bravo15 25.12.05, 08:27 Co z tych rzeczy powyżej najbardzej szkodzi włosom? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacha1979 Re: Żel, lakier, pianka 04.01.06, 14:04 ja osobiscie nie lubie miec nic na wlosach wole puszyste ,"lejace" pianka wysusza wlosy i szybciej sie przetluszczaja , alkier takze wysusza wlosy jesli jest dosc mocny nawet lamie i pozostawia bialy nalot na wlosach ktory pozniej ciezko usunac (mozna uzyc wtedy szmponu oczyszczajacego system profesional firmy wella ) jezeli chodzi o ukladanie wloskow zeby dluzej sie trzymaly to najlepsz jest zel (podaje link ) moda.com.pl/uroda/~strony/hair.phtml?strona=wella/wella_start_oil.i .....moda.com.pl/uroda/~strony/hair.phtml?strona=wella/wella_ultra.i...... to sa kosmetyki profesjonalne takze one sa naprawde dobr wiem cos o tym bo bardzo dlugo na nich pracowalam ..pozdrawiam Odpowiedz Link
chuda44 Re: Żel, lakier, pianka 10.01.06, 16:50 ja jako przyszla fryzjerka (jestem w szkole fryzjerskiej) uważam, ze najbardziej szkodliwy jest lakier, wysusza i łamie wlosy. Pianke nakładam zawsze na mokre włosy przed suszeniem zeby nie wysuszac tak mocno wloskow Odpowiedz Link