Gość: mietka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 15:45 byl z Was ktos moze u dentysty w tych dwoch pryw. przychodniach? Tak sobie pomyslalam, ze skoro wykonuja implanty ,to na reszcie tez sie dobrze znaja i nie wstawia mi byle plombek..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tangerines Re: LIVE DENT LUB ROYAL DENTWE WROCŁAWIU IP: *.pop.e-wro.net.pl 20.08.03, 16:00 Radzę unikać takich firm. Wcale nie robią lepszych plomb niż zaufany dentysta a różnica w cenie to nawet 300%. Jeżeli chcesz polecę Ci dobrego dentystę. W gabinecie przyjmują specjaliści od stomatologii zachowawczej, protetyki i jeden z najlepszych chirurgów szczękowych. Ceny normalne, personel znany i szanowany. Npisz jeżeli chcesz namiar: tangerines@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek_czarny Re: LIVE DENT LUB ROYAL DENTWE WROCŁAWIU IP: *.kogeneracja.com.pl 21.08.03, 09:50 Ooo ... ja tez chce namiar na dobrego stomatolka, ktory mnie ze skory nie obedrze - nie mozesz dac adresu i telefonu na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: LIVE DENT LUB ROYAL DENTWE WROCŁAWIU IP: *.pop.e-wro.net.pl 21.08.03, 10:19 Mogę podać adres, gdzieś koło końca lipca był wątek o ósemkach, znajdźcie sobie moje opinie o gabinecie i jeszcze innej pacjentki : Gabinet stomatologiczny ul. Legnicka 160/3 351-95-64, tylko uwaga w tym budynku są 2 gabinety, radzę dobrze trafiić Szczegóły: dr Piątkowski zajmuje sie chirurgią, jeden z lepszych specjalistów w Polsce, plomby robi p. Garlikowska, a protetykę taki miły pan, którego nazwiska nie pamiętam bo jeszcze nie korzystałam:-) Polecam serdecznie od 8 lat jestem pacjentką, korzystałam z pomocy chirurgicznej kilka razy, raz w bardzo skomplikowanym przypadku, a z plombowanka chyba z 8 razy. Wszystko bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek_czarny Re: LIVE DENT LUB ROYAL DENTWE WROCŁAWIU IP: *.kogeneracja.com.pl 21.08.03, 10:28 Bardzo dzieki :) Zawsze to pewniej, gdy ktos jest zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: LIVE DENT LUB ROYAL DENTWE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 14:31 a to jakis duzy gabinet, pamietasz nazwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: LIVE DENT LUB ROYAL DENTWE WROCŁAWIU IP: *.pop.e-wro.net.pl 21.08.03, 15:11 Nie ma komercyjnej nazwy i nie jest duży. Dokładna nazwa: Piątkowski Jan Poradnia Stomatologiczna. W dużych gabinetach jest ogromny przemiał pacjentów, osoby, które firmują gabinet najczęściej są tylko właścicielami, a przyjmują jakieś bezimienne początkujące dziumdzie, właściciel jest dla vipów. Wszystko z racji nazwy i pięknego szyldu kosztuje 3 razy tyle. Tu każdy lekarz ma swoich pacjentów, wiadomo co kto robi. Idziesz i masz pewność, że wyrwie Ci zęba dobry chirurg a nie ktośtam z pracowników. Nie wejdę do żadnego MegaDenta za nic na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś