Dodaj do ulubionych

Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opinie

06.09.06, 13:53

Mam cerę dosyć problematyczną,tłustą z wypryskami.Każdy źle dobrany kosmetyk powoduje u mnie pogorszenie problemów.Dotychczas używałam serii Pure Zone L'oreal,jednak ostatnio w kieszeni pustki i szukam czegoś trochę tańszego.Słyszałam trochę opinii na temat serii Dax No problem jednak chciałabym ich poznać więcej(najlepiej opinii kogoś kto używa tych kosmetyków już dłuższy czas).
Obserwuj wątek
    • ainuin1 Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 06.09.06, 21:29
      Szczerze mówiąc nie słyszałam o czymś takim, za to używałam Dax Cosmetics seria
      Perfecta Czysta Skóra (pianka, tonik, krem, żel punktowy), ale wycofali :-( Być
      może to jest seria zastępcza???
      • sferos Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 07.09.06, 12:02
        Zamiast Perfecta Czysta skóra jest chyba teraz seria Clean and clear.Można zresztą sprawdzić na stronie producenta.
        www.dax.com.pl
        • marutka2 Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 07.09.06, 15:08
          Ja używam od dosc dawna, tzn. od końca lipca serii arbuzowej + krem killer
          gruszkowy. juz pisłam w którymś z wątków gorąco polecam. Stosując trzy opcje,
          żel, tonik i krem pozbedziesz sie raz na zawsze niechcianych gości :) Krem nie
          dość ze likwiduje przebarwienia, to w dodatku doskonale wyrównuje cere i
          minimalizuje widoczność porów. Seria nie jest mocna tak jak np. clerasil 3 dni,
          nie zwiera alkoholu, a to oznacza, ze nie niszczy cery tylko doprowadza ja do
          stanu równowagi :)) Zycze miłego stosowania :))
          • sferos Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 07.09.06, 17:22
            Dzięki,o to mi chodziło.
            • fr-edza Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 07.09.06, 18:11
              Ile mniej więcej kosztuje tonik i krem z tej serii?
              • saga1985 Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 08.09.06, 12:06
                Od wczoraj jest promocja w Drogerii Natura. Żel do mycia twarzy: 8,99
                (wcześniej 11,69), a tonik i mleczko kosztują po 7,99 (wcześniej 10,69).
        • ainuin1 Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 08.09.06, 17:12
          Seria Czysta Cera spisywała się znakomicie - jak dla mnie - mam podobno mieszaną
          cerę, ale wg mnie jest tłusta ;-) Pianka super zmywała makijaż, tonik łagodził
          podrażnienia, ktrem nawilżał skórę, a jak "coś" się pojawiło, stosowałam żel
          punktowy - dlatego tak mi smutno, że nigdzie nie ma już "mojej" serii :-(
    • oksancik Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 08.09.06, 12:01
      Ja miałam krem gurszkowy i żel arbuzowy! Są naprawde dobre, nawet nie
      spodziewalam sie, ze za taka cene (8zl ja kupilam) mozna kupic krem, ktory tak
      swietnie zmatuje cere! Polecam rowniez!
      • tout_court Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 08.09.06, 17:41
        napisz do Daxa maila i ci przyślą próbki tych kosmetkyków. Ja regularnie od
        nich dostaję próbki nowości. Te arbuzowe, gruszkowe tez dostałam. :)
        • fr-edza Re: Dax Cosmetics seria Perfecta No Problem-opini 09.09.06, 12:01
          tout...:)podaj maila do Daxa ... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka