Gość: ann_marie IP: *.se.put.poznan.pl 14.10.03, 09:10 Co sądzicie o tym zapachu (dla kobiet)? Może któraś z Was używa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dixi Re: Diavolo - Antonio Banderas IP: *.net / *.myszkow.info 14.10.03, 10:19 o, to dla kobiet tez jest diavolo?? bo męski jest super, wspaniale pachnie na moim facecie mmmm:)) koniecznie muszę wywąchać te wersje damską; też czekam, może któras z Was opisze ten zapach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Diavolo - Antonio Banderas IP: *.widzew.net / *.widzew.net 14.10.03, 12:25 Zgadza się Diavolo damskie też jest.Osobiście nie używałam ale moja znajoma używała w zeszłym roku i z tego co zapamiętałam to na pewno nie jest to ciężki , słodki zapach.Mnie się podobał,nie znam składu tego zapachu ,ale należy raczej do kwiatowych( nie jest "mdły", dość wyraźny) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Diavolo - Antonio Banderas IP: 80.48.229.* 15.10.03, 09:10 za sugestią - sprawdziłam wczoraj, są bardzo przyjemne. okazuje się,że są dwa damskie zapachy. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekretka Re: Diavolo - Antonio Banderas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 15:51 Jak dla mnie ten zapach była taki jakby "pieprzowy". Bardzo mi się podoba, ale niestety na mnie się nie trzymał :-( Odpowiedz Link Zgłoś