Gość: BUFFY IP: *.chello.pl 30.01.03, 20:01 DZIEWCZYNY, BRAŁYSCIE KIEDYŚ MARVELON? JEST SKUTECZNY? MA JAKIEŚ EFKTY UBOCZNE? CZEKAM NA OPINIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: MARVELON??? 31.01.03, 08:04 Brałam przez 6 m-cy, ale wróciłam do triquilaru. Przy Marvelonie pojawiały mi się plamienia w środku cyklu i dość częste bóle głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: MARVELON??? 31.01.03, 08:48 Marvelon biorę od 4 lat, oczywiście z przerwami. Nigdy nie miałam krwawień w środku cyklu, nigdy też nie bolała mnie głowa, nie było żadnych skutków ubocznych. Ale myślę, że musisz sama wypróbować, pobierz go przez miesiąc, dwa i się okaże. Brałam jeszcze Harmonet, jak tylko został wprowadzony (dostawałam go bezpłatnie od lekarza, na wypróbowanie). Był bardzo dobry, niestety dużo droższy od M. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bibcio Re: MARVELON??? 02.02.03, 00:32 Brałam Marvelon przez dobrze ponad rok, przerwa w czasie wakacji, a teraz znów zaczęłam. Dla mnie jest świetny, żadnych efektów ubocznych, ponadto rewelacyjnie poprawił mi cerę (znajoma miała problemy z trądzikiem, zaczęła brać Marvelon i było to samo co u mnie - duża poprawa). polecam, choc oczywiście to sprawa bardzo indywidualna, te same hormony różnie działają na różne osoby. pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: MARVELON??? 02.02.03, 15:09 Wejdź na forum Zdrowie Kobiety.Tam jest pełno wątków o marvelonie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: MARVELON??? 02.02.03, 15:10 Od siebie dodam ,że brałam przez 3 cykle i zmieniłam na mercilon z powodu mdłości i silnych bólów głowy. Odpowiedz Link Zgłoś