fr-edza 02.06.06, 13:31 Czy ktoś stosował i czy jest z niej zadowolony? W sumie to pryszczy nie mam,ale mam wągry na twarzy,miałam taką z glinki zielonej z Oriflame ale jakoś bez rewelacji. Dodam że mam cerę suchą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: enzymatyczna maseczka AA 02.06.06, 13:38 jak dla mnie bez rewelacji. Niestey nie znalazłam do tej pory enzymatycznej maseczki, któr dobrze oczyszcza. Owszem cera jest gładka w dotyku, ale nie oczyszczona vide Dermika Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 02.06.06, 13:43 A może ktoś potrafi polecić jakąś dobrą ,ale też nie drogą(czyli taka za50zł odpada). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: enzymatyczna maseczka AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:03 Jeśli nie drogą, to może chodnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 02.06.06, 16:40 zołza pytałam inteligętnych ludzi,nie ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: enzymatyczna maseczka AA IP: *.aster.pl 02.06.06, 18:34 Ups, sorry, rzeczywiście, nie jestem "inteligętna". Przepraszam ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 03.06.06, 09:23 Pewnie polecasz chodnik bo sama stosujesz...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: enzymatyczna maseczka AA IP: *.aster.pl 03.06.06, 13:19 Nie polecałam chodnika, tylko chodnikiem. Może naucz się odmiany i czytania po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 03.06.06, 14:53 dziecko przecież to na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: enzymatyczna maseczka AA IP: *.aster.pl 03.06.06, 15:07 > dziecko Kolejnej osobie dziękuję za komplement. Która to głosowała za logowaniem w celu uniknięcia chamstwa? Fredza jak widać go nie uniknęła i raczej dalej będzie miała chamskie odzywki i zachowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 03.06.06, 15:23 A ty to pewnie dostaniesz order za bycie "miłą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: enzymatyczna maseczka AA IP: *.aster.pl 03.06.06, 15:39 Droga Fredzo, mój nick mówi sam za siebie. Nie ukrywam, że miła nie jestem i być nie zamierzam. Ale konsekwentnie jestem "prawdziwym zołziskiem" (opinia jednej forumowiczki), a nie apeluję o wyrozumiałość, luz itp., gdy tymczasem chamstwo się ze mnie ulewa. Weź to może pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 03.06.06, 15:44 Ze mnie sie chamstwo nie "wylewa":)Jestem raczej miła,ale dla ciebie sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: enzymatyczna maseczka AA IP: *.aster.pl 03.06.06, 15:59 Albo ktoś jest miły, albo nie. Po prostu. Albo ma klasę, albo ją udaje i wtedy chamstwo z butów wyłazi... Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 03.06.06, 16:05 Dobrze ze ty masz klase...buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: enzymatyczna maseczka AA IP: *.aster.pl 03.06.06, 16:11 Kochana, pokaż mi wątek, w ktorym napisałam, że mam klasę? Jesetm zołża i tego nie ukrywam. W przeciwieństwie do ciebie, która ogłaszasz i usiłujesz przekonać, że jest miła, ale... Widzisz, powtórzę, szkopuł w tym, że albo jest się miłym, albo chamstwo wyłazi z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 03.06.06, 16:17 Im dłużej czytam to co tu wypisujesz(wyglada to na bełkot),tym bardziej nudna mi sie wydajesz...pozujesz na kogos kim nie jesteś,he - jaka tam z ciebie zołza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: enzymatyczna maseczka AA IP: *.aster.pl 03.06.06, 16:19 > Im dłużej czytam to co tu wypisujesz(wyglada to na bełkot),tym bardziej nudna m > i > sie wydajesz...pozujesz na kogos kim nie jesteś,he - jaka tam z ciebie zołza. Kolejna pani psycholog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka zołza2=Hanka IP: *.nat.dsuj.pl 04.06.06, 00:28 dać jej bana adminie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: zołza2=Hanka IP: *.aster.pl 04.06.06, 00:40 Dać jej medal za głupotę. Kolejna, ktora węszy teorię spiskową? Może jeszcze powiesz, że Andi=Andzia=zołza2=Hanka=kto jeszcze...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: enzymatyczna maseczka AA IP: 195.245.213.* 02.06.06, 13:43 masz na myśli peeling enzymatyczny Meritum? jeśli tak, to niz złego mi nie zrobił, ale spektakularnych efektów też nie widzę, choć przyznan, że nie jestem badzo systematyczna w stosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: enzymatyczna maseczka AA 02.06.06, 13:44 Tak peeling enzymatyczny,ale nie wiem czy Meritum:) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: enzymatyczna maseczka AA 02.06.06, 13:51 nie Meritum, bo Meritum to seria Dermiki. natomiast AA jest w biało-pomarańczowej tubie do b.delikatnego codziennego złuszczania skóry polecam stosowanie toniku np. Lysanel firmy SVR czy Effaclar, LRP. Koszt ok. 35zł i starcza na dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: enzymatyczna maseczka AA IP: 195.245.213.* 02.06.06, 14:59 ups - masz racje to czego używam dermika a nie AA. Odpowiedz Link Zgłoś