Gość: justa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.01, 23:08 Chciałabym poznać Wasze opinie na temat kosmetyków tej francuskiej firmy, przymierzam się do kupna (tych do tłustej skóry), ale nie wim czy warto. Pozdrawiam Justa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ptasia Re: green mama IP: *.wcp.pl 07.12.01, 09:21 To one są francuskie? Byłam przekonana, że rosyjskie, bo kiedyś tłumaczyłam coś o nich z Russian English na PL. Na pewno zawierają duuużo ziół :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: green mama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 11:55 francuskie- mam tu przed nosem ulotkę: miejsce produkcji: Montauroux- France Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: green mama IP: 205.185.14.* 07.12.01, 15:40 Tak na pewno są to francuskie kosmetyki!! Nie wiele mogę ci pomóc ja uzywałam tylko peelingu do stóp, a mojej mamie kupiłam maseczkę taką ujędrniającą, jeśli chodzi o peeling to był cudowny, natomiast maseczka nie była zbyt rewelacyjna, ale nie była też nie dobra. Kosmetyki te pachną bardzo ziołowo, bo i duzo wyciągów ziołowych zawierają:) Nie wiem jak jest z kosmetykami do tłustej cery.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: green mama IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.12.01, 15:30 Ja mam maseczkę peel-off do cery tłustej z nagietkiem - jest niezła. Kiedyś miałam tonik, ale do cery suchej - i nie byłam zachwycona. Ktoś mi mówił, że szampony też rewelacyne nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: green mama IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.12.01, 15:31 Ja mam maseczkę peel-off do cery tłustej z nagietkiem - jest niezła. Kiedyś miałam tonik, ale do cery suchej - i nie byłam zachwycona. Ktoś mi mówił, że szampony też rewelacyne nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: green mama IP: *.btinternet.com 18.12.01, 10:07 ja wlasnie uzywam maseczke do cery tlustej.Jest swietna!!! Mam problem,bo dostalam ja w prezencie,a chcialabym kupic cos jeszcze,czy wiecie gdzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: green mama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.01, 23:03 ja wiem gdzie można kupić we Wrocławiu, a nie wiem o jakie miasto tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa do Rene IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.01, 11:28 Rene, napisz mi jak dokładnie nazywa się ta maseczka, bo tych do tłustej skóry ta firma produkuje aż trzy rodzaje. pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś