Dodaj do ulubionych

Headlines - namiar na salon

IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 14.02.03, 17:30
Błagam o pomoc!!!!! Mam długie i bardzo cienkie włosy za łopatki i potrzebuję
namiaru na dobry salon gdzie kompetentny fryzjer zrobi mi Headlines. Już nie
mogę na siebie patrzeć kiedy te włosiny pórzyklapują mi się do czubka głowy. Z
miesiąc temu wypowiadała się dziewczyna której fryzjer zrobił Headlines na
barzo długich włosach.Mnie z reguły odmawiają mimo żemam na prawdę lekkie
włosy i całe usztywnienie od skóry z pewnością zniosłoby ten ciężar. Bardzo
proszę o namiar salonu w Warszawie,który dobrze przeprowadza ten
zabieg.Plis
Obserwuj wątek
    • dobre_duchy Re: Headlines - namiar na salon 14.02.03, 23:16
      Cześć,
      znajoma chadza do salonu Hest, Warszawa, al.
      Jerozolimskie róg Kruczej, po stronie Smyka.

Kizia
      • Gość: śniegotka Re: Headlines - namiar na salon IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 15.02.03, 11:31
        Byłam kiedyś w Heście i mam negatywne wrażenia. Poziom usług niski za tocena
        wysoka (no właśnie ciekawe za co?).Mimo wszystkodzięki.Może ktośjeszcze mi
        pomoże????
    • Gość: Magnolia Re: Headlines - namiar na salon IP: 62.233.204.* 15.02.03, 19:57
      Nie rób. wiem, masz dośc, marne oklapłe włosy, będzie lepiej. Z własnego
      doświadczenia wiem,ze nie będzie. Tzn. będzie na miesiąc. Potem odrosną od
      skóry i będzie to samo. A na reszcie włosów slady pozostaną. Ja zrobiłam w
      maju, efekt zniknął w czerwcu, a zniszczone włosy mam na końcach do dziś. robił
      mi profesjonalny fryzjer, preparatami Welli. Mój fryzjer mnie ostrzegał i
      odradzał- nie posłuchałam. Teraz żaluje. Jak mnie potem zobaczył, nic nie
      powiedział, ale potwierdził,że było zrobione prawidłowo.Tylko to jednak nie
      jest delikatny zabieg. Stwierdził,że lepiej by było, żebym lekka trwała
      zrobiła. W kwietniu mam ślub- dio tego czasu nie mogę wlosow obciąc. Ale potem
      to zrobie. I już więcej nie będe eksperymentowac
      • Gość: lukrecya Re: Headlines - namiar na salon IP: 213.17.246.* 15.02.03, 23:29
        Potwierdzam opinię. Ja wprawdzie nie mam cienkich włosów, ale za to ciężkie i
        proste jak drut. Na Headlines się uparłam, a moja bardzo dobra fryzjerka
        odradzała i odradzała... w końcu uległa i zrobiła mi tego Headlines`a. I
        właśnie... po dwóch miesiącach efekt znika, włosy się podniszczają... ogólnie
        do bani. Nie ma to jak dobre strzyżenie. Dobry fryzjer jest w stanie tak
        ostrzyc włosy, że są puszyste, a fryzura pełna. Są też środki zwiększające
        objętość np. wellaflex spray do stylingu. Poza tym włosy należy suszyć z dołu
        do góry albo z głową skierowaną w dół. Zastanów się nad tym headlines`em...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka