Gość: OLLI IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 24.05.03, 20:39 CZESC MAM WIELKA OPROSBE JAKBY KTOS ZNAŁ TANII DOSC DOBRY PODKŁAD KRYJĄCY I JEDNOCZESNIE MATRUJĄCY DO 30 ZŁ TO BARDZO PROSZE O ODPIS. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.lomanczyk Re: TANI PODKŁAD KRYJACO-MATUJACY 24.05.03, 21:08 Miałam kiedyś Oriflame matujący, taka granatowa tubka 35 ml, zapłaciłam za niego 19.90. Bardzo dobrze matował, a przy tym nieźle krył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka TANI PODKŁAD KRYJACO-MATUJACY IP: 62.233.185.* 25.05.03, 10:10 tak, ten oriflame jest bardzo fajny, sama zamierzam go kupić, a w katalogu czerwcowym jest w promocji za ok.22 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksia Re: TANI PODKŁAD KRYJACO-MATUJACY IP: *.org.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 17:00 Gość portalu: OLLI napisał(a): > CZESC MAM WIELKA OPROSBE JAKBY KTOS ZNAŁ TANII DOSC DOBRY PODKŁAD KRYJĄCY I > JEDNOCZESNIE MATRUJĄCY DO 30 ZŁ TO BARDZO PROSZE O ODPIS. > POZDRAWIAM Dla mnie dobrym podkładem był podkład Mayebelline Fresch Matt (ok30zł. Polecam.....bardzo dobrze kryje, choć jeśli masz bardzo tłustą cerę, to może po jakimś czasie świecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: TANI PODKŁAD KRYJACO-MATUJACY IP: *.jeremi.pl 26.05.03, 17:20 A ja wrecz odradzam ten podklad Maybelline. Byl okropny! Walkowal sie na twarzy, wchodzil w pory, na dodatek przesuszyl mi cere tak, ze non-stop luszczyla mi sie skora na nosie. Co do krycia to tez pozostawial wiele do zyczenia. Nie kupuj. Calkiem fajnym podkladem jest Anti shine supermatt Margaret Astor tylko, ze kosztuje chyba ponad 30 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: TANI PODKŁAD KRYJACO-MATUJACY IP: 212.106.6.* 30.05.03, 10:22 Antishane Margaret Astor - w Carefourze kosztuje 28 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: TANI PODKŁAD KRYJACO-MATUJACY IP: 194.152.95.* 30.05.03, 13:25 Gość portalu: Reksia napisał(a): > Gość portalu: OLLI napisał(a): > > > CZESC MAM WIELKA OPROSBE JAKBY KTOS ZNAŁ TANII DOSC DOBRY PODKŁAD KRYJĄCY > I > > JEDNOCZESNIE MATRUJĄCY DO 30 ZŁ TO BARDZO PROSZE O ODPIS. > > POZDRAWIAM > > Dla mnie dobrym podkładem był podkład Mayebelline Fresch Matt (ok30zł. > Polecam.....bardzo dobrze kryje, choć jeśli masz bardzo tłustą cerę, to może po > > jakimś czasie świecić. Ja osobiscie lubie Fresh Matt, dobrze kryje i trzyma sie dlugo. Mam cere mieszana i ten podklad mi podpadl do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: TANI PODKŁAD KRYJACO-MATUJACY 30.05.03, 12:16 Ja miałam Lumene (chyba tak się pisze), tylko nie wiem czy jeszcze jest dostępny, bo trochę czasu upłynęło. Cena ok. 30zł. Był świetny pod względem krycia i matowania. Jesli chodzi o krycie to nie spotkałam drugiego takiego, wystarczyła na prawdę cieniutka warstwa, wręcz niewidoczna. Wyglądało to bardzo naturalnie. Matowanie też super, chociaż ja akurat przesadziłam. Mam mieszaną cerę, na kościach policzkowych wręcz bardzo suchą i ten podkład był w tym miejscu trochę za ostry (musiałam dużo więcej nawilżać) ale podejrzewam że dla cery normalnej czy przetłuszczającej się już byłby idealny. Niedawno skusiłam się na krem re-lipid Dax cosmetix z dołączonym podkładem. Krem świetny, polecam. A podkład - broń Boże. Zupełnie jakby mąkę wymieszali ze śmietaną i jakimś środkiem koloryzującym. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: TANI PODKŁAD KRYJACO-MATUJACY IP: 213.25.206.* 30.05.03, 12:47 Ja używam fluidu matującego z Eris. Jestem zadowolona, chociaż w większe upały twarz się świeci po jakimś czasie (ale nie spotkałam podkładu który "zwycięży" upały). Jest dosyć tani, więc spróbuj. Polecam. Używam go dość długo. Odpowiedz Link Zgłoś