Gość: ciekawa IP: *.chello.pl 14.05.06, 14:48 wpisujcie sie!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdalena Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.06, 16:20 u mnie :) mysle ze to najlepszy specyfik jaki do tej pory stosowałam. choc producent zaleca tylko 2 tygodnie ja zuzywam juz 2gie opakowanie. nie chudne ale skóra ma mniej dołków - widoczne gołym okiem:):) jedyny minus - troche wysusza skóre pzdr magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? IP: *.chello.pl 14.05.06, 16:47 oh to dobrze slyszec:) bo mam zamiar kupic:) a powiedz mi duzy masz cellulit? lub mialas? bo to tez wazne. ja mam spory i chcialam w koncu wspomoc specyfikami! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? 14.05.06, 17:15 tez mnie to interesuje bo rowniez nosze sie z zamiarem kupna ale nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? IP: 213.77.48.* 15.05.06, 08:25 Dla mnie to porażka!!! Stosowałam 2 razy dziennie i wystarczył mi na 8 dni - to po pierwsze. Efekt zerowy. Ogólnie nie umywa się do Elancylu Galenica. Jako osoba która używała juz wielu specyfików tego typu - zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? IP: 212.244.242.* 15.05.06, 09:11 Mia,a używałaś lipo-reduktora???..czy wyszczupla TROSZECZE ;o)...wiem,ze "5cm w udzie" nie ma co liczyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_polarna Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? 15.05.06, 09:29 No 5 to przesada ;)ale 2 cm (w ciągu miesiąca)na pewno. Na pewno zauważalna jest redukcja pomarańczowej skórki i fantastyczne wygładzenie skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
anke_anke Re: vichy lipocure - u kogo zadowalajace efekty? 18.05.06, 10:56 U mnie. Zdziwiłam się bardzo, bo mam dopiero od soboty. Liposyne po nałożeniu się czuje, daje takie jakby leciutkie mrowienie, więc wiadomo, że pracuje. Lipocure wcale, dlatego na początku byłam zła, że pewnie wydałam kasę bez sensu. Tymczasem skóra jest napięta i przyjemnie matowa w dotyku. Błyskawicznie się wchłania. Używam dwa razy dziennie. Na dwa tygodnie raczej mi ta tubka nie wystarczy. Efekt uboczny: wsciekłość z powodu bezsensownej konstrukcji zakrętki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś