mali-na2 27.08.07, 13:45 Zastanawiam się nad zakupem pianki, która ładnie skręci mi włosy w spirali, do tej pory prostowałam włosy, które są falowane i puszą się. chxciałabym zmienić uczesnanie. Prosze o rade. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: pianka do kręcony włosów IP: *.chello.pl 27.08.07, 22:56 Ja również mam ten problem. Proszę o radę") Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: pianka do kręcony włosów 28.08.07, 16:09 ja uzywam pianke nivea i jestem z niej bardzo zadowolona nie skleja wlosow i do tego ladnie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona-m Re: pianka do kręcony włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 16:55 Hej. Ja nie używam żadnej pianki tylko odżywkę L'Oreala bez spłukiwania do włosów kręconych. A pianki Nivea nie polecam, gdyż mnie i moją siostrę swędzi po niej głowa Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja pianka 31.08.07, 13:11 ja równez polecam Nivea www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=2174 ale moim zdaniem duzo daje dobry fryzjerm i scieniowanie włosow. ja mam włsoy podatne i falujace, ale odkad chodze do takiej super fryzjerki i po umyciu włosów nałoze te pianke mam super sprężynki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: pianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:29 ja używam pianki z wella shockwaves superskręt, chociaż dzisiaj zrobiłam wyjątkem i kupiłam welaflex i widze ze włosy są nie bardzo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
juvanalka Re: pianka 24.09.07, 13:50 A może jesteś z Wawy i fryzjer też?? :) Szukam dobrego fryzjera właśnie do wycieniowania kręconych włosów. Ostatnio się wcale nie układają :(( Odpowiedz Link Zgłoś
madziq81 Tylko Curl Fluid-Osmo Essence! 26.09.07, 09:07 Nie polecam pianek... Od jakiegoś czasu używam kremu-sprężyny do loków firmy Osmo Essence. Rewelacja!!! Piękne loki, bez przesuszonych włosów jakie miałam po piance. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anamargo Re: Tylko Curl Fluid-Osmo Essence! 26.09.07, 11:26 Gdzie mozna go kupic ? Sklepy fryzjerskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
anamargo Re: Tylko Curl Fluid-Osmo Essence! 26.09.07, 11:26 Gdzie mozna go kupic ? Sklepy fryzjerskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiak Re: pianka do kręcony włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 17:37 Polecam spray CHI Curl Farouka (seria zielona) i po za tym także szampon i odzywkę z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś