Gość: Rem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 03:56 Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Księżniczka Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 10:18 Świetna seria-polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodo Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 20:14 testuje wlasnie cala serie, jest znakomita, moze z drobniutkim wyjatkiem zelu peelingujacego, ktory ostro piecze, niestety nie wiem, jakie sa ceny, bo na szczescie nie musialam za nie zaplacic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 11.08.03, 10:19 jodo, a czy faktycznie sprawia, że hamuje wydzielanie sebum i ściąga pory ? mam problem ze skórą na policzkach i na czole. effaklar nie dał rady, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodo Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE IP: *.edipresse.pl 11.08.03, 13:20 tak, bardzo dobrze hamuje i matuje, nie pozostwia warstewki talku, effeclair k wysiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 11.08.03, 13:45 dzienks:) to chyba sie skuszę na kremik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE IP: *.wieruszow.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 19:42 A czy produkty z tej serii zawierają kwas salicylowy lub spirytus?Mam raczej cerę mieszaną,ale czasem po używaniu antybakteryjnych żelów i kremów,robi się przesuszona.Nie wiem czy mogę je używać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSOTKA Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 23:17 to jeden z najlepszych kosmetyków (jak na razie),dla mnie naj jest żel, to przyjemne pieczenie.....cera gładziutka...polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodo Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE IP: *.edipresse.pl 11.08.03, 15:03 jest jeszcze maseczka (taka'sztuczna skora'), nie nalezy juz do serii 1-2-3, ale do tej linii Odpowiedz Link Zgłoś
mela1 Re: PURE ZONE LOREAL-KTO UZYWAL?BLAGAM O OPINIE 11.08.03, 17:27 A ja maminne zdanie! Mam tylko krem i jest kiepski. Zdecydowanei lepiej matuje Czysta Skora, a po tym mam wrazenie zatkanych porow. Dla mnie ble zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś