natella 13.10.07, 17:11 Dziewczyny trafiłyście już na szampon, który nazwałybyście HITEM ! Napiszcie również jakie macie przed i po nim włosy. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: szamponowy hit !!! 13.10.07, 17:14 ELSEVE Nutri/Omega Ceramidy Przed mam piękne - a po mam cudowne :) a tak poważnie to sprawdza się przy lekko suchych włosach, nie obtłuszcza ale obciąża włosy co przy takiej ilości włosów jaką mam na głowie zapobiega fryzurze typu afro :D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: szamponowy hit !!! 13.10.07, 17:33 dove do wlosow rozjasnianych Odpowiedz Link Zgłoś
slicznotka77 Re: szamponowy hit !!! 14.10.07, 08:58 Zdecydowanie ELSEVE zolty, z ceramidami. Wygladza wlosy i jakby je "oblepial", co czyni wlosy grubszymi (takie odnosze wrazenie). No i ten cudowny zapach. Lubie tez Nivea Elastycznosc i Blask o zapachu lotosu. Mam cienkie wlosy. Mimo, ze jest ich bardzo duzo, to i tak z objetosia na bakier u mnie. Ten szampon nawet bardziej niz Elseve dodaje objetosci moim wlosom. Jakbym miala ich 2 razy wiecej. Wlosy sa mieciutkie. Podobnie jest z Fructis Odbudowa i Blask - ten przezroczysty, ze zlotym koleczkiem na butelce. Po nim tez mam grubsze wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: szamponowy hit !!! 13.10.07, 17:35 Klorane z cedratem - apteczny, do kompletu z odżywką. Mam po nim świeże, gładkie i nieprzeciętnie błyszczące włosy. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata Re: szamponowy hit !!! 13.10.07, 17:44 Do niedawna Farmona z mydlnicą lekarską, od niecałego tygodnia nowy Elseve perła+cytrusy, super! zero obciążenia, uczulenia, włosy łatwo się rozczesują, błyszczą, są miękkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nandia1 Re: szamponowy hit !!! 13.10.07, 19:04 Jak dla mnie-bezkonkurencyjny jest Elseve Regenium przeciw starzeniu sie wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
martina-srebrna Re: szamponowy hit !!! 13.10.07, 22:07 Kadus do codziennego uzytku.. niezastapiony;) bardzo delikaty, wloski sa bardzo mieciutkie. polecam tym, ktore codziennie musza myc glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja004 Re: szamponowy hit !!! 14.10.07, 11:27 Joanna z apteczki babuni drożdże piwne i chmiel i taka sama odżywka! Włosy błyszczą niesamowicie Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
andrela Re: szamponowy hit !!! 14.10.07, 10:33 Johnson baby żółty, ewentualnie Bambi z żółtą kaczuszką. Mogą być obydwa jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiaa23 gliss kur płynny jedwab 14.10.07, 10:36 włosy są mieciutkie, pięknie sie błyszczą Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka farouk 15.10.07, 12:12 nawilżający farouka - do tego odżywka regenerująca farouka i jedwab. Nareszcie moje wlosy znowu są w formie mimo rozjaśniania prostowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś