Gość: she4 IP: 212.160.145.* 30.10.03, 07:48 Czy próbowałyście? Warto? Co myślicie o tej nowej linii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margaret Re: Age Expert Masło do ciała??? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 09:51 _Samego Masła probowałam w sephorze.Moim zdaniem -lipa :). Pal szczesc , ze nie pachnie ladnie, o i ile w ogole pachnie, ale konsystencje to ma bardziej przyciezkiego mleczka niz masla.Niestety z Body Butterami Body Shopw nie moze sie rownac. Natomiast- co do reszty linii-to niestety nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: Age Expert Masło do ciała??? IP: *.net / *.myszkow.info 30.10.03, 10:46 miałam próbki kremow i serum; i tak: kremy ok - rozprowadzają się przyzwoicie, zapach - nieszczegolny ale moż na znieść, co do efektów się nie wypowiadam bo nie mogę po użyciu jednej próbki; ale serum - tragedia - raz nałożyłam pod krem i podklad sie owarzył, więc mysiałam zmyć to i od nowa już bez serum; potem nałożyłam pod krem na noc, ale już bez przekonania, nie zauważyłam też żadnego efektu liftingu, a mślę że po serum można tego oczekiwać już po jednokrotnym użyciu - zresztą tak chyba obiecyją w opisie; poza tym przez jakiś czas po nałożeniu serum swędziała mnie skóra i byłoa lekko zaczerwieniona, potem przeszło; natomiast sam krem nie podrażniał w ogóle; ale tak podsumowując - raczej nie kupię; Odpowiedz Link Zgłoś