estee_lauder 09.05.08, 15:32 Jakie perfumy podobaja sie najbardziej mezczyznom? Za jaki zapach otrzymalyscie najwiecej komplementow? Tylko nie odsylajcie mnie na forum "perfumy", bo go nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lora81 Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 15:52 ja słyszałam wiele komplementów gdy spryskałam się davidoffem game...oczywiście nie tylko od mężczyzn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 16:13 Gucci Rush i Dior Addict. Nie znam faceta, ktory by ich nie uwazal za wybitnie seksowne. Zawsze slysze komplementy i pytania co to takiego (nie zdradzam wtedy czego uzywam). Generalnie to jednak rzecz gustu-panowie tak samo sa podzieleni na zwolennikow woni orientalnych, zmyslowych i lekkich, swiezych. Nie ma zapachu lubianego przez wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 16:14 nie wierze, ze ktos moze uwazac Rush za seksowny zapach :) no ale o gustach sie nie dyskutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
estee_lauder Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 16:22 Nie dyskutuje sie, ale na pewno sa zapachy, ktore podobaja sie wiekszosci mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 16:49 rozumiem, ze da ciebie niewazne czy tobie sie zapach podoba tylko ma sie facetom podobac? przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 19:39 Kwestia tego w jakim towarzystwie mężczyzn każda z nas obraca się... To sprawa dyskusyjna.. Osobiście widzę, że duże powodzenie ma Euphoria CK, Givenchy Ange Ou Démon Etrange, Very Irresistible Givenchy, Giorgio Armani Acqua Di Gio, Christian Dior Midnight Poison, Christian Dior J'Adore, Christian Dior Dolce Vita, Christian Dior Dune, Christian Dior Miss Dior, L'Instant de Guerlain, Burberry Brit, Kenzo Amour, L'Eau Par Kenzo, Moschino Funny!, Yves Saint Laurent Opium, Versace Crystal Noir, Calvin Klein Eternity Moment. Mogłabym wymieniać - te odznaczyły się w moim życiu, jako 'uwodziciele'. Wiadome jest, że na każdym zapach prezentuje się zupełnie inaczej, ale jak dla mnie - zawsze zostały zauważone, nie tylko przez mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
infinity51 Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 16:36 Ja to samo!:) jak mieszkalam z siostra to musialam wietrzyc lazienke jak wychodzila i sie tym wypsikala :)Dla mnie to przeslodzony mdly smierdziel :) no ale to tylko moja opinia, no i oczywiscie "o gustach...":) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 16:54 paulinaa napisała: > nie wierze, ze ktos moze uwazac Rush za seksowny zapach :) Twoj problem, MOJE doswiadczenia mowia cos dokladnie przeciwnego. Poza tym dziewczyna zadala konkretne pytanie, a juz sie zaczyna robic watek krytykancki. Najwyrazniej masz gust inny od mojego i tyle, ale pamietaj,ze Twoje perfumy moga byc przez kogos uwazane za cuchnace. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 18:46 arieska napisała: , ale pamietaj,ze Twoje perfumy mog > a > byc przez kogos uwazane za cuchnace. zapewne;] Odpowiedz Link Zgłoś
agoolec1 Re: Najseksowniejsze perfumy 09.05.08, 19:28 są gusta i guściki,mój mąż ma pełno w spodniach;),jak czuje ode mnie Armani Code Odpowiedz Link Zgłoś
ollima Re: Najseksowniejsze perfumy 14.05.08, 16:06 dior addict, davidoff echo i ultraviolet pacco rabane Odpowiedz Link Zgłoś
kalia9 ja uwazam 13.05.08, 17:46 jest bardzo seksowny! na lato. moze na twojej skorze po prostu niezbyt pachnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mascota5 Re: Najseksowniejsze perfumy 11.05.08, 06:57 w moim wypadku Guerlain L'heure bleue, Opium by YSL. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Najseksowniejsze perfumy 11.05.08, 10:13 l'heure bleue oczarowuje praktycznie wszystkich mezczyzn na tzw. poziomie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: Najseksowniejsze perfumy 11.05.08, 13:17 Ja od kiedy zaczelam uzywac Addict Diora i Gucci Rush jestem obsypywana pytaniami co tak pachnie:):):):) Kilku moim znajomym podoba sie jeszcze HUGO BOSS DEEP RED Odpowiedz Link Zgłoś
anna1239 Re: Najseksowniejsze perfumy 11.05.08, 13:25 perfumy marki shisedo ZEN ,te zolte sa obrazem zmyslowosci i sexu. Odpowiedz Link Zgłoś
bluecake Re: Najseksowniejsze perfumy 11.05.08, 14:17 jedyne perfumy,ktore naprawde dzialaly na mezczyzn (w moim przypadku;)to Tendre Poison Diora!!! "eksperymentowalam" z dziesiatkami perfum, ale ZADNE nie robily takiego wrazenia i nie bylo juz tylu: "mmmm...ale pieknie pachniesz!":) ciekawostka jest,ze w wiekszosci kobiety na ten zapach nie reaguja tak entuzjastycznie...malo,ktorej mojej znajomej te perfumy sie podobaja...,ale ja je uwielbiam od zawsze i to nie ze wzgledu na reakcje facetow,po prostu uwielbiam ten wibrujacy,pelen niespodzianek zapach,niestety juz go wycofuja... Odpowiedz Link Zgłoś
wiorka_mrau Re: Najseksowniejsze perfumy 11.05.08, 14:55 Na mojego męża nic tak nie działa jak escape - c. kleina. Wiem, że to stary zapach, ale uwielbia go, dlatego w ciągu dnia używam czegoś lżejszego a wieczorem to już tylko to ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 14:16 Ach! Tendre Poison Diora! Uwielbiam ten zapach :)) Czy on jeszcze jest w sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
salle11 Re: Najseksowniejsze perfumy 07.06.08, 05:35 Bluecake, pozdrawiam serdecznie! Uwielbiam Tendre Poison - to jedyne perfumy, których używam od ponad 10ciu lat. To prawda, ten zapach intryguje, wibruje, przenika aż do kości, zmienia się w zależności od pory dnia, ekscytuje i podnieca... (nie tylko mnie ;). Zdecydowanie niebanalny zapach dla niebanalnej kobiety. Niestety... wycofują... (od paru miesięcy szukam w Douglasie i Sephorze - nie ma), więc kupiłam 2*100ml na Allegro. I przyznam, że baaaaardzo ciężko będzie mi znaleźc podobnie "ukochane", bo TP nadal są częścią mnie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Najseksowniejsze perfumy 11.05.08, 15:53 Gdy bylam studentka, to uzywalam EDP Joop All about Eve. Wszyscy mi sie zawsze pytali, co to za perfumy. Raz, ni stad ni zowad, nieznajomy chlopak na miescie mnie zatrzymal (wczesniej minelismy sie idac chodnikiem) i powiedzial mi ze slicznie pachne;) Mam sentyment do tego zapachu, szkoda, ze juz go nie ma. -- anastazja g. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak25 Re: Najseksowniejsze perfumy 12.05.08, 11:50 Chanel Mademoiselle :):) uwielbiam je Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Najseksowniejsze perfumy 21.05.08, 00:12 Ja tez ale sa na mojej skorze bardzo nietrwale. Teraz kupuje je po 25zł za 30ml :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Najseksowniejsze perfumy 12.05.08, 12:41 Ja zbieram regularnie komplementy za klasyczna Piątkę Chanel - po prostu dobrze "współgra" ze skórę; poza tym moje paczulowce (Villoresi, SMN, Lutens, Etro), moze dlatego, że sa dość rzadkie i charakterystyczne oraz Rousse Serge'a Lutensa (duzo cynamonu :))) i Angel Muglera (dobrze "leży" w moim przypadku, ale może tez zachowywac się jak boa dusiciel ;-) - nie każdemu pasuje). Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 12:35 Uzywałam kilkunastu zapachów od pierwszego psiknięcia, ale werbalizowanie odczuć u osób obok nastąpiło dopiero po pierwszym użyciu Perles de Lalique. Jedyne które nigdy nie pozostały niezauważone. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua-rel Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 14:02 Używam Lolitę Lempicką i powiem szczerze ze podoba sie mężczyznom :) Oczywiście najładniej pachnie nuta sercaczyli jak perfumka troche juz wywietrzeje :) Ten zapach jest inny z minuty na minute :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 14:12 Perly nie przejdą niezauważone :] genialny zapach :) a że niektórzy twierdzą, że 'pachną' plesnią... ;) ich problem;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 17:22 jest jakis zapach w podobnej "konwencji" ale jeszcze nie wyłapałam co to Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 20:00 hmmm to jak wyłapiesz to daj znać;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 20:27 postaram sie mam już cynk że to może byc jakis dior... nie wiem bo nigdy nie wąchałam Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 20:30 nie kojarze zadnego zapachu Diora w stylu Pereł... rozbudziłas moją ciekawośc :) Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 17:09 Rozumiem ze pytanie dotyczy gustów męskich a więc mojemu facetowi najbardziej podobają się Dolce Vita, ale te w okrągłej butelce. Zanim się blizej poznaliśmy, to zauważyłam że on sie jakoś tak przyblizał do mnie, jak stalismy obok siebie. Pozniej dopiero mi powiedział ze uwielbia ten zapach i chciał go wyczuć. Nie powiem miło było usłyszeć takie słowa. Faceci w ogóle chyba lubią kobiety wyperfumowane. Wydaję mi się że seksowne zapachy to zapachy cieżkie, zmysłowe, , wieczorowe -zapadające w pamięć. Mnie sie jeszcze podobają Organza, Poeme, Dune. Jungle kiedyś lubiłam, teraz jakoś mnie denerwuje. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: Najseksowniejsze perfumy 13.05.08, 17:15 Jak byłam zakochana do nie przytomnosci (a było to 8 lat temu) chłopak pachniał specyficznie, pięknie. Po uczuciu nie ma już śladu, ale jak tylko gdzieś wyczuję ten zapach momentalnie sobie o nim przypominam. Choć na co dzień nie myślę o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kalia9 escape 13.05.08, 17:43 mój chłopak uwielbia escape podobno wielu facetom podoba sie allure Odpowiedz Link Zgłoś
sahare Re: escape 13.05.08, 21:42 Dior - Ja`dore Versace - Crystail Noir Armani - Mania Chanel - 5 Odpowiedz Link Zgłoś
postitnote Re: Najseksowniejsze perfumy 14.05.08, 06:17 Czytałam w newsweeku na temat badań o preferencjach zapachowych facetów i wynikało z nich, że pociągają ich perfumy, w których jest nuta grapefruita. Z tańszych taką kombinację zawiera "różowa PUMA", z tych z górnej półki to np. DKNY Be Delicious. Na mojego działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
cola2008 Re: Najseksowniejsze perfumy 14.05.08, 20:29 Najwięcej komplementów zebrałam za zapach CK "Euphoria" i Versace "Bright crystal" dla mnie są to najpiękniejsze zapachy szczególnie CK- jestem mu wierna od początku:P Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cola2008 Re: Najseksowniejsze perfumy 14.05.08, 20:33 agoolec1 napisała: <są gusta i guściki,mój mąż ma pełno w spodniach;),jak czuje ode mnie Armani Code> Muszę koniecznie go mieć! Jest śliczny, bardzo mi się podoba, jest taki...tajemniczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
maya1982 Re: Najseksowniejsze perfumy 18.05.08, 19:19 Ja uwielbiam Gucci II i Gucci Rush Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_do_bicia Re: Najseksowniejsze perfumy 18.05.08, 20:21 co do Gucci Rush to niestety moj mezczyzna ich nie trawi - mowi ze mu "smierdza" ze sa duszne i ze mam "isc w cholere dalej od niego bo go głowa od tego rozboli" :) Za to Dolce Vita czesto byla komplementowana przez roznych facetow ze tak ładnie "seksownie i słodko" pachne. Odpowiedz Link Zgłoś
sephorka1985 Re: Najseksowniejsze perfumy 19.05.08, 10:58 Carolina Herrera 212 sexi, zapach kojarzony przez mężczyzn z seksualnym uniesieniem ;) boski chociaż dla niektórych może być zbyt duszący. Euphoria tak oblatany zapach ze czasami jak wsiadam do autobusu to go czuje.. (piękty ale bardzo pospolity sie zrobił) Amor Amor cacharela bardzo seksowny zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: Najseksowniejsze perfumy 19.05.08, 11:39 Na codzień używam CK ONE w 3 róznych wersjach (normalna i 2 wersje letnie) lub Moschino Love Love bo lubię świeże, cytrusowe, ozonowe zapachy. Jednak mój facet zdecydownie bardziej lubi te nieco cięższe, słodsze i jak mówi "bardziej kobiece". Więc na wieczór używam Gucci Envy lub YSL Elle (mój ostatni nabytek, niestety bardzo nietrwały :( ) - i jest nimi zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_31 Re: Najseksowniejsze perfumy 19.05.08, 15:16 W moim przypadku zdecydowanie Amor Amor Cacharel - okrzyknięty kiedyś afrodyzjakiem i ja to potwierdzam. Nawet kolezanki w pracy reagują...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: Najseksowniejsze perfumy 19.05.08, 15:34 Mój TŻ wybredny nie jest, podobają mu się każde perfumy, które sprawiają że ja się dobrze czuję, a więc Coco Mademoiselle czy Gucci Envy Me jak najbardziej mu się podobają (choć np Ralph Lauren już chyba nie tak bardzo bo żadnego komentarza nie słyszałam zachwyconego, wniosek: może rzeczywiście faceci wolą cięższe zapachy?) jednak ostatnio mając okazję kupienia sobie jakiegoś zapachu usłyszałam: "a może Lolitę?bardzo ładnie na Tobie pachnie..." czy coś w tym stylu. :D A jednak coś w tych cięższych zapachach jest... Odpowiedz Link Zgłoś
sephorka1985 Re: Najseksowniejsze perfumy 19.05.08, 22:52 Czy na Tobie guci envy me tez tak krotko pachnie?? bardzo lubie ten zapach ale ma wrazenie ze jest dosc krotkotrwaly.. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Najseksowniejsze perfumy 20.05.08, 23:12 sephorka1985 napisała: > Czy na Tobie guci envy me tez tak krotko pachnie?? bardzo lubie ten zapach ale > ma wrazenie ze jest dosc krotkotrwaly.. Jest bardzo krótkotrwały - na mnie ulatnia się ekspresowo, tak jak i Envy Me. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: Najseksowniejsze perfumy 21.05.08, 11:40 Na mnie dość długo. Wczoraj wychodząc z domu około 15 użyłam Envy i po 22 jeszcze je czułam... 7 godzin jak na EDT to chyba nieźle... Ale nie wiem czy to nie zależy też czasem od dnia. Ja parę razy próbowałam się do Diamonds przekonać, tzn zapach wg mnie jest ładny, lubię słodsze perfumy, ale właśnie wydawał mi się bardzo krótkotrwały, zwykle po 15 min nic nie czułam. Dzisiaj rano znów mnie wzięło, a że mam miniaturke no to użyłamm, no i ciągle go mocno czuję. Nawet bardzo mocno, a ilościowo zużyłam tak jak zawsze. Nie wiem co na to wpływa... Odpowiedz Link Zgłoś
cola2008 Re: Najseksowniejsze perfumy 21.05.08, 12:38 Kiedyś ktoś mi powiedział że jeśli nie czujesz na sobie zapachu którym się poperfumowałaś to znaczy że jest idealnie dopasowany, ale inni go czują. Nie wiem do końca czy to prawda ale kiedyś użyłam przed wyjściem na imprezę perfumu kuzynki i po chwili nic nie czułam a parę osób powiedziało mi że ślicznie pachnę- niestety nie pamiętam jaki to był zapach, ale możliwe że coś w tym jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: Najseksowniejsze perfumy 21.05.08, 12:46 Ja też o tym słyszałam. Musiałabym się w takim razie kogoś spytać z tzw otoczenia. No ale jak wyjaśnić, że te parę pierwszych prób użycia Diamonds były z takim skutkiem? Że niby dobrze dopasowany zapach? a teraz jak go czuję intensywniej to by znaczyło, że przestał pasować? :) Ach te perfumy... No i właśnie w ten sposób można z perfumami przesadzić - psikniesz się, po paru minutach nic nie czujesz to się psikasz raz jeszcze, a później towarzystwo pada na twarz od duszącego ich aromatu... Odpowiedz Link Zgłoś
muffin3 Re: Najseksowniejsze perfumy 20.05.08, 22:15 A ja słyszałam od mężczyzn, że Amor Amor to zapach jak dla starej baby............Zachwycali się natomiast Chanel Chance. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Najseksowniejsze perfumy 20.05.08, 22:50 Ja słyszałam zachwyty nad Chanel Chance Eau Fraiche, DKNY Red Delicious i Gucci Envy. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najseksowniejsze perfumy 21.05.08, 00:17 Pleasures Estee Lauder - zawsze zauwazony ostatnio w tramwaju pani jedna pytala czym pachne, akurat bylo to Tommy Girl Hilfigera, ale nie wiem czy kobiece zainteresowanie tez sie liczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: Najseksowniejsze perfumy 07.06.08, 08:01 W zaleznosci od polki i wieku faceta.Pewniaki to klasyki chanel 5 i 19.Napewno intensywnie zawsze dyskretne. Moich facetow krecily te, podchodzace zapachem pod "meskie". Mysle, ze perfum jak i styl ubierania sie, musi byc zgrany z typem perfumowanej osoby, pasowac. Zdazylo mi sie kilka razy od malych dziewczynek uslyszec, ze ladnie pachne, zastanawiam sie jak to tlumaczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś