Gość: 5thAvenue IP: *.d1.club-internet.fr 07.09.03, 19:43 zwana takze czerwona. Dziewczyny, piszcie co wiecie, potrzebuje opinii wielu osob z gory dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cinka Re: Herbata pu-erh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 20:08 czerwona fermentowana. rzeczywiscie nieco pomaga schudnac [ale tylko polaczona z dieta i cwiczeniami!]. natomiast podejrzewam ja o niekorzystny wplyw na moja skore [moze to przypadek]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: Herbata pu-erh IP: *.d1.club-internet.fr 07.09.03, 21:09 no wlasnie ! sama cudow nie zdziala, a reklamuja ja jako "morderce tluszczu". Wlewam w siebie litry i - nic. Z cera problemow nie mam, ale moze twoje klopoty sa przejsciowe i mina jak organizm sie odtoksyczni. Nie wiem co robic, pic to dalej czy wywalic w czort i wrocic do mojej ulubionej zielonej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Herbata pu-erh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 21:28 szczerze mowiac minely jak odstawilam ta herbate :o) chociaz moze dopiero wtedy zaczely skutkowac poprzednie zabiegi :) jesli chodzi o pu-erh to pilam ja strasznie mocna, tak ze fusow bylo z pol szklanki :) z 5-6 szklanek dziennie, ostatnia przed snem - i w miedzyczasie szklanke wody gdy tylko mialam ochote zaczac cos zuc. no i stosowalam diete MŻ ;) zreszta nadal ja stosuje, chociaz mniej rygorystycznie. efekty co prawda nie byly imponujace - z 56kg zarejestrowanych pewnego wieczora kiedy wrocilam do 51 na czczo - w okolo miesiaca. schudlam w obwodzie [wszystkiego niestety :o) ok 3-4 cm, za to dzieki wiekszej ilosci ruchu troszeczke zlapalam kondycji.. rozpisalam sie.. jutro egzamin a ja wymyslam miliony ciekawszych zajec niz nauka :( Odpowiedz Link Zgłoś
teegra Re: Herbata pu-erh 05.02.04, 01:13 Zpewnością wroć do zielonej herbaty,jest niezastąpiona Odpowiedz Link Zgłoś