spoko-agniesia 15.06.06, 11:59 gdzie znajdę w Warszawie Golden Shea Butter? i w jakiej cenie mniej więcej? słyszałam, że jest bardzo dobre na trądzik. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Golden shea butter 15.06.06, 14:25 Ja kupiłam z Allegro, jestem zadowolona z realizacji dostawy - a pierwszy raz kupowałam cokolwiek kosmetycznego przez Allegro. Na razie stosuję to golden shea na podrażnienia cery naczynkowej. Ładnie nawilża. Zobaczymy, co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Golden shea butter 15.06.06, 14:30 Ani złote masło shea, ani masło shea nie są na trądzik? Kto Ci to powiedział? Za to obydwa masła normalizują pracę skóry. Tylko tyle:). Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Golden shea butter 15.06.06, 14:56 Andzia, a jak z ich komedogennością? Można je stosować do nawilżania przesuszonej skóry trądzikowej? Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Golden shea butter 15.06.06, 15:01 > Andzia, a jak z ich komedogennością? Bardzo źle u nich z komendogennością. W przeciwieństwie do par. liq. w ogole nie zapychają :)))). Można je stosować do nawilżania > przesuszonej skóry trądzikowej? Można. Za każdym razem masło shea działa tak samo - normalizuje pracę skóry. NIc ponadto, "tylko" tyle:). Odpowiedz Link Zgłoś