Dodaj do ulubionych

Jak wydepilować bikini ?

07.01.03, 11:52
Dziewczyny,
proszę o Wasze opinie.
Do depilacji bikini używam kremu depilacyjnego i wszystko byłoby ok, gdyby
nie wstrętne czerwone krosteczki 2 dni po. Macie lepsze sposoby ?
Obserwuj wątek
    • Gość: beta Re: Jak wydepilować bikini ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 12:40
      zdaje sie ze to problem niejednej dziewczyny.
      sprobuj zaraz po depilce posmarowac te miejsca jakims specyfikiem antysyfkowym -
      moze przez pierwsza minute troche piec, potem zaraz szybko przypudruj zasypka
      dla niemowlat ALTEK (kosztuje grosze). Powtorz czynnosc 2 razy dziennie przez 2-
      3 ni a potem juz tylko zasypeczka profilaktycznie przez 2 dni az skorka sie
      uspokoi.

heja!
      • moni_citroni Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 13:13
        Moze ten krem cie uczula? Czerwone krostki robia sie najczesciej po bardziej
        inwazyjnych metodach :-) Ja czesc robie depilatorem elektrycznym, czesc
        penseta, a reszte (tam gdzie za bardzo boli) Venus. Kremy jakos mi nie
        odpowiadaja.
        • givenchy Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 13:25
          moni_citroni napisała:

> Moze ten krem cie uczula? Czerwone krostki robia sie najczesciej po bardziej
          > inwazyjnych metodach :-) Ja czesc robie depilatorem elektrycznym, czesc
          > penseta, a reszte (tam gdzie za bardzo boli) Venus. Kremy jakos mi nie
          > odpowiadaja.

Nie wiem. Może spróbuję innego kremu, bo depilatorem elektrycznym chyba się nie
          odważę. Z nogami mam problem (ból !!!) a co dopiero bikini ? Jak Ty to
          wytrzymujesz ?
          • _anna Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 14:03
            kwestia przyzwyczajenia. ja robię wszystko woskiem, czasem do zera (tylko nie
            na wzgórku, bo tam są strasznie mocne włoski, brrr)
            • moni_citroni Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 14:46
              Na poczatku bardzo sie balam, ale zaryzykowalam. Wcale tak strasznie nie
              boli :) Depilatorem robie tylko to, co wystaje zza bielizny. Potem reszte
              zalatwiam penseta (nie nie boli) i Venus.
              Moze te krostki to wrastajace wlosy? Zrob delikatny peeling przed nastepna
              depilacja, a po uzywaj zasypki.
              • grazynka-lubicz Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 15:51
                Podobno najlepszy sposób podawała tu kiedyś niezawodna Rooda.Jak opisywała ze
                szczegółami, kładzie się bez majtek, rozkracza szeroko nogi a mężuś po kolei
                pęsetką wyrywa włosek po włosku.Rooda twierdzi,że nie boli a doznania seksualne
                zapewnione, buhehehehehe!
                Kocham Rysia
    • Gość: MIA Re: Jak wydepilować bikini ? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 21:23
      jak masz kase, to idz do dermatologa, ktory robi depilacje laserem, najlepiej
      diodowym. trzy, cztery zabiegi, nieco piecze i masz problem z glowy praktycznie
      na zawsze, kilka wloskow zostanie, to powtorzysz. ja wiem, bo mialam, to chyba
      na swiecie jedyna sensowna metoda
      • rysio_lubicz Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 21:25
        fuuj, dobrze, że moja grazynka nie ma krost na cipce. i nie depiluje się, bo po
        co? to naturalne i grzech to usuwać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka