koobiettka 08.04.07, 12:48 Mam czytanie czy są jakieś Panie, które zrobiły depilację i są zadowlone w 100%? Czytałam dużo wątków na ten temat i nigdzie nie znalazłam opini, że włoski zniknęły i już się nie pokazały. Proszę o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkrzat21 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 26.04.07, 22:11 no nikt nie pisze... Albo nikt nie jet zadowolony albo ... laser jest tak szkodliwy że nikt po depilacji nie jest w stanie pisać na klawiaturze... Odpowiedz Link
sprycia1979 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 27.04.07, 08:45 Po dwóch wąsikach jestem zadowolona w 70%- myśle że po ostanim bede w 100 % Od maja jeżeli będzie to możliwe ( czesto zabiegi są przerywane w okresie letnim) ide na całe nóżki i bikini- wtedy wypowiem sie Odpowiedz Link
yes22 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 30.04.07, 11:15 Jestem kilka dni po 4 zabiegu na łydki, więc za jakis m-c będę sie mogła wypowiedzieć co do efektów i czy sa one zadowalające, narazie przerwa półroczna. Musze jednak powiedziec, ze po 3 zabiegu była już rewelacja, to co odrosło było namiastką włosków, malutko, cieniutkie. Ja polecam :) Odpowiedz Link
maltosta Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 10.05.07, 19:22 jak to przerwa półroczna to znaczy że zabieg należy powtarzać co jakiś czas ? Odpowiedz Link
yes22 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 14.05.07, 14:28 Pierwsze 4 razy nalezy wykonac w odpowiednich odstepach. 5 zabieg przeprowadza sie po pół roku, ew. pózniej, w zalezności ile i jakie włoski odrosną. Teraz po 4tym zabiegu widze super efekt, ale za pół roku, cos tam zapewne wyrośnie nowego, stąd powtórka. Pani od depilacji powiedziała, że max do 6 zabiegów nalezy przeprowadzić. W sporadycznych przypadkach, co jakiś czas powtórzyć - w zalezności jakiego efektu sie oczekuje. Tak czy inaczej, to co miało zostać usuniete - zostało! Nogi gładkie :) Odpowiedz Link
dorotazu Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 11.06.07, 12:06 Ile kosztowaly Cie łącznie te 4 zabiegi?? Czy następne (od drugiego) sa juz tańsze? Tak na logikę, to kazdy klejny zabieg, to już mniej włosków a więc i mniej pracy Odpowiedz Link
dyzurna Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 19.06.07, 22:44 w 2004 roku zrobilam 3 zabiegi, po 2-3 latach duzoooo odroslo, powtarzam zabiegi od poczatku. Odpowiedz Link
magiena15 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 14.05.07, 15:58 po jakim czasie wyszły Ci włoski po zabiegu i czy wszystkie? Odpowiedz Link
kawka811 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 14.05.07, 17:33 czesc! czy mozecie pls polecic jakis dobry zaklad kosmetyczny w Warszawie, gdzie wykonuja deplilacje laserem? duzo sie naczytalam o poparzeniach, itd wiec jestem ostrozna. Chcialabym, zeby zrobili to fachowcy i dobrym sprzetem. Co radzicie? Odpowiedz Link
yes22 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 16.05.07, 15:09 Ja moge polecic studio light w Wawie, tam robiłam nogi i naprawde wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Efekty widoczne, personel miły i profesjonalny. Odpowiedz Link
vega76 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 08.06.07, 12:25 "yes 22" co znaczy efekty widoczne - czy to oznacza wlosy znikly? bo jakos to brzmi malo przekonujaca. Znikly ci wszystkie wlosy na nogach? Na ilu zabiegach bylas? Dzieki Odpowiedz Link
yes22 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 16.05.07, 15:06 Po około 2 tygodniach mozna je wyjąc palcami ze skóry. Po każdym zabiegu likwidują sie te włosy, które wczesnie wyrosły. Odpowiedz Link
vega76 Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 11.06.07, 09:10 To znaczy nie masz juz zadnych wlosow? Odpowiedz Link
verucca Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 20.06.07, 08:03 Ja byłam zadowolona w 90%, wszystkie ciemne włosy mi zniknęły, a odrastało jedynie niewiele jasnych z którymi co jakiś czas spokojnie radziła sobie golarka i wszystko byłoby cudownie, gdyby nie to czego się obawiałam.. zaszłam w ciąże, bo niestety zniweczyło część efektów depilacji zwłaszcza głębokiego bikinii i ud. co prawda nie jest tak źle jak na początku, włosy są i tak słabsze i cieńsze, ale muszę się golić co 2-3 dni no i niestety znowu pojawiają się te okropne krostki. Pewnie po ciąży czeka mnie kolejna seria zabiegów:-( Odpowiedz Link
jaworeklux Re: 100% zadowlonia z depilacji laserowej? 11.07.07, 10:19 Jestem nie wtajemniczona w depilacje laserowa ale raczej sie na nia zdecyduje, napiszcie co to jest głebokie bikini? bo wlasnie tam bym chciala poddac sie depilacji... Mam twarde owlosienie i zastanawiam sie ile trzeba bedzie tych zabiegow przeprowadzic.. Odpowiedz Link