mascota5 07.10.08, 22:54 Czy ktoras z was uzywa i co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bye-bye Re: YSL lip twins 08.10.08, 14:57 Używam od miesiącai w skali od 1 do 5 oceniam na 4-. Szminka ma piękny kolor. Wygląda bardzo naturalnie i jest dość trwała Błyszczyk już się zużył. Nie wiem jakim cudem, bo pomadki mam jeszcze bardzo dużo. Mało się błyszczy, oczekiwałam lepszego i bardziej spektakularnego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
pola-z Re: YSL lip twins 08.10.08, 22:20 mam pomarańcz+fuksja pomadka bardzo trwała, swietnie wygląda, ładne zestawy kolorów, kolor (pomadki, błyszczyk to inna bajka) trzyma się kilka godzin (bez jedzenia). wady - ciut za mały pedzelek, mało wydajny błyszczyk, skończy się szybciej niż szminka, napis na lusterku- imho bardzo irytujący. no i mogłby byc 2 pedzelki w zestawie. imo zdecydowanie wiecej zalet niż wad, ale ja to mało obiektywna jestem - YSL to moja ulubiona marka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mascota5 Re: YSL lip twins 19.10.08, 03:02 Dzieki wam za odpowiedz. Ja kupilam 3 zestawy na Truskawce za pol ceny. Nie jestem pewna , czy chcialabym wydac 35 dolcow na takie cudo. Kolory sa piekne(carmin beige, pink beige, purple beige, ale ten zloty kolor i napis na lusterku mnie irytuje.) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: no to zaszalałaś;-))))) n/t 20.10.08, 13:04 Ja kupiłam (jakis miesiac temu )purple - beige Fajne , sam pomysl na opakowanie jest fajny. Szminka - srednio podpasowal mi kolor (zbyt bezowy) za to błyszczyk - kolor super Zdziwilam sie ze ten mini pedzelek tak dobrze maluje usta "złotko" i napis YSL - o dziwo nie drazni . Minus- bardzo szybko sie zuzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mascota5 Re: no to zaszalałaś;-))))) n/t 03.11.08, 21:28 Anowu jest na truskawie za pol ceny, ale nie ma mego ulubionego koloru. Odpowiedz Link Zgłoś