domko1 08.07.06, 16:59 Niestety tylko taki byłby dla mnie dobry, ale w żadnym sklepie takiego nie widziałam. Czy ktos wie, gdzie mozna go kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Biustonosz AA 08.07.06, 17:34 Ja noszę 70a i niestety najlepiej pasują mi Triumph model MagicClick.Kosztują sporo i zazwyczaj trzeba zamawiać(przynajmniej w krakówku),ale pięknie się układają i wyglądasz ślicznie.To model push-up.KOlory-czerń,bordo,kość słoniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Biustonosz AA 10.07.06, 10:51 Weronka, a mogłabyś podać jakiegoś linka do tego stanika? też mam 70a w Triumphie, ale jakoś niespecjalnie leżą, może ten by był fajny:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Biustonosz AA 28.07.06, 17:12 sprawdziłam- jest fajny:) idealnie pasuje mi 70b, choć często miewam a. śliczny stanik, tak w ogóle, cieszę się, że trafiłam na ten wątek:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Biustonosz AA 08.07.06, 21:19 wlasnie wrocilam szczesliwa bo obkupilam sie w triumph-ie:) jak dla mnie najlepsza bielizna a testowalam wiele firm w kazdym kraju cos kupuje jak tylko jestem i zostaje wierna firmie triumph a dzis widzialam rozmiar aa Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 08.07.06, 21:38 Przy AA to chyba sie nie opłaca kupowac stanika;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Biustonosz AA 08.07.06, 23:52 porozmawiamy za 5 lat jak Twoje B dopadną siły grawitacji;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_od_aniolow Re: Biustonosz AA 09.07.06, 10:47 weronka77 napisała: > porozmawiamy za 5 lat jak Twoje B dopadną siły grawitacji;-)))) A i B mają ten plus że grawiacja sie ich nie ima;))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Biustonosz AA 10.07.06, 01:13 Nie? MAsz rację-Agę dopadła grawitacja a raczej depresja intelektualna;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 10.07.06, 21:06 Depresja intelektualna, bo pisze szczerze. Świetnie. Jestescie zabawne. Ja wole miec i tu , i tu. Wiec won ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Biustonosz AA 13.07.06, 19:34 Won to może na innym forum,co? Albo może do mamy,albo chłopaka-o ile masz;-))) Tutaj nie ma powodów do uzywania tego typu kolokwializmów.Chyba sobie myslisz forumowiczki z własnym podwórkiem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 13.07.06, 20:16 Jase. Wyzyj sie jeszcze. Ulzyj sobie. Popros o wiecej rozumu i tego na klacie;)hahha. Odpowiedz Link Zgłoś
roza06 Re: Biustonosz AA 11.07.06, 18:17 Niestety dopada, więc nie ciesz się za szybko. A juz na 100 % po urodzeniu dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_od_aniolow Re: Biustonosz AA 12.07.06, 09:05 roza06 napisała: > Niestety dopada, więc nie ciesz się za szybko. A juz na 100 % po urodzeniu > dziecka 1.rodzenie dzieci nie jest obowiązkowe. A juz napewno nie ma obowiązku karmienia piersią 2.moja matka urodziła dwójkę, i jakoś Twoje "na 100%" sie nie sprawdziło;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 09.07.06, 10:56 Zabawne. Nie słyzałam gorszego tekstu. Eh..miec AA to nie miec nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Biustonosz AA 09.07.06, 14:46 aga_ta85 napisała: > Eh..miec AA to nie miec nic:) btw, lepiej mieć AA na klatce niż nic w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 09.07.06, 19:48 No widzisz a ja mam na klatce 75B i w głowie rowniez sporo...A Ty czegos nie masz;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Biustonosz AA 10.07.06, 01:12 Sporo masz;-)Sieczki;-)))A 75B to ma co druga kobieta-wniosek stąd taki-niczym się specjalnym (poza sieczką) nie wyróżniasz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 10.07.06, 21:07 Wybacz ale sieczke to masz w mozgu:). A czy ja mam sie czyms wyrozniac? Wole sie nie wyrozniac , niz takim czyms jak "zanik biustu";) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Biustonosz AA 13.07.06, 19:33 Masz rację Panno Nikt;-)Nie wyróżniasz się już niczym;-) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 13.07.06, 20:15 Ulzyjcie sobie. Powyzywajcie sie, przeciez na kims musiecie to zrobic...ah ten brak rozumu i piersi robi swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Biustonosz AA 14.07.06, 21:23 A Ty czasem nie jesteś Bet66;-))?Pasujesz jak ulał-klon?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kadarkaa Re: Biustonosz AA 09.07.06, 01:26 A zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=43504344 I tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=26920771&v=2&s=0 odpowiedzi "kate2006" i "zwyczajnej-niezwyczajnej". Może wcale nie jest tak źle? :) Odpowiedz Link Zgłoś
molly20 Re: Biustonosz AA 10.07.06, 10:17 No i niech mi ktos powie ze kobieta to człowiek.Same zmije ,jedna drugiej wydrapie oczy o byle co.Zaczynaja temat stanikow i juz rozpoczyna wojna.Wzięłybyscie sie lepiej za robote ktora przyniesie pożytek wam i byc moze rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
emae Re: Biustonosz AA 11.07.06, 13:35 Wielkie dzięki za ten link! Nigdy w zyciu nie zmierzyłam sobie biustu prawidłowo. Pędzę po centymetr :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Biustonosz AA 10.07.06, 10:49 marks & spencer ma AA, ale- generalnie noszę A lub B, różnie, zależy od firmy, czy usztywniany itp., no więc takie najpierw mierzyłam, ale okazały się za duże, AA również:))) pod względem staników więc ta firma mi nie leży jakoś;) ale AA mają. gdzie indziej nie spotkałam takiej rozmiarówki. ale moja koleżanka ma taki bardzo mały biust i kupuje A w H&M np. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Biustonosz AA 11.07.06, 17:49 Kobiety, po co wam biustonosz o takim rozmiarze? Chyba że cierpicie na suchoty i to ma być okład rozgrzewający. Odpowiedz Link Zgłoś
domko1 Re: Biustonosz AA 11.07.06, 19:25 dzięki za konkretne odpowiedzi widze ze niektorych smieszy wielkosc moich piersi, szkoda, ze dla mnie nie jest to zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Biustonosz AA 11.07.06, 19:30 Zabawne jest to, że do tych piersi potrzebny ci stanik :) Odpowiedz Link Zgłoś
syrena2005 Re: intimissimi 12.07.06, 08:40 Ja jestem juz 4 lata po urodzeniu dziecka i moj rozmiar z 70A niewiele sie zmniejszyl ani nie wydluzyl ( bo z czego ma sie zmnieszyc niby hyhy ).Staniczki kupuje w INTINISSIMI i jestem bardzo zadowolona, bo leza naprade swietnie, swietnie wypychaja i maja przesliczne wzory. Czasem na przecenach mozna dostac juz za 50zl, ale bez przeceny to wieszy wydadek, ale jest wart efektu. Dziewczyny nosy do gory nie ma sie czym przejmowac......maly biust to nie tragenia!! Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ksieznabona Re: Biustonosz AA 12.07.06, 09:25 Jeżeli zależy Ci na cenie, spróbuj w H&M. Poszukaj rozmiarów 70A z tych staników, które są mocno wypychane (mają porządną wkładkę). Ja zawsze tam kupuję staniki, bo mają małe rozmiary + świetnie leżą i podnoszą. Nie rozumiem ironii niektórych. Chyba właśnie po to stworzono rozmiar AA, żeby miał kto go nosić :) Odpowiedz Link Zgłoś
domko1 Re: Biustonosz AA 12.07.06, 18:02 gdybym miała rozmiar b, to moze mogłabym obyc się bez stanika A własnie mając tak mały rozmiar trzeba powiekszyc biust biustonoszem, to chyba jasne. Ten co tego nie rozumie i pisze na tym forum to chyba facet Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 12.07.06, 18:37 Ja tego nie rozumiem, a jestem dziewczyna! Jasne przy B nie trzeba nosic, a jak sie nie ma nic na klacie to trzeba... o kurde trzymajcie mnie, bo zlece z krzesła;) Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 12.07.06, 18:42 Agato lec z krzesła moze Ci sie ulozy to wszystko w golowie Ile ty masz lat? Czy zaczynaja ci piersi rosnac i ledwo niedawno z numeru zero wyszlas czy co??? To chyba jasne ze jesli kobieta ma malutkie piersi to kupuje stanik zeby pod bluzka piersi wygladały kształtnie i normalnie a nie zeby tylko wystawały małe trojkaciki Jejku, ile w tym skaplikowanej wiedzy no nie? Mam nadzieje ze na glowe z tego krzesla upadlas, jak nie to wlanij sie o monitor, moze sie polepszy Ah i nie rob z siebie juz takiej infantylnej dziewczyny-nie warto. Całuski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 12.07.06, 19:23 Wybacz Pani przemądrzała, ale nie kazdy ma dwa kikuty na klacie i nie kazdy o tym wie. Moze ja powinnam sie zapytac ile Pani ma lat, bo po tym co przeczytałam to chyba z 50-60. Gdyby Pani czytała uwaznie wszystko co sie tutaj pisze, tzn czytała ale ze zrozumieniem, to zauwazyłaby Pani moj post odnoscie mojego biustu. Jesli juz napisałam ze mam 75B, to jakim cudem maja mi one znowu rosnac? Moze Pani ma i na klacie i na plecach, ale ja jestem normalna kobieta wiec mam na klacie;) No faktycznie ma Pani racje mnostwo tutaj skomplikowanej wiedzy i wnioskuje ze nioe moze sobie Pani poradzic z nawałem informacji;) Ja nikomu zle nie zycze, Pani to co innego. Ale co tam, sa i ludzie, i taborety. Czasmi lepiej byc dzieckiem niz taka nudna baba jak Pani.Tyle. To post skierowany do maarthy:) Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 12.07.06, 20:53 Agatko mam o wieeele mniej lat niz ci sie wydaje za to wiecej tak zwanych klepek i absolutnie nie zaprzeczam sobie w moich postach. Moja opinia na temat przemadrzalych forumowiczek ktore tylko pluja jadem jest niezmienna bo bardzo tego nie lubie(zrobilam pierwszy raz wyjatek i sie odwdzieczylam). Nie chce wchodzic z toba w dyskusje bo nie widze w tym zadnego sensu, nie doroslas emocjonalnie do niektorych spraw i tyle. nie obrazaj nikogo mowiac ze ma 2 kikuty i tym podobne, nie nie ma dwoch kikotow tylko piersi tak to sie naztwa moja droga. PIERSI! Nie wazne czy sa rozmiaru malego czy duzego. Wlasnie,... moze przestan w ogole sie udzielac na ten temat lub napisz cos zabawniejszego skoro nie jetses jeszcze owa 60-latka :) Czytam ze zrozumieniem i wiem ze masz takie a nie inne piersi lecz zachowujesz sie jakbys wlasnie takie zeroweczki dopiero co dostala i byla wielce niedomyslna i niedoswiadczona skoro nie rozumiesz po co kobiecie z malym buistem stanik i to podwazasz. Najlepiej zajmij sie tym co masz pod bluzka, nie komentuj innych rozmiarow i ciesz sie ze nie ty ale autorka tego postu musi szukac porady nt.rozmiaru AA.W koncu los jest bardzo przewrotny i roznie moze sie stac. Zyczac ci walniecia sie w glowe mialam na mysli tylko dobre intencje, uwierz mi. Mam nadzieje ze moj post wyjasnil Ci wiele. Badz troche madrzejsza. I pamietaj, jesli bedziesz miala kiedys przyjaciolke z rozmiarem piersi AA nie wygaduj jej takich bzdur bo ni cholery jej nie pomorzesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 12.07.06, 22:30 "Agatko mam o wieeele mniej lat niz ci sie wydaje za to wiecej tak zwanych > klepek i absolutnie nie zaprzeczam sobie w moich postach." Masz wiecej klepek, no a ja mam dzieki Bogu rozum. Tym wlasnie sie roznimy. "Nie chce wchodzic z toba w dyskusje bo nie widze w tym zadnego sensu, nie > doroslas emocjonalnie do niektorych spraw i tyle." Oczywiscie. Pamietaj , ze to Internet a nie realny świat. Poza tym zastanawiam sie jak oceniłas moja emocjonalnosc na podstawie kilku postów na jeden temat. Niektorzy probuja sobie wmowic, ze maja jakies dary jasnowidzenia...Zapewniam Cie Ty ich nie posiadasz:) "nie obrazaj nikogo mowiac ze ma 2 kikuty i tym podobne, nie nie ma dwoch > kikotow tylko piersi tak to sie naztwa moja droga. PIERSI! Nie wazne czy sa > rozmiaru malego czy duzego." Jasna sprawa. "Wlasnie,... moze przestan w ogole sie udzielac na ten temat lub napisz cos > zabawniejszego skoro nie jetses jeszcze owa 60-latka :)" No tak "inteligentniejszego" komentarza nie czytałam. Przeczytaj jeszcze raz co ja napisałam, ale tak ze zrozumieniem, please, bo nie mam siły pisac jak do ściany. "lecz zachowujesz sie jakbys wlasnie takie zeroweczki dopiero co dostala " o kurde, jeszcze "inteligentniejszy " tekst. A jak sie zachowuje osoba o piersiach w rozmiarze B??? Albo C? i D?? Czy kazdy rozmiar ma przyporzadkowaną specyficzna forme zachowania? "Najlepiej zajmij sie tym co masz pod bluzka" Wybacz moja droga, ale nie w moim stylu "zajmowanie sie" tym...Moze to Twoj styl, jakas forma zaspokojenia, ale nie dla nie. Pozostawie te sfere dla Ciebie;) "byla wielce > niedomyslna i niedoswiadczona skoro nie rozumiesz po co kobiecie z malym > buistem stanik i to podwazasz." Bo co mam kłamac? Nie uznaje kłamstw, wiec nie probuj mnie do tego zmusic. Napisałam szczerze, i Ty wlasnie podwazasz to co napisałam. "W koncu los jest bardzo przewrotny i roznie moze sie stac." Z AA bedziesz miała lada dzien D?(ironia) Nie wierze w rzadne tego typu przesady, wiec zachowaj je dla siebie:) " Zyczac ci walniecia sie w glowe mialam na mysli tylko dobre intencje, uwierz mi" Nie wierze Ci. "Badz troche madrzejsza." Jestem mądrzejsza niz sie Tobie wydaje:). A Twoja opinia, hmm, wiesz jest niczym papier toaletowy;) "I pamietaj, jesli bedziesz miala kiedys przyjaciolke z rozmiarem piersi AA nie > wygaduj jej takich bzdur bo ni cholery jej nie pomorzesz" No fajnie, kobieta mnie poucza a sama trzaska błedy ortograficzne. Tak tez myslałam, ze sobie nie pogadamy. Nie mam zamiaru sie znizac. Choc i tak teraz to zrobiłam odpisujac na Twoj post:) Odpowiedz Link Zgłoś
purystka_jezykowa Re: Biustonosz AA 12.07.06, 22:58 aga_ta85 napisała: > Nie wierze w rzadne tego typu przesady, wiec zachowaj je dla siebie:) (...) > No fajnie, kobieta mnie poucza a sama trzaska błedy ortograficzne. Tak tez > myslałam, ze sobie nie pogadamy. Nie mam zamiaru sie znizac. Choc i tak teraz > to zrobiłam odpisujac na Twoj post:) * żadne Odpowiedz Link Zgłoś
ksieznabona Re: Biustonosz AA 12.07.06, 22:02 To normalne, że dziewczyny, które mają małe biusty chcą je powiększać. Chociażby z punktu widzenia ewolucji. Kobiety chcą mieć większe piersi, bo dzięki temu większa szansa pozyskania partnera, który szukając swej partnerki patrzy na zdolności rozrodcze, czyli piersi i biodra. Odpowiedz Link Zgłoś
epjasa Re: Biustonosz AA 12.07.06, 17:31 Ja kupuję sobie i córce staniczki w KappAhl. Zawsze jest tam kolekcja z AA, zarówno 65AA, jak i 70AA. Chyba zawsze jest to push-up. Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 12.07.06, 18:38 Jej jak kobieta kobiecie moze takie rzeczy wypisywac. Nigdy nie bylam niegrzeczna i nietaktowana ale WON STAD KRYTYKANTKI!!!!! Tylko wam sie wydaje ze cos w glowie macie ale nie ma tam NIC! W ogole w glowie mi sie nie miesci jak kobieta moze cos takiego wypisywac. Nie macie kobiety rozmiaru AA to sie nie wypowiadajcie i tyle, tak trudno to pojac??? Ja nie mam rozmiaru AA, mam A lub B w zaleznosci od firmy i tez narzekam ze tu czy tam mogloby byc wiecej ale patrzac na niektore kobiety to sie czasem i z tego ciesze. Poza tym nie trzeba karmic zeby sie piersi zmienily, czasem wystarczy po prostu byc w ciazy i urodzić! Wiem cos o tym bo mam dziecko wiec nie wypisujcie tu małolaty bzdur bo mało jeszcze wiecie i mało przeżyłyście. Brrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 12.07.06, 19:24 Sama sobie Pani zaprzecza. Eh, juz naprawde wolałabym byc dzieckiem niz taka starucha nadeta jak Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Biustonosz AA 13.07.06, 12:27 Marta, jak nie masz rozmiaru AA, to się nie wypowiadaj :) Wesoły wątek BTW :) Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 13.07.06, 13:43 Yoma jest jak najbardziej przykladem forumowiczki czytajacej ze zrozumieniem :)) i o to chodzi heh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Biustonosz AA 13.07.06, 16:30 Marto, napisałaś: Nie macie kobiety rozmiaru AA to sie nie wypowiadajcie i tyle, tak trudno to pojac??? Ja nie mam rozmiaru AA, Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Biustonosz AA 12.07.06, 22:14 no właśnie przy takim rozmiarze, jak chce się biust nieco powiększyć, to kupuje się stanik, najpiej z wkładkami, a i bez nich mały biust w staniku wygląda lepiej, niż bez niego. co w tym nielogicznego? ja ostatnio pozbyłam się kompleksu i chodzę bez stanika, co szczególnie przy takiej temperaturze jest korzystne, ale jak chcę, żeby biust wyjątkowo dobrze wyglądał, to stanik zakładam. oczywiście mówimy o staniku, który nieco modeluje biust, nie zwykłym, np. takim sportowym, który ma za zadanie tylko trzymać, bo w tym celu, to faktycznie stanik uważam u siebie za zbędny:) ktoś pisał o 70a w H&M. właśnie ten rozmiar nosi moja koleżanka, która ma bardzo mały biust, te staniki z wkładkami bardzo ładnie modelują biust, powiększają, wybór jest duży i są niedrogie. też najczęściej kupuję tam staniki, na mnie pasuje 70b. polecam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 13.07.06, 07:06 Agato.... daj sobie juz spokoj dziecinko jak widzisz kto mieczem wojuje od miecza ginie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 13.07.06, 17:45 Zginełas maartho od tego swego miecza:). Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 13.07.06, 17:45 ps. "Dziecino" tego typu teksty to sobie mozesz walic do lwasnych wnuków, a nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 13.07.06, 18:09 Do mojej wypowiedzi na temat rozmiaru i niewypowiadania sie dodałabym - nie wypowiadajcie sie KRYTYCZNIE skoro nie macie rozmiaru AA Ja nie mam rozmiaru AA ale bliżej mi do tego rozmiaru niż kobiecie z rozmiarem B ktorych jest bardzo dużo lecz tylko niektore nie potrafią zrozumieć do czego stanik może służyć kobiecie bo bez wątpienia nie ma tylko jednej roli. Chciaz tak prawde powiedziaszy rozum i empatia nie są zależne od rozmiaru biustu a Ty Agatko tymi cnotami nie grzeszysz niestety. Dosyc tego! Jade z dzieckiem nad jeziorko. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 13.07.06, 19:29 "Chciaz tak prawde powiedziaszy rozum i empatia nie są zależne od rozmiaru > biustu a Ty Agatko tymi cnotami nie grzeszysz niestety." No i wzajemnie, niestety Tobie martho rowniez brak tych cech. A jesli Tobie ich brak, to mysle, ze nie powinnas pouczac innych Lepiej chyba w sobie cos martho zmienic. Proponuje to wlasnie Tobie, bhocby dlatego, ze widze iz masz ze soba jakis problem, naprawde. Jesli ja czegos nie wiem, to pisze to otwarcie. Tak tez zrobiłam piszac tutaj, niestety TY tego zrozumiec nie potrafisz...a wytykasz te wade innym. Proponuje troszke optymizmu w stosunku do ludzi, a swiat bedzie piekniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Biustonosz AA 14.07.06, 21:25 Ty jesteś Bet66;-))Trzeba zgłosić kolejnego nicka..Biedni admini...;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 14.07.06, 23:19 Nie jestem jakas Betcos tam. Na codzien tez jestes taka podejrzliwa? A se zgłos do admina.Ja mam sumienie czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 16.07.06, 07:55 Wątek już prawie przeminął i może lepiej by było gdybyśmy nie wracały do tej głupiej duskusji, jednak nie mogę się nie odnieść do tego co o mnie i do mnie napisałaś Agato. Naturalnym jest to, że jeśli ktoś czegos nie rozumie to po prostu pyta, pomyliłaś mnie z kims innym jeśli twierdzisz, że tego nie rozumiem. Zauważ, że nie odezwałam się po Twoim pierwszym poście, ani drugim...... a jak juz to zrobiłam to do ogółu dziewczyn które w bardzo przykry sposób okresliły rozmiar AA a nawet czasem posiadaczki tego rozmiaru. Jestes bardzo przewrazliwiona jesli myśisz że zareagowałam TYLKO na Twoją wątpliwość dotyczącą tego po co im w ogóle stanik, to nawet troche zrozumiałe skoro toczy się w jednym wątku "bój" z conajmniej 5 forumowiczkami mozna mieć tendencje do nadwrażliwosci. Zauważ też że mój pierwszy post był skierowany do ogółu i ty jako pierwsza mnie zaatakowałaś. Twoje następne odpowiedzi nie miały czasem ładu ani składu wiec tobie a nie mi radze zastanowienie sie nad sobą. Dziekuje za troskę ale nie mam żadnego poważniego problemu ze sobą, natomiast twoim problemem według mnie jest niedojrzałość. Z tego całego zamieszania najlepsze jest to że "nasza Agatka" w końcu się dowiedziała że staniki moga być pożyteczne KAŻDEJ kobiecie z KAŻDYM rozmiarem biustu, to nie podlega wątpliwości :) Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 16.07.06, 12:07 "Twoje następne odpowiedzi nie miały czasem ładu ani składu wiec tobie a nie mi > radze zastanowienie sie nad sobą." Oczywiscie. Tylko Twoje miały ład i skład.Ah kolejna ktora lubi sie dowartosciowywac na forum. Ja nie potrzebuje sie zastanawiac nad soba, nioe ma takiej potrzeby. Tobie jednak zaleciłabym wizyte u psychiatry. Atakujesz a ja nie odpuszcze jesli ktos mnie obraza! "Dziekuje za troskę ale nie mam żadnego poważniego problemu ze sobą, natomiast > twoim problemem według mnie jest niedojrzałość." Jasne.Jesli juz osba nie wie czegos to od razu jest niedojrzała.Spoko. Widocznie Ty jako strasza wiesz lepiej;)(ironia) "Z tego całego zamieszania najlepsze jest to że "nasza Agatka" w końcu się > dowiedziała że staniki moga być pożyteczne KAŻDEJ kobiecie z KAŻDYM rozmiarem > biustu, to nie podlega wątpliwości :)" A czy cos w tym złego? Chyuba nie. Ja przynajmniej potrafie sie przyznac do czegos czego nie wiem. Niestety osoby starsze uwazaja ze one wiedza najlepiej dlatego wybaczam Tobie to Twoje "mądrowanie sie". Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 16.07.06, 12:28 cyt - Jasne.Jesli juz osba nie wie czegos to od razu jest niedojrzała.Spoko. Agato- kończ i wstydu oszczędź!!!!!! O twojej niedojrzałości mozna wywnioskować na podstawie WSZYSTKICH zamieszczonych przez ciebie wątków!!! A nie dlatego że czegos nie wiesz, jej to takie trudne do pojęcia?! Mam wrażenie że nie posiadasz umiejętności czytania ze zrozumieniem i wybiórczo traktujesz każdy mój post. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 16.07.06, 12:09 "Wątek już prawie przeminął i może lepiej by było gdybyśmy nie wracały do tej głupiej duskusji, jednak nie mogę się nie odnieść do tego co o mnie i do mnie napisałaś Agato." Niby głupia dyskusja,ale ta Twoja msciwosc bierze góre. Kiedys sie tak mowiło:"stare a głupie" Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Biustonosz AA 16.07.06, 12:33 Agato, to twoj post na ktory właśnie po mojej nieobecnosci miałam okazje odpowiedziec był mściwy a nie moja na niego odpowiedz! Wiesz co nawet mi schlebia to że myślisz że jestem duzo starsza, ale juz mówiłam że tak nie jest... rozczaruję ci Agato- ja mam 23 lata. Jeśli masz cos mądrego do dodania to odpowiedz na moje posty, jesli znów to ma byc przepychanka słowna to sobie daruj, szkoda naszego czasu, tymbardziej , że coraz gorzej to tobie wychodzi. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 16.07.06, 13:53 'Agato, to twoj post na ktory właśnie po mojej nieobecnosci miałam okazje > odpowiedziec był mściwy a nie moja na niego odpowiedz!' No tak, coz ta Twoja proba dowartosciowania sie wychodzi całkiem, całkiem... Nie Ty tylko Ja jestem winna, tak? A to ciekawe. "Wiesz co nawet mi schlebia to że myślisz że jestem duzo starsza, ale juz > mówiłam że tak nie jest... rozczaruję ci Agato- ja mam 23 lata." Jesli odbierasz to jako komplement to nie moj problem.Ja nie miałam zamiaru Tobie schlebiac. Ale kazdy odbiera, słyszy to co chce słyszec.Ja odebrałabym to jako cos złego, ale trudno...;) "Jeśli masz cos mądrego do dodania to odpowiedz na moje posty, jesli znów to ma byc przepychanka słowna to sobie daruj, szkoda naszego czasu, tymbardziej , że coraz gorzej to tobie wychodzi" Cały czas pisze cos mądrego.Nie mam zamiaru sobie darowac tylko dlatego ze Ty tak napiszesz.Nie masz prawa mi rozkazywac, nie masz prawa mowic mi co mam robic.Po twoich postach wnioskuje ze to wlasnie TY jestes niedojrzała psychicznie, a takze emocjonalnie.Komentujesz wszystko co tutaj napisze, gdyby moje wypowiedzi były głupie to nie odpowiadałabys. A jednak to robisz...:)))) WQ Twoich oczach moze i ja wypadam gorzej, ale Ty w moich rowniez... Powiem tak idealna nie jestes, sama popełniasz z pewnoscia błedy, ale niestety nie potrafisz sie do nich przyznac. Brniesz dalej i myslisz ze przyznam Ci racje. Niestety nie doczekasz sie tego.Bo uwazam iz jej nie masz, ale to tez moja subiektywna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Biustonosz AA 16.07.06, 14:29 "Brniesz dalej i myslisz ze przyznam Ci racje. Niestety nie doczekasz sie tego.Bo uwazam iz jej nie masz, ale to tez moja subiektywna opinia." ...niestety tylko Twoja. Ja podzielam zdanie maarthy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 16.07.06, 14:35 A myslisz, ze mnie to interesuje kogo opinie podzielasz? Jesli nie myslisz to odpowiadam, nie interesuje mnie to. Wazne ze ja wiem jak jest, a czy ktos sie ze mna zgadz czy nie, nie interesuje mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Biustonosz AA 16.07.06, 14:38 mnie nie interesuje to, że Ciebie to nie interesuje. ale się łatwo wkurzasz...może jednak wróc na formu psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 16.07.06, 14:41 Wiec po co sie odzywasz? Nie rozumiem tego typu ludzi! jak Ty pomidorze! A na psychologie sobie wruce, nie martw sie o to pomidydku;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Biustonosz AA 16.07.06, 14:43 i jeszcze zapraszam na forum "ortografia" jeżeli takie istnieje, albo do szkoły. Przeczytaj jeszcze raz swój ostatni post to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 16.07.06, 14:46 No tak jak juz sie nie ma argumentów to człowiek czepia sie ortografii:) Szybko pisałam i dlatego tak wyszło:) A do szkoły wroce w pazdzierniku, a wlasciwie na studia:)---> chyba ze dla Ciebie uczelnia to szkoła;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Biustonosz AA 16.07.06, 14:56 no wiesz zasad ortografii dzieci uczą się w podstawówce.Więc może trzeba się troszkę cofnąć w edukacji. I tłumaczenie, że się popełnia TAKIE błędy bo się szybko pisze jest śmieszne. W ten sposób można co najwyżej zrobić literówkę, a nie pomylić "ó" z "u" .Studiami to mi raczej nie zaimponujesz, bo ja już "po".Żebyś mnie od razu od staruch nie wyzywała to powiem, że 50 jeszcze nie mam - dopiero 27. Nie widzę w Tobie partnerki do dyskusji. Nie zamierzam już wchodzić na ten wątek, więc następnej Twojej wypowiedzi nie przeczytam, a wiem, że odpowiesz, bo "cięte" w Twoim przekonaniu riposty, to cała Twoja dzienna dawka przyjemności i niestety należysz to tych osób, które musza mieć ostatnie zdanie- choćby bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 16.07.06, 15:04 "no wiesz zasad ortografii dzieci uczą się w podstawówce.Więc może trzeba się > troszkę cofnąć w edukacji" uwierz jesli chodzi o mnie nie trzeba. "I tłumaczenie, że się popełnia TAKIE błędy bo się szybko pisze jest śmieszne" Ale jest. Nie boj sie o mnie nie mam problemów z ortografia. "W ten sposób można co najwyżej zrobić literówkę, a nie pomylić "ó" z "u" ." Na klawiaturze o i u jest praktycznie obok siebie, szybko piszac mozna sie pomylic. "Żebyś mnie od razu od staruch nie wyzywała to powiem, że 50 jeszcze nie mam - dopiero 27." I tak stara jestes. "Nie widzę w Tobie partnerki do dyskusji." Wzajemnie.Z Toba rowniez nie ma o czym rozmwiac, chyba ze o kremach na zmarszczki;) "Nie zamierzam już wchodzić na ten wątek, więc następnej Twojej wypowiedzi nie przeczytam," Nawet nie wiesz jak sie ciesze. "niestety należysz to tych osób, które musza mieć ostatnie zdanie- choćby bezsensowne" Niestety?ehm... A faktycznie lubie miec ostatnie zdanie, ale sensowne i takie rowniez teraz pozostawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
domko1 Re: Biustonosz AA 17.07.06, 18:46 Do aga-ta Prowadzona przez Ciebie dyskusja jest nie na temat. Bardzo zaciekwiło mnie, ze sądzisz, ze jezeli ktos jest starszy niz Ty to jest gorszy. Rozumiem, ze z wiekim jest coraz gorszy i głupszy. Co zrobisz jak przybędzie Ci lat? powiesisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 17.07.06, 21:02 "Prowadzona przez Ciebie dyskusja jest nie na temat" A reszty osob, takich jak maartha i pomidorek jest na temat?he? "Bardzo zaciekwiło mnie, ze sądzisz, ze jezeli ktos jest starszy niz Ty to jest > gorszy" Ja tego nie napisałam, a jesli tak wnioskujesz to Twoj problem, nie moj:) "Rozumiem, ze z wiekim jest coraz gorszy i głupszy." Zle rozumiesz:) "Co zrobisz jak przybędzie Ci lat?" Nic. "powiesisz się? " A czy człowiek starszy musi sie wieszac? A;bo wybierac tak radykalne metody? Dziwny tok rozumowania, domko:) Odpowiedz Link Zgłoś
08madzia08 Re: Biustonosz AA 13.07.06, 18:53 mam pytanie, jaki rozmiar byłby dla mnie dobry, pod biustem 77cm, w biuscie 84cm ? Odpowiedz Link Zgłoś
ksieznabona Re: Biustonosz AA 14.07.06, 09:51 oj chyba nie bardzo 70, bo przecież dziewczyna ma 77 pod biustem. Najlepiej w ogóle iść i mierzyć :> Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Biustonosz AA 14.07.06, 10:07 Miałam się nie włączać do tej dyskusji, ale... sama mam rozmiar 75B więc wątek niby mnie nie dotyczy, jednak rozumiem że każda kobieta chce wyglądać atrakcyjnie. Myślę, że wypowiedzi Agaty to nic innego jak chęć wdania się w tzw. pyskówkę, bo generalnie dziewczyna chyba nie ma nic innego do roboty (pewnie ma wakacje). Pewnie nawet rozumie całą argumentacje innych dziewczyn, ale zabrnęła już tak daleko, że głupio jej się wycofać, a chęć słownego odegrania się jest w niej silniejsza niż zdrowy rozsądek. Pewnie nawet tupet ma jedynie w necie, gdzie jest anonimowa. Jej argumentacja jest bezsensowan dla każdego kto przeczytał ten wątek. W szczególności jej tzw. cięte riposty są wręcz śmieszne. Dziewczyno nie brnij dalej bo się ośmieszasz publicznie. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Biustonosz AA 14.07.06, 11:41 Gadac z Wami to jak gadac ze sciana.Pisałam juz wiele razy, ze nie wiedziałam iz majac tak małe biusty jak AA trzeba nosic stanik.Chyba nie kazdy musi to wiedziec.Wy tez wszystkiego nie wiecie, a do mnie macie wąty, ze tego nie wiedziałam.Dla mnie wlasnie tgo jest smieszne.Nie jest mi sie głupio wycofac, bo nie uwazam abym cos zle zrobiła, napisała. Przyznałam sie ze tego nie wiedziałam, niestety Pani maartha nie czytała ze zrozumieniem i tego nie zauwazyła, i dlatego tak na mnie wjechała.Bardzo proste. Zauwazyłam juz, ze jak ktos ma inne zdanie niz tzw. ogół to zazwyczaj robi sie z tej jednostki głupka. Niestety ja rowniez na to nie pozwoiłam,no a Pani sie bardzo zdenerwowały.Ja szanuje Wasze zdanie, ale Wy mojego(innego niz ogół) nie. Wybacz pomidorku, ale Twoj post jest bez sensu. Moze Tobie brak w zyciu urozmaicen? Fakt mam wakacje, a czy to żle? Mysle, ze nie, ale pewnie znowu sie nie zgodzicie.W realu jestem taka sama jak i tutaj i to samo powiedziałabym co na forum.Nie jestem fałszywa jak wiekszosc z Was! "Dziewczyno nie brnij dalej bo się ośmieszasz publicznie" brn dalej, bo uwazam wrecz odwrotnie niz TY. Zegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Biustonosz AA 14.07.06, 12:43 Agata, tylko spokój :) A co do stanika dla powiększenia biustu, najłatwiej chyba kupić E i wypchać ligniną. Może też być skarpetkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikiet Re: Biustonosz AA 14.07.06, 13:42 No właśnie najlepiej iść i mierzyć,:) ja noszę 75 mając pod biustem 80 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Biustonosz AA 17.07.06, 21:16 to ja sie wypowiem tyz. ja jestem kobitka wygodna, wiec stanikow nie nosze chyba ze jestem do tego zmuszona. i tobie tez bym radzila nie nosic:) jak optycznie powiekszac biust czesto dokladnie i wyraznie mowia kobitki w programie bbc, ktory teraz pokazuja na tvn style, i sie nazywa chyba 'jak sie nie ubierac', przy okazji mowia tez jak dobrac odpowiedni stanik, wkladki itp. warto sobie zerknac bo wiedza co mowia. dobre ubranie przede wszystkim. a przechodzac do pytania, to stanik przy okazji musi byc dobrze szyty,ktos pisal o h&m, ja bym nie radzila, bo staniki szyja tam potwornie:/ w cubusie zdarzaja sie dobre, i w najmniejszych rozmiarach tez. poza tym polecalabym wszelkie firmowe sklepy typu triumph. Odpowiedz Link Zgłoś
domko1 Re: Biustonosz AA 20.07.06, 20:14 Bardzo dziękuję za odpowiedzi kupiłam w Atlanticu, tanie i ogromny wybor dla mnie, jeden ktory kupiłam to naweyt 70b, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś