Gość: db IP: 83.238.109.* 18.06.10, 16:28 mam ofertę od nich na spłate innych kredytów jednym kretytem korzystał ktos.Mam się zgłosic w placówce w Warszawie al jerozolimskie 29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tanita Re: Dobry Kredyt IP: *.toya.net.pl 27.06.10, 16:14 Mnie też proponowali, ale jak doszło co do czego to się okazało że jednak nie dostanę. Jak nie masz płynności finansowej to wyzbądż się złudzeń,tylko krezusom banki wchodzą w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawdzony Re: Dobry Kredyt IP: *.chello.pl 30.06.10, 13:03 Zastanawiałem sie długo gdzie wziąć pożyczkę i znalazłem podziele sie odkryciem ;) [b][url=http://www.dobrapozyczka.infowww.dobrapozyczka.info[/url][/b] Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobry Kredyt 30.06.10, 13:19 Ja też się podzielę odkryciem na temat PKF Skarbiec: olgierd.bblog.pl/wpis,uwazajcie;na;bezmyslny;pijar;happybusiness;pl,42963.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy:) Re: Dobry Kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 03:18 Trafia do biura w którym pracuję wielu klientów którzy złożyli w takich firmach swoje wnioski kredytowe, zapłacili za nie ostatnie posiadane pieniądze i .... nie otrzymali kredytu. Zapewnienia "doradców", że wpłata kilku/kilkunastu tysięcy złotych zapewni przyznanie kredytu nie są przecież wiążące, wobec zapisów umowy:( Co nie znaczy, że nie można takich firm pozywać. Ale większość poszkodowanych to dłużnicy, którzy nie posiadając zdolności kredytowej chcieli wybrnąć z problemów przy pomocy takiej oferty i teraz nie stać ich na koszty:( Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobry Kredyt 04.07.10, 15:08 W ogóle ten link, który podałem to bardzo jakiś delikatny w stosunku do tego co wyczynia PKF Skarbiec. Niestety - padłem ofiarą google spamu jaki stosuje PKF Skarbiec żeby ukryć niewygodne dla siebie fakty. Jak się lepiej poszuka to nóż się w kieszeni otwiera. Kiedyś rolowali ludzi na argentynie (zawiła umowa "objaśniana" przez pracownika-oszusta ukrywającego argentyński mechanizm umowy). Teraz żerują na opłatach wstępnych. Ponieważ w Polsce mamy standardowo słabiutkie mechanizmy ochrony konsumenta to pozostaje ludziom pozbawionym przez PKF Skarbiec resztek kasy tylko współczuć :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Dobry Kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 14:40 również zostałem oszukany ale z tego co widzę to takich osób jak ja jest bardzo dużo www.alertfinansowy.pl/alerty/alert- radzi/2820.html Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobry Kredyt 30.07.10, 17:19 Gość portalu: artur napisał(a): > również zostałem oszukany ale z tego co widzę to takich osób jak ja > jest bardzo dużo www.alertfinansowy.pl/alerty/alert- > radzi/2820.html Z tego linka wynika, że PKF Skarbiec wali ludzi w rogi tak samo jak przy "argentynie". Niekorzystna dla klienta umowa i pracownik oszust wmawiający, że umowa jest dla klienta korzystna. Klasyka. Czyli trzeba by mieć świadka albo po prostu nagranie rozmowy z oszustem. Odpowiedz Link Zgłoś