Dodaj do ulubionych

100% zadowlonia z depilacji laserowej?

08.04.07, 12:48
Mam czytanie czy są jakieś Panie, które zrobiły depilację i są zadowlone w
100%? Czytałam dużo wątków na ten temat i nigdzie nie znalazłam opini, że
włoski zniknęły i już się nie pokazały.
Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • szkrzat21 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 26.04.07, 22:11
      no nikt nie pisze...
      Albo nikt nie jet zadowolony albo ... laser jest tak szkodliwy że nikt po
      depilacji nie jest w stanie pisać na klawiaturze...
    • sprycia1979 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 27.04.07, 08:45
      Po dwóch wąsikach jestem zadowolona w 70%- myśle że po ostanim bede w 100 %
      Od maja jeżeli będzie to możliwe ( czesto zabiegi są przerywane w okresie
      letnim) ide na całe nóżki i bikini- wtedy wypowiem sie
    • yes22 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 30.04.07, 11:15
      Jestem kilka dni po 4 zabiegu na łydki, więc za jakis m-c będę sie mogła
      wypowiedzieć co do efektów i czy sa one zadowalające, narazie przerwa półroczna.
      Musze jednak powiedziec, ze po 3 zabiegu była już rewelacja, to co odrosło było
      namiastką włosków, malutko, cieniutkie. Ja polecam :)
      • maltosta Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 10.05.07, 19:22
        jak to przerwa półroczna to znaczy że zabieg należy powtarzać co jakiś czas ?
        • yes22 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 14.05.07, 14:28
          Pierwsze 4 razy nalezy wykonac w odpowiednich odstepach. 5 zabieg przeprowadza
          sie po pół roku, ew. pózniej, w zalezności ile i jakie włoski odrosną. Teraz po
          4tym zabiegu widze super efekt, ale za pół roku, cos tam zapewne wyrośnie
          nowego, stąd powtórka. Pani od depilacji powiedziała, że max do 6 zabiegów
          nalezy przeprowadzić. W sporadycznych przypadkach, co jakiś czas powtórzyć - w
          zalezności jakiego efektu sie oczekuje. Tak czy inaczej, to co miało zostać
          usuniete - zostało! Nogi gładkie :)
          • dorotazu Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 11.06.07, 12:06
            Ile kosztowaly Cie łącznie te 4 zabiegi?? Czy następne (od drugiego) sa juz
            tańsze? Tak na logikę, to kazdy klejny zabieg, to już mniej włosków a więc i
            mniej pracy
            • dyzurna Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 19.06.07, 22:44
              w 2004 roku zrobilam 3 zabiegi, po 2-3 latach duzoooo odroslo, powtarzam
              zabiegi od poczatku.
      • magiena15 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 14.05.07, 15:58
        po jakim czasie wyszły Ci włoski po zabiegu i czy wszystkie?
        • kawka811 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 14.05.07, 17:33
          czesc!
          czy mozecie pls polecic jakis dobry zaklad kosmetyczny w Warszawie, gdzie
          wykonuja deplilacje laserem? duzo sie naczytalam o poparzeniach, itd wiec
          jestem ostrozna. Chcialabym, zeby zrobili to fachowcy i dobrym sprzetem. Co
          radzicie?
          • yes22 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 16.05.07, 15:09
            Ja moge polecic studio light w Wawie, tam robiłam nogi i naprawde wszystko
            przebiegło w jak najlepszym porządku. Efekty widoczne, personel miły i
            profesjonalny.
            • vega76 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 08.06.07, 12:25
              "yes 22" co znaczy efekty widoczne - czy to oznacza wlosy znikly? bo jakos to
              brzmi malo przekonujaca. Znikly ci wszystkie wlosy na nogach? Na ilu zabiegach
              bylas?
              Dzieki
        • yes22 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 16.05.07, 15:06
          Po około 2 tygodniach mozna je wyjąc palcami ze skóry. Po każdym zabiegu
          likwidują sie te włosy, które wczesnie wyrosły.
          • vega76 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 11.06.07, 09:10
            To znaczy nie masz juz zadnych wlosow?
          • verucca Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 20.06.07, 08:03
            Ja byłam zadowolona w 90%, wszystkie ciemne włosy mi zniknęły, a odrastało
            jedynie niewiele jasnych z którymi co jakiś czas spokojnie radziła sobie golarka
            i wszystko byłoby cudownie, gdyby nie to czego się obawiałam.. zaszłam w ciąże,
            bo niestety zniweczyło część efektów depilacji zwłaszcza głębokiego bikinii i
            ud. co prawda nie jest tak źle jak na początku, włosy są i tak słabsze i
            cieńsze, ale muszę się golić co 2-3 dni no i niestety znowu pojawiają się te
            okropne krostki. Pewnie po ciąży czeka mnie kolejna seria zabiegów:-(
            • jaworeklux Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 11.07.07, 10:19
              Jestem nie wtajemniczona w depilacje laserowa ale raczej sie na nia zdecyduje,
              napiszcie co to jest głebokie bikini? bo wlasnie tam bym chciala poddac sie
              depilacji... Mam twarde owlosienie i zastanawiam sie ile trzeba bedzie tych
              zabiegow przeprowadzic..
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka