labondek 19.02.07, 09:49 Poszukuje dobrego fryzjerwa w Warszawie, takiego który zna sie na rzeczy i potafi co sfajnego doradzić, dobrać fajną fryzure kolor i tp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krucha9 I ja też! Stylisty najchętniej... 19.02.07, 12:20 ...który dobierze fryzurę do mojej twarzy i kolor nowy. Nie mieszkam w stolicy, ale będę tam za jakiś czas i pomyślałam, że wykorzystam możliwość wyboru naprawdę dobrego salonu z naprawdę dobrymi fachowcami. Polećcie kogoś proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: I ja też! Stylisty najchętniej... 19.02.07, 12:49 ja bylam tutaj: www.milekdesign.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Wlosy dobrze obciete, wystarczy wysuszyc i sie same ukladaja. Kolor tez fajny. polecam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
krucha9 Re: I ja też! Stylisty najchętniej... 19.02.07, 13:22 Zajrzałam na stronę, zachęcająca:) Czy możesz napisać u którego z fryzjerów byłaś? Sądzisz że warto umówić się z którymś z właścicieli? Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: I ja też! Stylisty najchętniej... 19.02.07, 16:38 Bylam u wlascicielki Kasi. A Odpowiedz Link Zgłoś
krucha9 Re: I ja też! Stylisty najchętniej... 19.02.07, 18:34 No właśnie poszłabym do Niej chętnie. Ile czeka się na wizytę, wiesz może? I dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: I ja też! Stylisty najchętniej... 20.02.07, 10:24 Ja czekalam 4 dni. Ale nie wiem czy mialam szczescie czy tak sie czeka;) A Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: I ja też! Stylisty najchętniej... 26.02.07, 22:17 też tu chodzę:) a przyszłam za moją ulubioną fryzjerką Iwoną, która przeniosła się tu niedawno. poza tym mogę polecić jeszcze ulubionego fryzjera, w zasadzie to chodzę wymiennie, bo nie mogę się zdecydować;) pan Tomek Zaperty. www.zaperty.pl/ z mojej koleżanki zrobił po prostu cudo, zawsze ją fatalnie obcinano, kolory nie takie, a po wizycie u Tomka aż jej nie poznałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
emi_forever strona Milekdesign jest niesamowita 27.02.07, 10:03 chyba się skuszę.Czy ktoś jeszcze tam był??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: I ja też! Stylisty najchętniej... 27.02.07, 10:17 Możecie podac nr tel i adres? Ta strona niestety nie otwiera mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3013 Re: Fryzjer w-wa 24.02.07, 07:59 hej. Ja chodze do salonu na woli. polecam Pawła. jest super włosy uładają sie bez mogelowania. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaw17 Re: Fryzjer w-wa 27.02.07, 11:58 dominika8 napisała: > Bartek na Chmielnej, tel na priv Bartek do bardzo dobry fryzjer ale trochę mu sie w głowie przewróciło i zapomina kto jest po której stronie lady. Spróbuj się kiedyś spóźnić 5 min. to zobaczysz pokaz chamstwa o jakim Ci się w głowie nie śniło. Ja zostałam wyrzucona z salonu i okrzyknięta kłamczuchą bo wg niego nie spóźniłam się 5 min tylko pół godziny. A problem polegał na tym, że jakaś znajoma sę wepchała i musiał ją obsłużyć. To, że Ty notorycznie czekasz bo mają opóźnienia w ogóle się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Do agnieszkaw17 27.02.07, 18:53 ojej, jestem zaskoczona tym co piszesz o Bartku, czasem zdarza mi się spóżnić i nigdy nie usłyszałam słowa wymówki.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaw17 Re: Do agnieszkaw17 01.03.07, 10:54 Dla pełniejszego obrazu tego wydarzenia muszę dodać, że byłam wtedy umówiona na cięcie i farbę a mój narzeczony miał wizytę pół godziny po mnie na cięcie. Razem powinni mieć dla nas zarezerwowane co najmniej 2,5h. Powiedział, że nie przyjmie żadnego z nas, bo się spóźniliśmy i jest już kolejna klientka (ciekawe jakim cudem). Spytałam czy może chociaż obetnie mi grzywkę - to tylko 10 min. Usłyszałam, że nie ma niestety dla mnie czasu i wyrzucił nas oboje z salonu. Ja wiem, że to brzmi nieprawdopodobnie, mnie też wryło w podłogę do tego stopnia, że bez słowa wyszłam. Trzeba było mu powiedzieć do słuchu, trochę żałuję. Nie twierdzę, że to stała praktyka w tym salonie ale ostrzegam, że różnie może się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
poolato Fryzjer w-wa 02.03.07, 21:22 Bylam raz u tego Bartka i uważam, że to średniak. Nic nie potrafił doradzić a cięcie było zupełnie przeciętne. Odpowiedz Link Zgłoś
mika313 Re: Fryzjer w-wa 11.03.07, 07:10 A ja Bartka nie polecam absolutnie. Przerost ambicji. "StYYYlysta jestem". Pasemka ze strzyżeniem zajęły mu 20 min. Fryzura fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Fryzjer w-wa 25.02.07, 12:19 Leszek Czajka --------- www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: Fryzjer w-wa 25.02.07, 14:05 Dokladnie, Lukasz z "All hair" :D. Przefarbowal mnie, wieczna blondynke na rudo...za co mu bede wdzieczna do konca zycia. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: Fryzjer w-wa 25.02.07, 14:17 Czy ktos korzystal z "Ostrego ciecia" na Ursynowie? Jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sanum Re: Fryzjer w-wa 27.02.07, 09:46 Ja chodzę do pani Kasi w salonie Beauty Secret. Jestem zadowolona, choć mam włosy cieniutkie i raczej słabe. Zawsze dobierze mi coś fajnego a fryzurka jest mało uciążliwa w pielęgnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
olkaka2 Re: Fryzjer w-wa 27.02.07, 18:16 Jam chodzę do fryzjerki w Serocku. EKstra fryzjerka.Kogo bym tam nie wysłała wraca zadowolony to salon Picasso tel 782-75-68. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Fryzjer w-wa 27.02.07, 19:25 bylam u fryzjerki, ale siezawiodlam, nie tak chcialam bcscieta, musze spedzac czas przy lustrze modelujac wloasy, a zalezalo i na jakims fajnym i modnym scieciu.poczekam jeszcze z miesiac i ide znow do fryzjera, tylko z etraz nie wiem gdzies isc boje sie.zachwalacie tu Pawla, Bartka.... Kogo wybrac, zeby sie nie zawiesc i byc super zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Fryzjer w-wa 27.02.07, 19:27 www.milekdesign.pl/ ktos tu pisal o tym salonie i o Pawle. a Dominika polecala Bartka, ale ktos powiedzial ze pprzewracalo mu sie w glowie, chcialabym byc potratowana tak jak kazda klientka, niezaleznie od tego ile mam kasy.czekam na opinie.trudno mi sie zdecydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Fryzjer w-wa 27.02.07, 19:57 Fakt, znam Bartka już długo i wielokrotnie widziałam, że naprawdę nie robi różnicy między ,,gwiazdami" a nie -gwiazdami. Byłam u niego w zeszły piatek, były 2 aktorki z 2 różnych seriali i traktowane były jak reszta klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Fryzjer w-wa 27.02.07, 20:08 troche mnie uspokoilas, bo ktos tu napisal ze jak sie spoznil 5 minut to zostal zle potraktowany. mam nadzieje ze jak skorzystam z jego uslug to juz nie bede chciala chodzic do nikogo innego.Po ostatnim razie u fryzjera jestem rozczarowana, znow prosta zwykla fryzurka, i spedzanie przedl lustrem by ulozyc wlosy.Napewno sie do niego wybiore tylko musze odlozyc forse, bo napeno nie jest tani.Ale co tam wazny efekt, zachwyt kolezanek z pracy , meza i swoj zachwyt przed lustrem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 do Dominiki 27.02.07, 20:26 dominiko czy Bartek wykonuje tez zabieg headlines, czyli to jest taka trwala podnoszaca wlosy, wlasnie poczytalam troche o tym na forum, bo mam cienkie wlosy i chcialabym optycznie zwiekszyc och objetosc, ale chce sie doradzic fryzjera czy to nie jest szkodliwe dla wlosow, moze cos wiesz o tym zabiegu.Bo wiem ze jestes stala klientka u pana Bartka.Dzieki za wszelkie informacje i przepraszam ze jestem taka dociekliwa i zadaje tyle pytan. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: do Dominiki 27.02.07, 20:56 nie mam pojęcia o tym zabiegu:( zapłaciłam za ścięcie, reflexy, farbę na odrosty i czesanie-170 zł mam nadzieję, że będziesz zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka1985 Re: do Dominiki 27.02.07, 23:10 p.Marzena w zakładzie Timonier na ul.Klaudyny! Świetna:) Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: Fryzjer w-wa 27.02.07, 23:12 też słyszałam o Bartku, ale trochę za drogi jak dla mnie. u mojego fryzjera płacę za to samo połowę co u Bartka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Fryzjer w-wa 28.02.07, 20:16 Myslalam ze to co powiedziala Dominika ze 170 zl za sciecie u Bartka, modelowanie i balejaz to kolosalna kwota.Ale sie przekonalam ze wcale nie jets to az tak bardzo duzo.Miesiac temu bylam u fryzjera, zwykly zakladzik.Chcialam cos zmienic, zrobic fajna fryzure, doradzic sie jakich uzywac szmpomnow maseczke itd.Zostalam scieta, wlasciwie to wycieniowana, i gdzie niegdzie pasemka.Dla mnie to nie byla zadna rewelacja. A teraz spedzam po kazdym umyciu godzine przed lustrem ze szczotka by wymodelowac wlosy.jestem wsciekla bo tego wlasnie chcialam uniknac.Acha zapomnialam o najwazniejszym.Zaplacilam 130 zl.Mialo byc niby tanio. wiec nasteonym razem wybiore sie napewno do Bartka.Sprobuje i mam nadzieje ze zawsze juz zostane jego stala klientka.Pozdrawiam. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
influenz Re: Fryzjer w-wa 01.03.07, 10:38 A co z osławionym na forach Tadasem i Emilią ze Strefy Ciecia nikt o nich nie wspomniał. Czyżby moda się zmieniła?? Odpowiedz Link Zgłoś
juliam1 Re: Fryzjer w-wa 01.03.07, 11:18 ja bylam raz w strefie ciecia nawet nie wiem u kogo ale bylam baaardzo zadowolona, rzadko kiedy jestem tak zadowolona z fryzury. Mam krotkie wlosy i chodze do fryca prawiec w kazdym miesiacu. Niestety juz probowalam roznych i od niektorych prawie z placzem wychodzilam...mam bzika na punkcie fryzury. Np bylam u fryca w niedziele i obciela mnie babka zupelnie inaczej niz jej mowilam, zalamka. Zlozylam reklamacje i wczoraj bylam na poprawce, nie wiele dalo sie zrobic bo mam krotkie wlosy muysze sprobowac pojsc do tych co tu polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: Bartek - odradzam 02.03.07, 08:46 Ja akurat wierze w to co agnieszkaw17 napisała. Kolezanka, która dawała mi numer do Bartka ostrzegała, ze jest bardzo humorzasty i żebym uważała na słowa. Dodatkowo miejsce w którym prowadzi działalność (bo trudno to nazwac salonem)to mieszkanie w obskurnej kamienicy, przystosowanae w naprędce do obcinania (przed kim on sie tak kamufluje - przed sanepidem czy urzedem skarbowym? a moze to taka bohema? smiech na sali). Nie ma gdzie usiąść, mnóstwo ludzi a jak zjawi sie jakaś królowa bankietów, która uwaza sie za aktorke Bartus rzuca wszystko i leci ja obcałowywać. w rezultacie obcina cię asystentka a on po niej poprawia. Ja dałam sobie spokój - nie lubie się stresowac u fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Bartek - odradzam 02.03.07, 14:05 to ja chyba sobie dam spokoj z tym Bartkiem, jak mam sie jeszzce stresowac u fryzjera.I jeszcze zeby mial humory, to juz przesada.A moze znacie jakiegos innego fajnego styliste fryzejra?? Odpowiedz Link Zgłoś
jagna301 Re: Bartek - odradzam 02.03.07, 18:25 jest fajny fryzjer Paweł z salonu na Woli. Jestem jego klientką od ponad roku i nie było jeszcze takiej wizyty z której byłabym nie zadowolona. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 do jagny 02.03.07, 20:43 co to za salon, moglabys podac adres , telefon, czy ten Pawel potarfi dobrac super fryzurke tak zeby nie tylko po wyjsciu od fryzjera wygladaloby sie super.Chodzi tu o umiejetne sciecie, slyszalam o tej trwaelj hedaliness, podnoszaca wlosy, nadajaca puszystosc.Nie wiesz czy wykonuje takie zabiegi? A moze znasz strone interentowa.Zalezy mi na kims proefsjonlanym i znajacym sie na profesji.Dziekuje serdecznie za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna301 Re: do gosia244 03.03.07, 10:20 Gosiu wczoraj wieczorem zostałam poinformowana sms`em, że salon zmienia miejsce. Beda teraz na ul. Orzyckiej na Mokotowie. Ponoć w dniu otwarcia maja byc promocje na wszyskie zabiegi 50%. najlepiej wtedy isc i sprawdzic fryzjera. podaję nr tel 22-498-22-09. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 do jagny 03.03.07, 18:31 Acha, czyli na Orzyckiej bedzie przyjmowal ten Pawel tak? Byloby super bo mieszkam na Mokotowie, teraz tylko musze sie dowiedziec kiedy dokladnie otworza ten salon.warto by bylo sie wybrac.dzieki Jagna.Mam nadzieje ze Pawel okaze sie rewelacyjny i okaze sie niezastapionym fryzjerem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna301 Re: do gosia 03.03.07, 20:10 Gosiu mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z usługi Pawła. Ja jestem i nawet jakbym miala jechac za nim na koniec warszawy to pojade. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
adita7 Re: Fryzjer w-wa 07.03.07, 17:03 Witam, ktos polecal salon Milek ... Bylam tam kiedys u Pawla. Chociaz umowiona bylam na sobote rano (jako druga osoba) czekalam pol godziny. Samo ciecie max minut i pan fryzjer strasznie sie spieszyl bo juz czekal nastepny klient. Po obcieciu zostalam poproszona o przejscie do takiej drugiej, bocznej sali (gdzie nie bylo nikogo), tam zajela sie mna asystentka, widocznie po to, zeby zwolnic miejsce na nastepnego klienta. Ponadto, po umyciu glowy nastepnego dnia okazalo sie, za mam krzywo obcieta grzywke strasznie mnie to wkurzalo. Sam salon bardzo przyjemny ale wiadomo to nie wystarczy. Ja jestem bardzo wybredna co do fryzjerow, czesto szukam. Przykre to i chamskie, ze niestety na forach pod takim topikiem kwitnie tez kryptoreklama. Ja osobiscie najbardziej zadowolona bylam z Macka Wroblewskiego. Ale ... po pierwsze jest drogi, po drugie - ostatnio bylam umowiona na konkretna godzine, przychodze a tu okazuje sie, ze czekaja przede mna jeszcze trzy osoby. No wiec podziekowalam (i dalej szukam :- ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_n_k_a Re: Fryzjer w-wa 08.03.07, 17:31 ja podobnie jak koleżanka parę wpisów wcześniej chodzę do Beauty Secret na Saską Kępę do pani Kasi. NIgdy mnie nie zawiodła a i ceny są w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Fryzjer w-wa 08.03.07, 20:02 jestem umowiona z pania Iwona na jutro,w tym salonie na Dabrowskiego 7, czego mam oczekiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
creativee Re: do adita7 08.03.07, 23:37 adita7 podaj prosze namiary do M. Wroblewskiego i sprawdz poczte pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte86 Hest? 11.03.07, 12:52 A bylyście może lub słyszałyście coś o salonie Hest? Mam zamiar się tam wybrać ale nie wiem czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
fdg Re: Hest? 11.03.07, 22:38 Salon sam w sobie okropny! Kilkadziesiąt stanowisk, atmosfera jak w supermarkecie, niezbyt przyjemnie to miejsce na relaks i miłą chwilę poświęconą własnej urodzie... Poszłam tam, gdyż koleżanka poleciła mi konkretną fryzjerkę (pani Iza). Niestety, kilka rzeczy bardzo mi się w tym miejscu nie spodobało. Czekałam pół godziny na umycie głowy! Co prawda zaproponowano mi kawę i ciastko, czasu jednak straciłam sporo... Na szczęście (gdy byłam już pełna obaw i zwątpienia) fryzjerka okazała się być najlepszą, u jakiej do tej pory byłam! Zaproponowała mi fryzurę, jakiej jeszcze nigdy nie miałam. Sprawiła wrażenie konkretnej, pewnej swego zdania osoby, nie zaś przestraszonej "gąski", która długo zastanawiała się nad obcięciem każdego niemal pasemka, czekając na moją akceptację (z tym drugim typem miałam zazwyczaj do czynienia). Fryzura wykonana przez panią Izę bardzo przypadła mi do gustu i bez problemu mogę ułożyć włosy w domu. Jestem naprawdę zadowolona i zamierzam ponownie skorzystać z usług teh fryzjerki, załuję jednak, że pracuje ona w tak beznadziejnym miejscu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Salon Kristof 12.03.07, 14:21 Czy był ktoś u Krzysztofa na Krochmalnej? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
agik1313 Re: Fryzjer w-wa 26.05.07, 23:11 o, to zupełnie jak ja. Ścinałam się u niego prawie 2 lata, a ceny wymyśla z kosmosu. Też ostatnio przyszlo mi czekać godzinę, więc się wkurzyłam. Byłam umowiona na 12,30 a wyszlam o 16.00. Kolor mialam i refleksy. Wlosy półdlugie i 510zł krzyknąl i dał na otarcie łez 10% zniżki. Uczniowie ze szkoly nakładają farbę, modelują a maciek tylko kilka razy ciachnie nożyczkami. Też szukam fryzjera z talentem i ceną umiarkowaną Odpowiedz Link Zgłoś
myszaczek Re: Fryzjer w-wa 30.05.07, 12:02 Czy ktos byl u Tomka w Zaperty Studio i jest zadowolony? Wlasnie jestem na etapie szukania fryzjera bo moja fryzjerka urodzila dziecko i jest na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
armitage25 Re: Fryzjer w-wa 30.05.07, 12:58 jeszcze rok temu sama przegladałam fora w poszukiwaniu dobrego fryzjera. przez 3 lata za każdym razem szłam do innego i wychodziłam niezadowolona :( he... do póki znajoma nie poleciła mi pani Iwony. od roku nie byłam u innego fryzjera (wrrrróóóóććććć... sorry, raz zgrzeszyłam i grzywkę poszłam podciac u mnie na osiedlu...) ale poza tym wyczucie i talent pani Iwony przytwierdziły mnie do okolic Wiatracznej, choć mieszkam po drugiej stronie Wawy :) pani Iwnoa pracuje w salonie HairSpa z obserwacji mogę powiedzieć, ze pozostałe panie tam pracujące też znają sie na tym fachu :)) słowem... polecam z autopsji :) aneta Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Fryzjer w-wa 30.05.07, 14:35 Po raz kolejny zaśpiewam pochwalne peany na temat salonu Pana Stanisława Perlika. To salon z tradycją ;-) Po raz pierwszy zawitałam tam trzydzieści lat temu i - pomijając kilkunastoletni pobyt za granicą - zawsze tam wracałam. Właśnie jestem świeżo po wizycie i znów wyszłam cała w skowronkach (Maż również) :-) Fakt, rotacja kadry jest tam niesamowita. To już szósta czy siódma osoba, która zajmuje się moją czupryną w ciągu ostatnich 10 lat. Niestety szef jako przełożony jest dość trudną osobą, ale ma fach w ręku i tego samego wymaga od podwładnych (nagrody w zawodach międzynarodowych, etc.). Dlatego niezależnie do kogo się tam trafi, zawsze się wyjdzie zadowolonym. Ponadto kadra jest wyjątkowo miła, uprzejma i dyspozycyjna. Zawsze umiejętnie doradzą lub w sposób jasny i wyczerpujący odradzą niektóre pomysły ;-) Ceny są umiarkowane. Np. za mycie, maskę, strzyżenie i modelowanie moich długich włosów nigdy nie wydałam więcej niż 65 zł. Owszem, za wymyślne pasemka czy wybitnie misterny kok z okazji ślubu płaciłam już kilkaset złotych, bo bądź co bądź, fryzjerki włożyły w to mnóstwo czasu i wysiłku. W każdym razie serdecznie polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś