Dodaj do ulubionych

Dobry Kredyt

IP: 83.238.109.* 18.06.10, 16:28
mam ofertę od nich na spłate innych kredytów jednym kretytem
korzystał ktos.Mam się zgłosic w placówce w Warszawie al
jerozolimskie 29
Obserwuj wątek
    • Gość: Tanita Re: Dobry Kredyt IP: *.toya.net.pl 27.06.10, 16:14
      Mnie też proponowali, ale jak doszło co do czego to się okazało że jednak nie dostanę. Jak nie masz płynności finansowej to wyzbądż się złudzeń,tylko krezusom banki wchodzą w tyłek.
      • Gość: Sprawdzony Re: Dobry Kredyt IP: *.chello.pl 30.06.10, 13:03
        Zastanawiałem sie długo gdzie wziąć pożyczkę i znalazłem
        podziele sie odkryciem ;)
        [b][url=http://www.dobrapozyczka.infowww.dobrapozyczka.info[/url][/b]
        • unhappy Re: Dobry Kredyt 30.06.10, 13:19
          Ja też się podzielę odkryciem na temat PKF Skarbiec:

olgierd.bblog.pl/wpis,uwazajcie;na;bezmyslny;pijar;happybusiness;pl,42963.html
          • Gość: Happy:) Re: Dobry Kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 03:18
            Trafia do biura w którym pracuję wielu klientów którzy złożyli w takich firmach
            swoje wnioski kredytowe, zapłacili za nie ostatnie posiadane pieniądze i ....
            nie otrzymali kredytu. Zapewnienia "doradców", że wpłata kilku/kilkunastu
            tysięcy złotych zapewni przyznanie kredytu nie są przecież wiążące, wobec
            zapisów umowy:( Co nie znaczy, że nie można takich firm pozywać. Ale większość
            poszkodowanych to dłużnicy, którzy nie posiadając zdolności kredytowej chcieli
            wybrnąć z problemów przy pomocy takiej oferty i teraz nie stać ich na koszty:(
            • unhappy Re: Dobry Kredyt 04.07.10, 15:08
              W ogóle ten link, który podałem to bardzo jakiś delikatny w stosunku do tego co
              wyczynia PKF Skarbiec. Niestety - padłem ofiarą google spamu jaki stosuje PKF
              Skarbiec żeby ukryć niewygodne dla siebie fakty.

Jak się lepiej poszuka to nóż się w kieszeni otwiera. Kiedyś rolowali ludzi na
              argentynie (zawiła umowa "objaśniana" przez pracownika-oszusta ukrywającego
              argentyński mechanizm umowy). Teraz żerują na opłatach wstępnych. Ponieważ w
              Polsce mamy standardowo słabiutkie mechanizmy ochrony konsumenta to pozostaje
              ludziom pozbawionym przez PKF Skarbiec resztek kasy tylko współczuć :|
              • Gość: artur Re: Dobry Kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 14:40
                również zostałem oszukany ale z tego co widzę to takich osób jak ja
                jest bardzo dużo www.alertfinansowy.pl/alerty/alert-
                radzi/2820.html
                • unhappy Re: Dobry Kredyt 30.07.10, 17:19
                  Gość portalu: artur napisał(a):

> również zostałem oszukany ale z tego co widzę to takich osób jak ja
                  > jest bardzo dużo www.alertfinansowy.pl/alerty/alert-
                  > radzi/2820.html

Z tego linka wynika, że PKF Skarbiec wali ludzi w rogi tak samo jak przy
                  "argentynie". Niekorzystna dla klienta umowa i pracownik oszust wmawiający, że
                  umowa jest dla klienta korzystna. Klasyka. Czyli trzeba by mieć świadka albo po
                  prostu nagranie rozmowy z oszustem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka