Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE???

17.12.10, 22:29
Gdzie depilacja ta metodą jest najlepsza? Ile zabiegów trzeba wykonać aby efekt był wymierny ( dodam że mam ciemne i mocne włoski)chodzi mi o bikini. I jakie są koszty??
Obserwuj wątek
    • najlepszychochlik Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 21.12.10, 10:11
      Na takie pytanie ile zabiegów musisz mieć odpowie Ci najlepiej lekarz. Ja wiem że minimum to 6 zabiegów rzadko się zdarza mniej a ceny są różne. Chcesz się czegos więcej dowiedzieć wejdź na stronę www.depilacja2011.pl
      • nunano Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 22.12.10, 11:24
        Stronka dość ciekawa, ale niestety nie dotyczy Krakowa.
        • 4corab Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 16.07.14, 09:25
          Medestetis, robię u nich plecy i cały przód (tors,brzuch) i ramiona.Efekty super, ale trzeba się nastawić na kilka zabiegów.
          • babcia_krysia Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 16.07.14, 22:51
            Tak się składa że ja też tam chodzę i zadowolona jestem z zabiegow. Choc dla mnie są troche bolesne, dobrze ze mozna skore znieczulic kremem plus chlodzenie glowica szafirowa daje nawet rade:) ale bez dwoch zdan zabieg wart poświęceń !
      • winiarskaa Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 05.05.11, 14:11
        Polecam Vesune w Bonarce. Tanio i profesjonalnie.
    • kal_ho_naa_ho Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 02.01.11, 11:05
      jeśli chodzi o ilość zabiegów to to zależy w moim przypadku wystarczyły 4. Ale niestety nie mogę ci pomóc co do miejsca, bo ja robiłam depilacje w stolicy, a nie wiem jak to jest w Krakowie.
      ale zanim się zdecydujesz na zabieg sprawdź dokładnie opnie o danym miejscu no i jakiego sprzętu używają.
      • szpirit Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 07.07.17, 20:33
        Dobry sprzęt mają na wielkiej, www.mybodyclinic.pl
      • szpirit Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 07.07.17, 20:35
        Dobry sprzęt mają na wielkiej, www.mybodyclinic.pl
    • 2_lilka Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 25.01.11, 10:12
      Ja polecam salon Nomasvello w Krakowie na ul. Chmieleniec na Ruczaju. Stosują tam metodę fotodepilacji która jest naprawdę bezbolesna- sama sprawdziłam w okolicy bikini :) też miałam ciemne włoski. Mnie udało się zakończyć zabiegi po 5 wizytach. Jeden zabieg kosztuje 99 zł i w odstępie miesiąca odbywają się wizyty. To ile zabiegów potrzebujesz to już indywidualna kwestia. Możesz poczytać o tej metodzie na ich stronie taniafotodepilacja.pl :)
      Pozdrawiam Lilka
    • kudelka125 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 29.01.11, 14:06
      Ja polecam salon Magnolia MED. są od niedawna, mają najnowszy sprzęt. Ja zdecydowałam się na nich, nie było długiego terminu. Też robiłam bikini, miałam ciemne włoski. Sam zabieg trwał może niecałe 5 min. W ogóle nie bolało. Jestem trzy tygodnie po zabiegu i 1/3 włosów mi wypadła. Powiedzieli mi że musze sie nastawić na od 3 do 5 zabiegów, ale może będzie mniej? w każdym razie i tak 5 zabieg mam gratis. a za pierwszy zaplaciłam 420zł.
      Pozdrawiam
      • maxxfrau Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 14.02.11, 12:53
        Witam ja Śmiało mogę polecić osteomed na Kazimierza Wielkiego. Ceny mają standardowe od 350-450 zł za depilacje bikini. Jeśli chodzi o ilość zabiegów to jest to kwestia indywidualna jak już Ci wcześniej dziewczyny pisały. Z pewnością tam możesz liczyć na to, że nie zapłacisz za większą ilość zabiegów niż to konieczne.Ja byłam pani Szlachcic-bardzo miła osoba
        • mini0202 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 07.01.14, 19:30
          Witam. Dziś pragnę podzielić się opinią o tym gdzie lub u kogo NIE robić mianowicie L-STUDIO Kraków ulica Smoleńsk. Mianowicie dziś odbyłam tam na pewno ostatni zabieg. Osobiśćie mam wrażenie że pracują tam dwie panie. Do tej pory obsługiwała mnie bardzo miła i przyjemna pani "w okularach" która sprawiałą ze za każdym razem po wyjśćiu z gabinetu czułam się jak księżniczka. Mianowicie dziś trafiłam na tą drugą. Mimo tego że tak jak zawsze wybrałam poranną godzinę akurat dostała mi się ta druga. Nie dość, że pani nie już od samego wejścia domagała się zapłaty - dopiero potem wykona zabieg to w czasie zabiegu błysnęła trzy razy - podała mi papierowy ręcznik i powiedział żebym się wytarła, no niemal pokazując mi drzwi wyjściowe. Słuchajcie jeśli ta firma chce w taki sposób budować opinię o sobie - że jedna Pani z personelu jest prze kochana a druga nieprzyjemna dla klienta - to nie ma szans - zakład zniechęca do siebie co drugą osobę.... posiadają oni Laser IPL + RF - i niby powoli zaczełam widzieć efekty - ale już tam nie pójdę - bo co powiem tak proszę mnie zapisać na "wtorek" ale tylko wtedy jak będzie ta "pani w okularach"??!!?? lstudio - zastanówcie się co robicie źle bo takim zachowaniem nie przyciągacie ta opinia o lstudio niech bedzie przestrogą
          • basiulkape Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 25.07.14, 15:54
            moja kolezanka pracuje w gabinecie gdzie wykonuje sie zabiegi usuwania wlosków przy pomocy IPL i choc ona to wykonuje (bo musi) mi odradzala. powiedziala, ze to nie dziala, ze wlosy odrastaja po kilku miesiacach. ona sama chodzi na zabiegi laserowe Light Sheer i ja tez tak zrobilam. chodzimy do Estetici na sławkowskiej, bo oni chyba najdluzej sie tym zajmuja.
    • azalia87 KRAKÓW depilacja laserowa - z czego ja korzystam: 08.03.11, 12:38
      Ja osobiscie chodze do Active Woman na ul. Józefińskiej 11. Poszlam tam bo był zabieg za 65zl (jesli masz "bony krakowskie", które jesli lubisz dbac o siebie bardzo polecam) na okolice bikini - chce byc gładziudka przed latem ;) Jestem zadowolona. teraz chyba tez zdecyduje sie na lydki - jestem brunetką i mam problem z depilacją depilatorem, bo włoski mi wrastaja po nim, a maszynka wychodzi mi ze musze co drugi dzien :/
    • media_hole Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 10.03.11, 09:35
      Od niedawna gabinet Estetica na Sławkowskiej ma dużą promocję na depilację laserową (ale systemem Light Sheer, nie IPL - to pierwsze jest znacznie skuteczniejsze i zabieg nie jest bolesny), bikini kosztuje od 200 do 450 zł. Jeśli masz ciemne włosy, to 3, 4 zabiegi powinny wystarczyć - trzeba je powtarzać co trzy miesiące, ale potem włosy nie odrastają w ogóle. W przerwach między zabiegami włosy można golić i usuwać kremem, absolutnie nie wyrywać. Acha, jeszcze jedna rada - najlepiej nie decydować się na zabieg tuż przed miesiączką, bo wtedy wrażliwość na ból jest dużo większa. Zawsze możesz pójść tam na konsultację, panie są bardzo miłe i kompetentne :)
    • kudelka125 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 09.04.11, 21:34
      a może tak by zadać pytanie czym i gdzie można zrobić depilację laserową najskuteczniej? Poszperałam w necie, zrobiłam wywiad w salonach i w krakowie i w warszawie i jedna odpowiedź Light Sheer DUET.
      Podobno mercedes w świecie laserów. I można owszem zrobić depilację za 99zł jakims chińskim sprzętem, ale trzeba ją zrobić wielokronie i jak poczytałam dokładnie o efektach to zaczynają się pojawiac informacje że jest fajny efekt ale tylko chwile bo włos jest tylko 'uśpiony' i za chwilę wszystko odrasrta i tak w kółko.

Ja jak mam zainwestować w wygodę to chce miec spokój przez jakies pare lat i zdecydowanie wole troche wiecej zaplacic, ale wiem za co place! za jakosc i efekty. a poza tym w tym Light Sheer Duet jest super chłodzenie i duża głowica robi się depilację nóg w 30 min prawie bez bólu.

W warszawie jest kilka salonów z tym sprzętem, a w krakowie ja znalazłam dwa:
      Esteitca i Magnolia MED i raczej w Magnolii po dokładniejszym przeliczeniu mają niższe ceny. W poniedziałek tam dzwonie. Dam znac na kiedy się umówiłam:)
    • kajiii Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 30.06.11, 12:49
      Ja szczerze polecam wam Osteomed. Miałam 3 zabiegi na nowym sprzęcie i narazie póki co mam spokój. Bardzo fajny personel, panie wytłumaczyły mi moje wątpliwości i to nie prawda że można nawabić się jakiś podrażnień jeśli zastosujesz się do wsazówek to nie ma takiej opcji. A teraz lece świecić moimi gładkimi paszkami w mieście :D:D:D
      • desters Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 12.07.11, 13:17
        Ile dałaś w tym osteomedzie?
        • kajiii Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 18.07.11, 12:10
          W osteomedzie za pachy zapłaciłam 350zł
          • karolinansc Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 22.09.11, 07:06
            Ja dolączam się do wpisow, chociaż jest tu już wiele rożnych klinik podane, ja osobiście korzystalam z Osteomedu, i tą klinike mogę polecić. Jeśli chce ktoś sprawdzić to polecam bez obaw
          • p00leczka1986 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 02.10.12, 17:31
            350 zł za pachy to dużo. Ja się co prawda dopiero przymierzam do paszek, bo właśnie zrobiłam bikini i funduszy już powoli brak :P Ale w Studio Zdrowej Sylwetki pachy kosztują 300 zł za zabieg, a jak się weźmie w pakiecie to ponoć nawet 240 zł, tyle, ze nie wiem dokładnie ile ten pakiet ma. Kojarzę, że chyba 4 albo 5. Bikini robiłam za 300 zł za zabieg i brałam bez żadnych pakietów.
            • p00leczka1986 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 02.10.12, 17:32
              Dodam jeszcze, że to nie jest żaden IPL. Na IPLa tez chodziłam i tylko straciłam 1000 zł, bo to niby tylko stówka a 10 zabiegów miałam, które nic mi nie dały :((((
    • niekasa Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 06.07.11, 14:19
      Ja depilowałam się laserem w osteomedzie no nie powiem byłam ze 4 razy i jestem gładziutka :D Ale jest masa tych wszystkich klinik depilujacych
    • szpirit Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 26.07.11, 15:41
      Ja polecam Gabinet Kosmetologii Laserowej New Line.

Jeśli chodzi o depilacja laserowa Kraków to są chyba najlepsi - w końcu jak sama nazwa wskazuje w tym się specjalizują.
      • kolorenka Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 01.08.11, 11:27
        Jeśli chodzi o depilacje w Krakowie, to polecam Vesunę w Krokusie. Panie bardzo miłe, a efekty są naprawdę świetne (polecam w szczególnosci Panią Elę)
        • blue_lenka Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 10.08.11, 09:59
          Ja depiluję pachy laserem w Salonie na Karmelickiej (studio urody małgorzaty węglarz) - bardzo miło, profesjonalnie i tanio ( cennikiem na stronie się nie sugerujcie, bo cenę można spokojnie negocjowac ;) ). Szczerze polecam!
      • anabel5454 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 11.08.11, 15:37
        z tego co wiem i się orientuję tutaj w krakowie to bardzo popularnym miejscem jest estetica studio na sławkowskiej tam maja bardzo dobry i sprawdzony sprzęt i wykwalifikowany personel
        • kolorenka Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 17.08.11, 09:57
          Ja polecam Vesune w Bonarce. Przyjemne miejsce, a ceny nie są jakieś wygórowane.
    • idyylla Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 29.09.11, 22:13
      nunano napisała:

> Gdzie depilacja ta metodą jest najlepsza? Ile zabiegów trzeba wykonać aby efekt
      > był wymierny ( dodam że mam ciemne i mocne włoski)chodzi mi o bikini. I jakie
      > są koszty??
      Witaj!
      Zabiegów trzeba wykonać ok 4-5. Ja zrobiłam już 3 w Active Woman w Krakowie i jestem bardzo zadowolona:) prawie nie mam włosków! Miła obsługa, profesjonalne podejście. naprawdę poleca, bo mają świetne ceny jak na ten sprzęt:) pozdrawiam!
      • karooolcia_dwa Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 08.11.11, 11:51
        Ja byłam tutaj www.bhclub.pl/Obiekty/Uroda/Lasery/VELVET-LOOK-Salon-Estetyki-Laserowej-w-Krakowie ale najpierw kupiłam tą karte visa b&h na www.bhclub.pl i zapłaciłam za uda tylko około 60zł!! a efekt jest naprawde rewelacyjny, polecam naprawde warto zainwestować!
    • agramowska Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 17.11.11, 15:17
      nunano napisała:

> Gdzie depilacja ta metodą jest najlepsza? Ile zabiegów trzeba wykonać aby efekt
      > był wymierny ( dodam że mam ciemne i mocne włoski)chodzi mi o bikini. I jakie
      > są koszty??

Robiła depilację bikini na ulicy Krowoderskiej w Velvet Look i zapłaciłam 32,30 zł za jeden zabieg. Żeby pozbyć się na stałe włosków musiałam wykonać 4 zabiegi (mam dość mocne włosy). Bardzo polecam, bo i obsługa miła i efekt dobry...:

www.bhclub.pl/Zabiegi-i-uslugi/Uroda/Lasery/fotoepilacja/Fotodepilacja7
    • krakowianka0016 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 07.05.12, 20:17
      Ja polecam Panią Agnieszke w Vacu-med Centrumw Krakowie robiłam u niej depilacje laserową bikini i pach i naprawde super po jednym zabiegu mam zdecydowanie mniej włosów w sumie byłam 4 razy ale ten czwarty raz to były pojedyncze włosy. Zabiegi wykonuje się co dwa miesiące więc automatycznie koszt też się jakoś rozkłada po za tym ja załapałam się na promocję 50 % więc naprawde było tanio, teraz przymierzam się do depilacji łydek:)
    • petitebetise Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 18.05.12, 11:20
      ja kończe pakiet w Laime i z efektow jestem zadowolona, oni maja jakis inny laser, nie pamietam jak to sie nazywa, ale skuteczniejszy niz ipl bo na nim mialam wczesniej i byl sredni
    • karolinkiewicz_29 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 05.06.12, 21:10
      ja mogę polecić gabinet harmonia przy długosza, ogólnie depilacja laserowa daje dużo lepsze efekty niż depilacja ipl, a uważam, że jak już inwestować w komfort to raz a porządnie ;) u nich cena promocyjna za bikini to 180 zł, a za głębokie bikini 400 zł, z tymże trzeba liczyć się z koniecznością wykonania 3 zabiegów, bo włosy są w różnej fazie wzrostu
      • lola2011 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 06.06.12, 13:53
        Ja depilowałam bikini i pachy w Estetice, zrobiłam już trzy zabiegi i włosków zostało już kilka na krzyż. Bardzo miło i sympatycznie i maja najnowszy laser duet którym w ogóle nie boli, nie ma potrzeby znieczulania. Efekty super. Polecam!
    • nicol21 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 16.07.12, 14:59
      4tyg temu robilam zabieg w studio Estetica. dzien przed zabiegiem mialam wykonane testy mala glowica, ktora czulam duzo wiecej niz duza glowica. szlam z obawami ze bedzie bolalo, ale dzieki chlodzacemu powietrzu nic nie czulam. dodatkowo panie zrobily testy i powiedzialy ze nogi nie kwalifikuja sie do zabiegu gdyz wloski sa za jasne i efekt bedzie marny. wg mnie sa dosc ciemne, ale rzeczywiscie duuuzo slabsze i jasniejsze niz pachy czy bikini.
      robilam bikini glebokie i pachy. po 3 mies mam zabieg powtorzyc. teraz juz jestem na etapie odrastania wlosow i ich wypadania. stwierdzam ze wypada ich spora czesc, mysle ze nie przesadze jelis powiem ze kolo albo i ponad 50%. wloski zostaly glownie tam gdzie byla nakladana glowica i czasem jest po kilka wloskow ktore pewnie nie dostaly sie pod glowice [ona jest przekladana z miejsca na miejsce]. pani rysowala kredka linie ale widocznie ten 1-2mm za szeroko je zrobila.
      pod pachami odrastaja glownie takie jasne i cieniutkie wloski wiec jest luz. zabieg powotrze.
      oczywiscie do pelniejszego efektu musze poczekac jeszcze kilka miesiecy - po zakonczeniu kuracji. jesli efekt po 2gim zabiegu bedzie taki jak po tym to podejrzewam ze moze 3ci zabieg juz nie bedzie konieczny [ chyba ze mam duzo uspionych wloskow]

moj chlopak stwierdzil ze to byla dobra inwestycja - ale nim dyktuja tylko wzgledy estetyczne :P
      • nicol21 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 16.07.12, 15:00
        zapomnialam dodac - w Estetica panie byly bardzo mile, wszystko zostalo mi wyjasnione. ale tez trzeba podpisac dokumencik ze sie zgadzamy z niepelnym efektem zabiegu....
        ale jesli po 2gim zabiegu bedzie tak jak po 1szym to wtedy jest super!
        • lola2011 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 14.09.12, 15:06
          Hej ja też miałam taką karteczkę do podpisania na ankiecie, ale chodziło o to że miałam przemieszane włosy ciemne i jasne gdzieniegdzie i chodziło o to że jasne włoski się nie kwalifikują do zabiegu i dlatego podpisywałam ze akceptuję niepełny efekt.
          Większość włosków na szczęście miałam ciemnych więc ogólnie miałam super efekt.
    • magika28 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 27.09.12, 15:20
      Ja byłam w Estetica na Sławkowskiej. Jestem bardzo zadowolona!! Super obsługa, panie bardzo miłe i profesjonalne.
      Jestem po zabiegach depilacji nóg, teraz wybieram się na bikini. Na nogach po 4 zabiegach mam dosłownie kilka włosów (kiedyś musiałam nogi golić 2 razy dziennie żeby były w miarę gładkie, a po depilatorze strasznie wrastały i robiły się brzydkie ranki).
      Kiedyś czytałam że laser strasznie boli, ale panie chłodzą skórę podczas zabiegów i teraz jest naprawdę ok!!
    • p00leczka1986 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 02.10.12, 17:05
      Zdecydowanie idź do Studia Zdrowej Sylwetki na Kapelance !!!! Niestety nie pamiętam jak ma na imię pani, która wykonywała mi zabieg :( mają laser z prawdziwego zdarzenia. 4 zabiegi i włosków brak :)))))))))))) Pani kosmetolog powiedziała mi, że przydałoby się jeszcze raz dla utrwalenia efektu, bo jakieś pojedyncze sztuki mogą się pojawić. jak się pojawią to pewnie pójdę ale póki co cieszę się gładką skórą :D

Chodziłam najpierw na IPL do NoVello czy jakoś tak. Straciłam tylko kasę :( Miałam 10 zabiegów i zero efektów, włosy zaczeły odrastać takie jak przedtem. Panie oczywiście tlumaczyły mi, że to tak czasem bywa jak ktoś ma ciemne i grube włosy... BZDURA!!!!! IPL NIE DZIAŁĄ, bo włosy po niedługim czasie zaczynają odrastać i są takie jak przedtem. Nie dajcie się nabrać i idźcie na normalny laser a nie na shit typu IPL
      • 57marta Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 03.10.12, 17:33
        Popieram,ja jestem po 4 zabiegach depilacji laserowej nóg,efekt zaskakujący ,zostało mi może 10% owłosienia.Dziwię się tym osobą co piszą o parametrach itp.Ja będąc na zabiegu nie jestem w stanie zapamiętać parametrów....,dokładnej nazwy urządzenia ......,interesuje mnie tylko efekt, więc te opinie nie są dla mnie wiarygodne.Szczerze polecam.
        • p00leczka1986 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 03.10.12, 19:44
          57marta napisał(a):

"Dziwię się tym osobą co piszą o parametrach itp.Ja będąc na zabiegu nie jestem w stanie zapamiętać parametrów"

57marta, ja podejrzewam, że to jakaś konkurencja się odezwała ;) Ludzie też nie mają wyobraźni, rzucają jakieś dane techniczne i myślą, że nikt się nie zorientuje, że to ściema, że niby jakiś klient? Hehe :P Ale nie z nami te numery :DDDD

Ja pełną depilkę bikini już mam za sobą i nie znam żadnych parametrów na jakich miałam robione zabiegi :) Ważne, że były skuteczne i już nie muszę codziennie machać maszynką :DDD
          • malankowa Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 08.10.12, 11:04
            Ja byłam na depilacji u kosmetyczki w Yasumi Epil. W sumie to po 6 zabiegach praktycznie pozbyłam się owłosienia z nóg i pach, jestem z tego faktu bardzo zadowolona. Jest to bardzo wygodne, bo nie trzeba myśleć o tym, że włoski znowu szybko odrosną.
            • 6myszka123 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 25.10.12, 18:14
              Ja polecam Derm-medik na Długiej mają super laser light sheer duet .efekty super a do tego ceny naprawde rewelacyjne chyba najlepsze w krakowie!Polecam ja nie żałuje że skorzystałam z ich usług.buziole i miłej depilacji ja już jestem gładziutka!
    • 32magda Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 25.10.12, 20:42
      Witam!Wykonuję zabiegi depilacji laserowej w Studiu Zdrowej Sylwetki ul:Kapelanka 6A.Zabiegi wykonywane są nowoczesnym laserem diodowym -Milesman.Ilość koniecznych zabiegów jest bardzo indywidualna.Zapraszam na bezpłatną konsultację ,jeżeli nie będzie u Pani przeciw skazań wykonamy próbę.Na miejscu ustalimy program i określimy ilość zabiegów.Zapraszam Magda tel:12-353-10-53
    • 32magda Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 25.10.12, 20:44
      Zapomniałam dodać ,że do końca października mamy promocję na depilację laserową-50%. Polecam Magda.tel.12-353-10-53
    • silvermusk Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 31.12.12, 11:01
      Ja polecam Studio Piękna na Lubiczu. Płaciłam 99zł za bikini i nareszcie mam święty spokój. Polecam Ci naprawde, w końcu odpadnie jedna rzecz. Jeszcze przedłużanie rzęs i wybielanie zębów i można jechac na walacje i mieć spokoj uff ;)
    • prenglish Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 23.01.13, 12:15
      Robiłam łydki i bikini w Revision, na Szlaku (koło G krakowskiej). Wiadomo, że skuteczność zależy od grubości włosów, także u mnie wystarczyło 3 zabiegi, żeby pozbyć się tych wszystkich okropnych włosków. Maja przystępne ceny, więc teraz chyba wypróbuje jakiś zabieg na twarz. Ogólnie bardzo przyjemny salon i kompetentne dziewczyny, widać ze znają się na rzeczy.
    • dermikos44 Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 24.01.13, 14:03
      Witam,
      jesteśmy gabinetem kosmetyczno-dermatologicznym w Krakowie zajmujemy się deilacją laserową od 8 lat. Zabiegi wykonujemy na najlepszym sprzęcie do depilacji laserowej - laser diodowy Light Sheer amerykańskiej firmy Lumenis. Naszym klientom oferujemy bezpłatne i niezobowiązujące kwalifikacje do zabiegu depilacji laserowej.Pozdrawiam zespół Dermikos Kraków
    • gwecek Re: depilacja laserowa KRAKÓW!! GDZIE??? 07.03.13, 23:12
      W Shintai Instytut na Dobrego Pasterza 118/1 maja nowy laser:) i super Pani Ania:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka