givenchy 07.01.03, 11:52 Dziewczyny, proszę o Wasze opinie. Do depilacji bikini używam kremu depilacyjnego i wszystko byłoby ok, gdyby nie wstrętne czerwone krosteczki 2 dni po. Macie lepsze sposoby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta Re: Jak wydepilować bikini ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 12:40 zdaje sie ze to problem niejednej dziewczyny. sprobuj zaraz po depilce posmarowac te miejsca jakims specyfikiem antysyfkowym - moze przez pierwsza minute troche piec, potem zaraz szybko przypudruj zasypka dla niemowlat ALTEK (kosztuje grosze). Powtorz czynnosc 2 razy dziennie przez 2- 3 ni a potem juz tylko zasypeczka profilaktycznie przez 2 dni az skorka sie uspokoi. heja! Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 13:13 Moze ten krem cie uczula? Czerwone krostki robia sie najczesciej po bardziej inwazyjnych metodach :-) Ja czesc robie depilatorem elektrycznym, czesc penseta, a reszte (tam gdzie za bardzo boli) Venus. Kremy jakos mi nie odpowiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 13:25 moni_citroni napisała: > Moze ten krem cie uczula? Czerwone krostki robia sie najczesciej po bardziej > inwazyjnych metodach :-) Ja czesc robie depilatorem elektrycznym, czesc > penseta, a reszte (tam gdzie za bardzo boli) Venus. Kremy jakos mi nie > odpowiadaja. Nie wiem. Może spróbuję innego kremu, bo depilatorem elektrycznym chyba się nie odważę. Z nogami mam problem (ból !!!) a co dopiero bikini ? Jak Ty to wytrzymujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
_anna Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 14:03 kwestia przyzwyczajenia. ja robię wszystko woskiem, czasem do zera (tylko nie na wzgórku, bo tam są strasznie mocne włoski, brrr) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 14:46 Na poczatku bardzo sie balam, ale zaryzykowalam. Wcale tak strasznie nie boli :) Depilatorem robie tylko to, co wystaje zza bielizny. Potem reszte zalatwiam penseta (nie nie boli) i Venus. Moze te krostki to wrastajace wlosy? Zrob delikatny peeling przed nastepna depilacja, a po uzywaj zasypki. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 15:51 Podobno najlepszy sposób podawała tu kiedyś niezawodna Rooda.Jak opisywała ze szczegółami, kładzie się bez majtek, rozkracza szeroko nogi a mężuś po kolei pęsetką wyrywa włosek po włosku.Rooda twierdzi,że nie boli a doznania seksualne zapewnione, buhehehehehe! *** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIA Re: Jak wydepilować bikini ? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 21:23 jak masz kase, to idz do dermatologa, ktory robi depilacje laserem, najlepiej diodowym. trzy, cztery zabiegi, nieco piecze i masz problem z glowy praktycznie na zawsze, kilka wloskow zostanie, to powtorzysz. ja wiem, bo mialam, to chyba na swiecie jedyna sensowna metoda Odpowiedz Link Zgłoś
rysio_lubicz Re: Jak wydepilować bikini ? 07.01.03, 21:25 fuuj, dobrze, że moja grazynka nie ma krost na cipce. i nie depiluje się, bo po co? to naturalne i grzech to usuwać. Odpowiedz Link Zgłoś