Dodaj do ulubionych

Głębokie bikini a pośladki?

24.01.06, 14:18
Witam :)

Chciałam się spytać czy w "głębokie bikini" włączone są też pośladki (w
sensie włoski między pośladkami), czy na pośladki trzeba robić osobny zabieg?

Pozdrawiam,
Miss Lemon
Obserwuj wątek
    • kaczryka Re: Głębokie bikini a pośladki? 24.01.06, 19:36
      osobiście też mnie to zastanawia.jedni mówią,że tak,inni że nie.lepiej niech
      będzie tak:/
    • joakal Re: Głębokie bikini a pośladki? 25.01.06, 21:15
      ja dopłacałam dodatkowo za tak zwaną "linię stringów"
    • woypa Re: Głębokie bikini a pośladki? 27.01.06, 12:10
      Witam,
      tego nie regulują unijne dyrektywy :)
      W każdym gabinecie może wyglądać to inaczej.
      U nas bikini, pośladki oraz linia stringów to trzy oddzielne pozycje w cenniku

Pozdrawiam
      Wojtek
      • neurosis Re: Głębokie bikini a pośladki? 27.01.06, 19:35
        > W każdym gabinecie może wyglądać to inaczej.
        > U nas bikini, pośladki oraz linia stringów to trzy oddzielne pozycje w cenniku

w Poznaniu (przynajmniej tam gdzie ja bylam) wszystko miesci sie w jednej
        pozycji: glebokie bikini (pod slowem 'wszystko' kryje depilacja nawet 'do zera')
        • kaczryka Re: Głębokie bikini a pośladki? 29.01.06, 22:09
          a jeśli w cenniku nie podaje się "lini stringów" to ma się rozumieć usługi nie
          ma?
      • nikusia28 Głębokie bikini a pośladki? Do PANA WOJTKA 12.02.06, 03:06
        Panie Wojtku,
        Miałam zamiar na dniach zgłosić sie do Pana gabinetu jednak zdziwiło mnie ze
        wcześniej na podobne pytanie odpowiedział Pan: ---------------------------------
        -----------------------------------------------
        "Witam,
        w imieniu innych gabinetow wypowiadal sie oczywiscie nie bede... u nas "bikini
        glebokie"="depilacja brazylijska", to Pani decyduje jek gleboko przeprowadzona
        jest depilacja, do "zera" wlacznie.

BTW
        rozne osoby maja co innego na mysli mowiac "depilacja brazylijska", dla jednych
        to zostawienie waskiego paseczka na srodku, dla innych to depilacja calkowita
        (wlacznie z wargami sromowymi)."

Więc proszę mi powiedzieć jak to w końcu jest juz zmienił Pan cennik?
        • woypa Re: Głębokie bikini a pośladki? Do PANA WOJTKA 13.02.06, 13:20
          nikusia28 napisała:

> Panie Wojtku,
          > Miałam zamiar na dniach zgłosić sie do Pana gabinetu jednak zdziwiło mnie ze
          > wcześniej na podobne pytanie odpowiedział Pan: -------------------------------
          >
          > BTW
          > rozne osoby maja co innego na mysli mowiac "depilacja brazylijska", dla
          jednych
          >
          > to zostawienie waskiego paseczka na srodku, dla innych to depilacja calkowita
          > (wlacznie z wargami sromowymi)."
          >
          > Więc proszę mi powiedzieć jak to w końcu jest juz zmienił Pan cennik?

Cennik sie nie zmienil (chociaz nie jest to zabronione), nie wazne jak to
          nazwiemy, cena jest ta sama. Bikini glebokie- depilujemy tak jak pani zechce,
          to pani nam mowi co zostawic a co depilowac, tak bylo zawsze.
          Natomiast "linia stringow" to juz nie bikini, jest dodatkowo platna
          (100pln). "Wszystko" oznacza to co z przodu :). Nie kazdy kto depiluje "bikini
          glebokie" wybiera rowniez depilacje miedzy posladkami "ls".
          Tak jest u nas, jak maja inne gabinety- nie wiem.

pozdrawiam
          W.
    • zuzka_wuwua Re: Głębokie bikini a pośladki? 20.06.06, 20:49
      A któraś miała robioną linię stringów i może podzielić się wrażeniami?:P jak
      wygląda sprawa z bólem?
      • princess01 Re: Głębokie bikini a pośladki? 22.06.06, 22:01
        Witam:) Ja robiłam w studiu laser i tam "wszystko" oznacza naprawde wszystko:)
        Tył, przod, wargi... ból,hmm nie mniejszy i nie wiekszy niz z przodu. Uważam,ze
        zrobienie jedynie przodu za 400 zł to jest niesamowite zdzierstwo.Ja za 400
        mialam zrobione wszystko,zadnych niespodzianek i kosztow ukrytych nie
        było.Niecierpie takiego oszukiwania-a linia stringow to 10min roboty. Znalazłam
        w necie jeszcze jeden gabinet gdzie robia za 400zł depilacje vita-medical sie
        chyba nazywa,nie wiem dokladnie jak tam jest,ale to kolejny gabinet do
        przetestowania;) a po mojemu bikini to tył i przod,a zwłaszcza tył! Jak bysmy
        wygladały w bikini na plazy,gdybysmy sobie zrobily tylko linie bikini:/fuu
        Pozdrawiam:)
    • agrafka11 Re: Głębokie bikini a pośladki? 24.06.06, 16:37
      A linia stringów to jest właśnie obszar między pośladkami?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka