Dodaj do ulubionych

Formoline l-112

21.04.09, 10:02
Stosowałyście może ten preparat wspomagający odchudzanie? Wart jest
swojej ceny? Pomaga? Wszelkie uwagi mile widziane.
Obserwuj wątek
    • zupelniebezcukru Re: Formoline l-112 22.04.09, 11:10
      nie powodują efektu jojo ale dlatego działa to długo i chudnie się powoli,
      jednak jojo potrafi zniszczyć cały efekt i formo dobre jest właśnie przez to że
      nie generuje jojo ..
    • anjolka77 Re: Formoline l-112 23.04.09, 09:42
      Ja stosuję i jestem zadowolona. Waga może i nie spada w zawrotnym tempie, ale
      przynajmniej chudnie się bezpieczniej i dlatego później nie trzeba się martwić o
      jo jo. No i w miarę normalnie mogę jeść. A uwielbiam jesć!
      • ziemia.ognista Re: Formoline l-112 23.04.09, 11:33
        Co znaczy w twoim przypadku normalnie jeść? ^^
    • pannadygotka Re: Formoline l-112 23.04.09, 13:29
      te tabletki nic nie daja, z resztą jak kazde inne "na odchudzanie". Jezeli na
      prawde jestes zainteresowana zrzuceniem kilku zbednych kilogramów, rusz sie na
      siłownie albo znajdź jakis sport dla siebie!!! :)
    • lotka-1 Re: Formoline l-112 27.04.09, 10:15
      tabletki wspomagające odchudzanie mają to do siebie, że wspomagają odchudzanie,
      a nie odchudzają. Jeżeli łykasz, a mało ćwiczysz to schudniesz, ale mało. Mój
      sposób był taki : formoline przed większym jedzonkiem, a wieczorem i tak 45
      minut ćwiczyłam przy muzyce. Jeżeli chodzi o dietę to ja nie stosowałam. Nie
      przesadzałam po prostu z jedzeniem. Wystarczyło żeby 12 kg zrzucić. (póki co)
    • anjolka77 Re: Formoline l-112 28.04.09, 11:49
      moja znajoma bierze jakieś tabletki, nie Formoline i ma zaparcia i biegunki.
      Mnie na szczęście takie nieprzyjemności ominęły, sporo wody piłam może to dlatego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka