mroczna_panna 05.05.06, 12:45 Czy w polskich sklepach kupię gdzieś smackersy?? Wiecie cosmoze na ten temat??Dzieki z gory za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madfashion Re: Smackers 05.05.06, 17:37 A co to jest smacers? :) Może ktoś mnie oświeci ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Smackers IP: *.chello.pl 05.05.06, 17:43 Błyszczyki do usy firmy Bonie Bell. Niestety nie ma ich w Polsce.Sa jedynie na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Dziewczyny- czy smackersy 22.09.06, 01:49 mają kolory, czy tylko smaki ? widziałam na allegro całe mnóstwo błyszczyków, szminek, galaretek itp - nigdzie jednak nie ma opisu, czy one barwią usta :) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Dziewczyny- czy smackersy 22.09.06, 10:54 carolinascotties napisała: > mają kolory, czy tylko smaki ? widziałam na allegro całe mnóstwo błyszczyków, > szminek, galaretek itp - nigdzie jednak nie ma opisu, czy one barwią usta :) www.smackers.com/ Tego jest od groma-i zapachowych i smakowych i takich 2 w 1. W sztyfcie i w buteleczkach. Naprawde niesamowity wybor, ale szybko sie na tym badziewu przejechalam. Nie maja zadnych wlasciwosci pielegnacyjnych i kazdy po gora 2 dniach uzywania zaczynal wysuszac usta. Uzywalam kilku roznych i zawsze ostatecznie wychodzilo, ze to przereklamowany bubel. Odpowiedz Link Zgłoś
zewa11 Re: Smackers 22.09.06, 11:46 a ja ostatnio widzialam je w kappAhlu na dziale dzieciecym przy kasie byly w 2 samakch-melon i cos jeszcze marny wybor ale zawsze cos :) Odpowiedz Link Zgłoś