Do zabiegu użyłam Elmy, która zadziałała znieczulająco, więc zabieg pod względem bólu był całkiem znośny. Po zabiegu włosy wypadły w przeciągu około 2 tygodni.

Bezpośrednio po zabiegu skóra jest zaczerwieniona, lekko opuchnięta, ale to normalne. U mnie obyło się bez jakiś nieprzyjemnych efektów ubocznych w postaci przebarwień czy oparzeń, o których można gdzieniegdzie usłyszeć. Moc lasera została dobrana w czasie bezpłatnej konsultacji parę dni przed zabiegiem.

Już po pierwszym zabiegu czuję się o wiele bardziej komfortowo, także na pewnie zamierzam kontynuować i uważam, że pieniądze, które wydałam, to była dobra inwestycja.

W razie pytań służę pomocą, a także osobie pragnącej rozpocząć depilację w Laser Delux podaruję zniżkę 20% na pierwszy zabieg. Kontakt: pkurczab@gazeta.pl

Pozdrawiam serdecznie,
      Paulina
      • dorota_1000 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 09.07.14, 22:52
        Chętnie polecę kogoś do uzyskania 20% zniżki w salonie laser de lux we Wrzeszczu. Kontakt: dtyminska@wp.pl
        • pr.omyczek Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 14.07.14, 21:24
          Witam, polecam bardzo salon Delux. Chętnie polecę kogoś na zabieg by uzyskał 20% zniżki by sam mógł się przekonać. Odpowiem na wszystkie pytania przez telefon 535356653 Ania
          • alicjag89 Re: 20% rabatu na depilację laserową Laser Delux 15.04.15, 10:18
            Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg laserowej depilacji w salonach Laser DeLux! Zabieg realizowałam w Krakowie, polecam :) Kontakt: SMS 691 219 177 Alicja
      • paolaa13 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 16.04.16, 15:35
        Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać.
        Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji
        paulineczka131189@gmail.com
    • caroro22222 Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 04.09.14, 21:26
      Hej! Jestem po kolejnym zabiegu, efekty sa widoczne, profesjonalna obsługa :) Uczeszczam do salonu w warszawie, przy ul. widok :) Osoba zainteresowaną zniżką w wysokości 20 %, poproszę o kontakt mailowy karo2345@o2.pl, pozdrawiam
      • anulkaa1992 Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 10.09.14, 10:38
        Witam, ja również wizytę w salonie Laser De Lux , Warszawa ul. Widok 16 mam już za sobą i jestem bardzo zadowolona bo efekty są naprawdę super już po pierwszej wizycie. Sama korzystałam z 20% zniżki dlatego również mogę kogoś polecić...;) Osoby zainteresowane proszę o kontakt anulka1992@outlook.com
    • aniabak13 Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 26.09.14, 18:29
      Ja rowniez chciałabym zaoferowac znizke na zabieg w salonie Laser de,Lux. Mieszkam w Kaliszu-udziele odpowiedzi na nurtujace cie pytania. Ania8444@o2.pl lub nr tel. 665512957-napisz sms a oddzwonie.
      • parudam Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 08.10.14, 11:28
        Witam zastanawiam się nad depilacją w salonie Laser Delux we Wrocławiu, jeżeli ktoś korzystał z tego właśnie salonu, i chce mnie polecić, proszę o kontakt. parudam@wp.pl
    • caroro22222 Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 03.11.14, 10:58
      Hej :) Chętnie polecę salon Laser Delux :) Otrzymasz 20 % zniżki na zabieg!
      • caroro22222 Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 03.11.14, 11:02
        Hej :) Chętnie polecę salon Laser Delux :) Otrzymasz 20 % zniżki na zabieg! Kontakt: karo2345@o2.pl
    • kachna_83 Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 07.11.14, 09:39
      Witam, rowniez polecam te zabiegi. zainteresowanych znizka 20% prosze o kontakt na cabergolina2@gmail.com
    • rudzielec274 Re: Depilacja laserowa Laser Delux polecam 20.11.14, 11:06
      Dziewczyny też polecam gabinety Laser Delux. Ostatnio otworzyli nowy salon w Toruniu bardzo się cieszę bo wcześniej robiłam zabiegi w Warszawie i chętnie dokończę je w rodzinnym mieście. Cenny są totalnie bezkonkurencyjne zwłaszcza w tej promocji z przyjaciółką :)))
    • est.ee Re: Depilacja laserowa Laser Delux 23.11.14, 16:08
      Jeśli ktoś z Was zdeyduje się na laser w salonie Laser de lux z checią odpowiem na wszystkie pytania i wątpliwości . Robiłam bikini i pachy teraz robie nogi. Szukam tez chetnej osoby do polecenia która zyska 20% znizki. esstera@o2.pl
      • alk12345 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 09.01.15, 09:59
        WARSZAWA
        Chodzę do salonu od pół roku, też chętnie kogoś polecę, obie osoby skorzystają, Ty dostaniesz 20 % znizki na zabieg :)

Pisz, dzwoń: 690 004 193 aleksandrakoperska@gmail.com
    • paulina9105 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 11.02.15, 12:46
      Witam :-) chętnie polecę na zabieg depilacji laserowej w Laser Delux (uzyskasz 20 %znizki na zabieg) kontakt paulina_ksel@onet.pl
    • marze.na123 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 11.02.15, 13:15
      Korzystam z depilacji w Laser de Lux w Sosnowcu.
      Chętnie polecę osobę (będzie miała 20% zniżki). Kontakt 602106861.
    • iweti2 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 15.04.15, 22:22
      Witam, oferuję 20 % zniżki na zabiegi w salonie Laser De Lux, serdecznie polecam i zachęcam. Zainteresowanych proszę o kontakt adres email: iwona@vemar.pl, nr tel 508154926. Dziękuję
      • aniabak13 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 28.04.15, 17:21
        Witam. Jestem juz po 4 zabiegach na dwie partie ciala. Zabieg robie w Kaliszu.
        Rowniez oferuje rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie de lux.
        Chetnie odpowiem na wasze pytania ania8444@o2.pl lub 665512957
      • gwiazdka33r Re: Depilacja laserowa Laser Delux 14.05.15, 12:33
    • bebus123 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 13.05.15, 23:03
      Mam do zaoferowania RABAT -20% Laser DeLux! na pierwszy zabieg na terenie całej POLSKI!!! Laser DeLux!!!
      KONTAKT: beata-sobanska@wp.pl , KOM.: 669 255 141
    • paula534 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 08.06.15, 20:57
      witam,

mam do zaoferowania rabat 20% zniżki na depilację laserową w salonie Laser delux na terenie całej Polski. Ja jestem w trakcie zabiegów i efekty są zdumiewające. Jeśli jesteś zainteresowana proszę dzwonić, pisać - 510-635-377
      • kappka12 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 02.07.15, 18:03
        Witam. Rowniez oferuję zniżkę 20%. 609217996 ja robię zabiegi w Opolu. Na razie mam 20%mniej włosów na nogach ale jutro drugi zabieg

• justysia1985a Re: Depilacja laserowa Laser Delux 20.07.15, 16:26
          Witam :-) Bardzo polecam Laser DeLux. Panie są bardzo miłe i profesjonalnie podchodzą do każdej Pani. Chodziłam na zabiegi w Sosnowcu i jestem bardzo zadowolona. Zabiegi miałam 2,5 roku temu (2,3 zabiegi na daną partię ciała). Na łydkach i bikini rezultaty są genialne (zostało mi może 2% tego, co miałam przed zabiegiem). Jeśli chodzi o uda, to rezultaty u mnie są mniejsze (odrosło mi jakieś 30%), więc w najbliższym czasie powtórzę zabieg. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z 20% zniżki na pierwszy zabieg, to z chęcią polecę tą osobę. Polecenie działa we wszystkich oddziałach Laser DeLux w Polsce. Dzięki temu ja również otrzymam zniżkę. Odpowiem też na ewentualne pytania odnośnie zabiegu i efektów. Pocztę sprawdzam codziennie ok. 20.00, więc odpisuję wieczorem. Proszę pisać na adres: justysia1985a@gmail.com
          • zieloneczka1 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 25.08.15, 16:04
            Cześć, bardzo polecam laser delux we Wrocławiu. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z 20% zniżki na pierwszy zabieg, to z chęcią polecę tą osobę. Polecenie działa we wszystkich oddziałach Laser DeLux w Polsce.Odpowiem też na pytania odnośnie zabiegu i efektów. Kontakt: marta.zielonka1@gmail.com
    • natalia9521 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 07.09.15, 11:38
      Mam do zaoferowania znizke na laser delux -20%. Chetnych zapraszam do kontaktu mailowego natalia.wierzba95@gmail.com lub telefonicznie 794 066 506
      • natalia9521 Re: Depilacja laserowa Laser Delux 07.09.15, 11:40
        Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • agazakib Re: Depilacja laserowa Laser Delux 09.09.15, 21:09
      Kto chętny na zniżkę na laser delux 20%? Zaprasam do kontaktu mailowego aga.bart@yahoo.com
    • uffiee Re: Depilacja laserowa Laser Delux 12.09.15, 12:37
      Gorąco polecam salony Laser DeLux! Pierwszy zabieg możesz mieć 20% taniej, wystarczy że zostaniesz przeze mnie polecona - polecenie działa w salonie w każdym mieście na terenie Polski :)
      Pisz na prostolinijna@gmail.com - maila sprawdzam kilka razy dziennie :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka