justina_w 13.10.06, 13:59 Do tej pory używałam różnych kremów, ale mam 28 lat i zastanawiam się jaki właściwie krem powinnam zacząć używać? Jakiś przeciwzmarszczkowy? jaki polecacie. Skórę mam raczej mieszaną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaeva Re: krem dla 28-latki 13.10.06, 14:15 Gorąco polecam Ci la roche posay active c. Jest rewelacyjny Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zdenka55 Re: krem dla 28-latki 13.10.06, 14:37 Nie chce sie przyczepiac,normalnie doradzam i jestem cierpliwa, ale jak widze pod twoim watkiem kawalek dalej 'krem dla 27latki' to sie zalamuje. Czy naprawde trzeba zakladac nowy watek tylko dlatego ze jeste rok starsza??? Niedlugo beda watki 'krem dla 27,5 latki'. Dziwie sie ze komus sie chce sie dawac rady komus kto nie umie korzystac z wyszukiwarki, a watek prawie identyczny ignoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: krem dla 28-latki 15.10.06, 17:23 Olay , jest od 25 roku życia , ten przeciwzmarszczkowy , lekki , kosztuje jakieś 35zł.Ale to na noc. A na dzień stosuję ten rozświetlajacy tez z OLAY. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1980 Re: krem dla 28-latki 16.10.06, 11:35 Ja mam 26 lat i uzywam praktycznie tylko kremow dla dzieci.Zwlaszcza na noc.A na dzien lekki krem nawilzajacy.Jezeli nie pojawily sie u Ciebie jeszcze pierwsze zmarszczki ( a nie sadze,w tym wieku) to chyba bez sensu uzywac kremu przeciwzmarszczkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: krem dla 28-latki 16.10.06, 19:16 Jestem rok młodsza i kilka miesięcy temu kupiłam pierwszy krem przeciwzmarszczkowy zaniepokojona poziomymi kreskami na czole. Był to Garnier Ultra Lift na noc, który cudów nie zdziałał, ale coś tam doraźnie wygładza. Do tego postanowiłam zadbać o okolice oczu, noszę soczewki, więc męczę powieki niemiłosiernie przy zakładaniu. Niestety tu nie doradzę, bo krem marki niedostępnej w Polsce, w każdym razie z proretinolem, wyciagiem żeń-szenia i ceramidami. Ten krem mimo że wielokrotnie droższy od Garniera do twarzy, nie zdziałał moim zdaniem nic. Na razie zakończyłam przygodę z kremami przeciwzmarszczkowymi. Odpowiedz Link Zgłoś