e-zuza 17.02.08, 14:23 Czy stosowałyście kiedyś chusteczki opalające?np z dax cosmeics są dosyć tanie,jestem ciekawa jaki jest efekt?i czy śmierdzą tak jak kremy brązujące? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bakteria82 Re: chusteczki opalające 17.02.08, 14:27 Sa super, zero smrodu :-) zero smug ja uzywam efekty rewelacyjne buzia muscnieta sloncem cera doskonala:-)polecam Odpowiedz Link Zgłoś
e-zuza Re: chusteczki opalające 17.02.08, 14:34 nie spodziewałam się az tak dobrej opini:)a używasz z dax cosmetics czy z jakiejś innej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
paula-zla Re: chusteczki opalające 17.02.08, 20:51 www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18688 A rossmanowski wynalazek ? Wcześniej przechodziłam obok nich obojętnie, a teraz kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: chusteczki opalające 17.02.08, 21:23 Ja używam Dax, są super. Nie śmierdzą, nie zostawiają smug i dość szybko "opalają". Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: chusteczki opalające 17.02.08, 21:23 Podpisuję się - Dax są rewelacyjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewoja1 Re: chusteczki opalające 17.02.08, 22:23 dla mnie chusteczkia daxa są jakas pomylka... staralam sie jak nejlepiej je rozesmarowac a mialam tak paskudne smugi, ze szkoda gadac,,, duzo dobrwego sie o nich naczytalam, niestety ja sie nimi smarowac nie potrafie;P Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: chusteczki opalające 17.02.08, 22:23 kupuję te z Rossmana, bardzo fajne, nie śmierdzą, tanie i efekt OK Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: chusteczki opalające 18.02.08, 10:22 miałam takie chusteczki z Oriflame i raz jakiejś aptecznej firmy, dają ładny efekt naturalnej opalenizny bez smug i nieprzyjemnego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
polcia-kapelusik Re: chusteczki opalające 19.02.08, 11:05 A dla mnie dax smierdza tanim samoopalaczem,bardzo polecam za to la roche posay tylko sa duzo drozsze bo daxa kupowalalm po 2 zl a te juz sa po 5:( ale naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
e-zuza Re: chusteczki opalające 23.02.08, 08:48 Użyłam wczoraj z Dax-a,nie jest najgorzej smugi bardzo lajtowe ale niestety smrod jak we wszyskich "opalaczach" Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Re: chusteczki opalające 23.02.08, 19:40 Hmmm chusteczek nie używałam, ale mnie tam wszystkie opalacze pachną :). Serio, uwielbiam ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila-77777 Re: chusteczki opalające 24.02.08, 08:52 Droga Zuzanno! Jestem osobą doświadczoną i stosowałam te chusteczki opalające.Dają niezły efekt połyskującej opalenizny.Zależy też od tego gdzie chcesz je nakładać.Mają one bardzo miły zapach.POWODZENIA! Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
paolitta Re: chusteczki opalające 24.02.08, 20:16 la roche posey są świetne, ładnie pachną (tylko odrobinkę samoopalaczem, da się przeżyć;-), bez smug, ładny kolor. dax uzywałam są dużo mocniejsze, gorszy zapach i smugi , za to tansze, ale nie warto.dla mnie la roche chusteczki to jakies odkrycie stosuje 1-2 razy w tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś