zezem_prosto_w_oczy 17.11.09, 17:22 Czy ktoras z was stosuje /stosowala te tabletki? Czy zauwazylas jakies powazne skutki uboczne? Dzieki i Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuti Re: Marvelon 17.11.09, 22:34 bralam marvelon 12 lat. polecam kazdemu. nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych. Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Marvelon 18.11.09, 10:08 Ja bralam jakies 8 lat temu i musialam odstawic, bo dostawalam jakichs dziwnych krwawien w srodku cyklu. Odpowiedz Link
moni761 Re: Marvelon 18.11.09, 18:50 Bralam przez 4 lata. Odstawilam 9,5 roku temu. Problemy mialam koszmarne, okres mi nie powrocil, hormony na wywolanie, a potem problem zeby w ciaze zajsc, ciaza przypadek patologicznie, ekstremalnie lezacy - ale czy to wina marvelonu, czy mojego antytabletkowego organizmu? Po latach probowalam wrocic do tabletek, ale odstawilam po 4 dniach- tak zle sie czulam. A okres zegarkowy sie stal po porodzie. Odpowiedz Link
zezem_prosto_w_oczy Re: Marvelon 19.11.09, 12:17 Chyba zaryzykuje. Mercilon calkiem rozregulowal mi system i zamienil w apatyczna klode. Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link