kaladia 02.09.03, 16:16 Mam brzydką skórę po oczami. Takie malutkie grudki, chyba to są prosaki. Jak myślicie, czy gdy będę stosowała jakiś krem z kwasami, np. Avene, wygląd skóry się poprawi. Czy któraś z Was stosowała takie kremy pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bum4 Re: Kwasy pod oczy 02.09.03, 16:59 Matko..nie znam sie na tym za bardzo, ale nigdy w zyciu nie nalozylabym kremu z kwasami na delikatna skore wokol oczu :///////////// Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaladia Re: Kwasy pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 12:41 Czytałam, że można stosować te kremy pod oczy i na czerwień wargową. Ale chciałam się spytać czy któraś w Was stosowała kwasy w tym miejscu i jaki był efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
anek-25 Re: Kwasy pod oczy 03.09.03, 14:07 yo! ja smarowalam skore pod oczami kwaskiem cytrynowym i bylo oki. moze widzialas moje zdjecie w "samym zdrowiu"? podobam sie sobie, a to wszystko dzieki kwaskowi cytrynowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Kwasy pod oczy IP: 217.97.133.* 03.09.03, 16:03 Absolutnie!! dziewczyno, chcesz zrobic sobie krzywde?? Kwasy sa b. silne i bezwzglednie trzeba omijac wrazliwe partie twarzy - okolicze oczu!!!! Mozesz sobie skore okropnie podraznic!!! Jesli masz prosaki to najlepiej bedzie jak odwiedzisz kosmetyczke. Natomiast jest krem pod oczy firmy Neostrata z kwasem PHA ale formula tego kwasu jest specjalnie opracowana dla wrazliwych partii twarzy: "NeoStrata® Eye Cream Krem pod oczy - zawiera 4% glukonolaktionu, polihydroksykwasu specjalnie przeznaczonego do skóry wrażliwej, a także zespół naturalnych czynników odżywczych i pielęgnujących skórę oraz witaminy i antyoksydanty. Wskazania: skóra odwodniona, cienka, wrażliwa na kosmetykę kolorową, zmarszczki, obrzęki i "zasinienie" powiek." Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Kwasy pod oczy 04.09.03, 08:40 Mam próbke tego kremu Neostraty ale jeszcze nie przetestowany. Czy możesz podać mi jego cenę i pojemność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Kwasy pod oczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.03, 08:51 Tutaj link www.bio-med.pl/krempowiek.html cennik na dole, w aptece ceny podobne Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Kwasy pod oczy 22.09.03, 13:19 hej ewakam! Przetestowalas juz kremik Neostraty pod oczy? Jak wrażenia? A może ktoś inny testował i przedstawi jakąś opinię? musze powiedziec, ze kusi mnie ten kremik... Odpowiedz Link Zgłoś