Dodaj do ulubionych

vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty?

IP: *.chello.pl 14.05.06, 14:48
wpisujcie sie!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: magdalena Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.06, 16:20
      u mnie :)
      mysle ze to najlepszy specyfik jaki do tej pory stosowałam. choc producent
      zaleca tylko 2 tygodnie ja zuzywam juz 2gie opakowanie. nie chudne ale skóra ma
      mniej dołków - widoczne gołym okiem:):) jedyny minus - troche wysusza skóre

pzdr magda
      • Gość: ciekawa Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? IP: *.chello.pl 14.05.06, 16:47
        oh to dobrze slyszec:) bo mam zamiar kupic:) a powiedz mi duzy masz cellulit?
        lub mialas? bo to tez wazne. ja mam spory i chcialam w koncu wspomoc
        specyfikami!
        • magdaksp Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? 14.05.06, 17:15
          tez mnie to interesuje bo rowniez nosze sie z zamiarem kupna ale nie wiem czy
          warto
    • Gość: mia Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? IP: 213.77.48.* 15.05.06, 08:25
      Dla mnie to porażka!!! Stosowałam 2 razy dziennie i wystarczył mi na 8 dni - to
      po pierwsze. Efekt zerowy. Ogólnie nie umywa się do Elancylu Galenica.
      Jako osoba która używała juz wielu specyfików tego typu - zdecydowanie odradzam.
      • Gość: ania Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? IP: 212.244.242.* 15.05.06, 09:11
        Mia,a używałaś lipo-reduktora???..czy wyszczupla TROSZECZE ;o)...wiem,ze "5cm
        w udzie" nie ma co liczyć!!
    • gwiazda_polarna Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? 15.05.06, 09:29
      No 5 to przesada ;)ale 2 cm (w ciągu miesiąca)na pewno.
      Na pewno zauważalna jest redukcja pomarańczowej skórki i fantastyczne
      wygładzenie skóry.
    • anke_anke Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? 18.05.06, 10:56
      U mnie. Zdziwiłam się bardzo, bo mam dopiero od soboty. Liposyne po nałożeniu
      się czuje, daje takie jakby leciutkie mrowienie, więc wiadomo, że pracuje.
      Lipocure wcale, dlatego na początku byłam zła, że pewnie wydałam kasę bez
      sensu. Tymczasem skóra jest napięta i przyjemnie matowa w dotyku. Błyskawicznie
      się wchłania. Używam dwa razy dziennie. Na dwa tygodnie raczej mi ta tubka nie
      wystarczy. Efekt uboczny: wsciekłość z powodu bezsensownej konstrukcji
      zakrętki ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka