slodzik1986 28.10.07, 15:58 Samoopalacze Diora są super, ale nic chce płacić 170-200zł za opakowanie w sephorze więc moze wiecie gdzie kupić taniej i oczywiscie oryginal? Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodzik1986 Re: Samoopalacz Diora - gdzie tanio oryginał? 28.10.07, 16:06 czy to oryginal, jak myslicie? www.allegro.pl/item261398583_dior_naturalny_samoopalacz_do_ciala.html Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Samoopalacz Diora - gdzie tanio oryginał? 28.10.07, 19:46 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! to NIE JEST oryginał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy w opisie produktu na aukcji masz napisane, ze jest to oryginalny produkt? NIE.. jest napisane "oryginalnie zafoliowany" czyli typowa sciema, ktora ma zamydlic oczy naiwniakowi, ktory to kupi. Oryginalnie zafoliowana moze byc tez podróba.. taka jak ta. Jak chcesz, zeby produkt, ktory kosztuje 200 zł kosztował nagle 78????? W cuda wierzysz????????? Albo godzisz sie z faktem, ze MARKA KOSZTUJE i placisz grube pieniadze, albo nie silisz sie na marke i kupujesz soraye, eris albo inny produkt za 12,50... Słoma z butow sie sypie, a Diorem musi szpanowac... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Samoopalacz Diora - gdzie tanio oryginał? 28.10.07, 20:06 Fabiankaa... Twój styl i ton wypowiedzi wskazuje na to, że nie masz za grosz klasy, kultury i nie wiesz co to dobre wychowanie. Oby takich jak Ty było jak najamniej na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Samoopalacz Diora - gdzie tanio oryginał? 28.10.07, 20:12 och... i oby takich krytykantek jak ty tez bylo jak najmniej.. ile razy mozna sie nabierac na aukcje takich tanich podróbek?? Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Do Fabianka 28.10.07, 20:16 Gdybym myslala tak jak Ty to zawsze bym przepłacała, oczywiscie ze jest mnostwo podrob, ale nie znaczy ze ten produkt takze. Wyobraz sobie ze np w Sephorze kosztuje 170zł ale oni musza zaplacic pracownikom i za wynajecie lokum...poza tym marka tez kosztuje. Jak myslisz ile musialabym zaplacic za to jesli nie mialabym pracownikow i lokum za ktore place? powodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:18 Jasne.... ale NIGDZIE nie zaplacisz za Diora polowe ceny.... Zwlaszcza na allegro, gdzie oszustow jest mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:21 wierze bo np kupiłam wiele kosmetyków renomowanych firm (ze sredniej polki a i tych podrob jest mnostwo)za polowe ceny i byly oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:23 mialo byc wierze ze sa oryginalne....bo juz takie zakupilam Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:37 jasne... a sprzedawcy z allegro oddawali je za pol ceny i jeszcze na tym zarabiali... oczywiscie.. hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:40 dziwi mnie Twoja reakcja, uzywalam ze sklepow i z allegro, zero roznicy w zapachu, konstystencji i trwalosci... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:43 Jasne.. taka z ciebie specjalistka do diora? to dlaczego pytasz, czy na tej aukcji jest oryginalny produkt? przeciez na kilometr smierdzi to podróbą!.. chyba, ze to ty sprzedajesz te podróby i wlasnie nieudolnie probujesz sie zareklamowac... Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:43 ale mowiac Twoim jezykiem to z ciebie sprzedawcy maja zysk(kupujac +100% wartosci) o ile maja bo wydajesz sa osoba ktora nigdy nie byla w renomowanym sklepie, pewnie tylko w kiosku przy bloku. pozdro bo szkoda mi czasu na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:45 o rany kobieto kto napisal ze specjalistka, napisalam ze kupywalam ze srednich polek na allegro ale nie z najwyzszych stad moje pytanie, kto pyta nie bladzi prostaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Do Fabianka 28.10.07, 20:48 kupywałam? rety.. czy ty chociaz podstawówke skonczylas? pisze sie "kupowałam"!!! sloma z butów sie sypie i dior .. hahahaha... PS. wole oryginalne polskie kosmetyki niz "dior" - mazidlo robione z byleczego na ukrainie, w stodółce , na wsi zabitej dechami... Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 do littlefrog 28.10.07, 23:22 ale z tego co wiem to tam trzeba karty kredytowej a ja jeszcze nie posiadam..... Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: do littlefrog 29.10.07, 09:06 możesz poprosić bank o tzw. ekartę przeznaczoną do zakupów internetowych, przelewasz na nią odpowiednią kwotę i płacisz jakby to była kredytówka ;) ja mam taką z mbanku. Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: Samoopalacz Diora - gdzie tanio oryginał? 29.10.07, 21:48 to nieprawda , ze za polowe ceny nie mozna kupic oryginalu, oczywiscie bardzo duzo jest podrob , a ja sama czesto sprzedawalam oryginalne kosmetyki za nawet mniej niz polowe- majac ich bardzo duzo wolałam sprzedac tanio niz mialyby sie zmarnowac. Własnie mam samoopalcz Diora ten w tubce do twarzy i w sprayu do ciala, ale mam tez guerlain do ciała i lancome do twarzy . Lancome oddalam siostrze bo nie chcialo mi sie wystawiac aukcji , ale gdybym miała taka ochote to pewnie sprzedałabym wlasnie mniej wiecej za polowę ceny. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Samoopalacz Diora - gdzie tanio oryginał? 30.10.07, 06:10 W sephorze w USA ten samoopalacz kosztuje 28 dolarów, więc najwyraźniej jest możliwe kupno za cenę niższą niż 170-200 zł. Na allegro jednak nie kupowałabym żadnych kosmetyków z wyższej półki, a cena podana w linku wydaje mi się stanowczo za niska). Odpowiedz Link Zgłoś