Gość: GOSIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.04, 11:48 KOBIETKI CZY UZYWACIE WODY TERMALNEJ, JESLI TAK TO PROSZE PODZIELCIE SIE WRAZENIAMI. JAKIE DAJE EFEKTY, CZY SKORA STAJE SIE GŁADKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youaresowonderful Re: WODA TERMALNA 01.01.04, 13:27 Niee, co Ty, nie staje się gładka... woda termalna to tylko taki wspomagacz, powinna nawilżac, choć nie zawsze spełnia swoje zadanie :) mi służy czasami po prostu do odświeżania ciała, twarzy :), czasami spryskuję ją maseczkę w glince, zeby nie zaschnęła, albo w "początkowej fazie zmywania maseczki" ;) też spryskuję ją wodą termalną. Więcej od niej nie oczekuję... Odpowiedz Link Zgłoś
youaresowonderful Re: WODA TERMALNA 01.01.04, 13:28 youaresowonderful napisała: > Niee, co Ty, nie staje się gładka... > > woda termalna to tylko taki wspomagacz, powinna nawilżac, choć nie zawsze > spełnia swoje zadanie :) > > mi służy czasami po prostu do odświeżania ciała, twarzy :), czasami spryskuję > ją maseczkę w glince, zeby nie zaschnęła, albo w "początkowej fazie zmywania > maseczki" ;) też spryskuję ją wodą termalną. Więcej od niej nie oczekuję... miało byc oczywiscie spryskuję nią :D Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: WODA TERMALNA 04.01.04, 17:41 a dlaczego skóra miałaby byc gładka po wodzie termalnej? wody termalne służą do odświeżania, łagodzą podraznienia, uprzujemnieją demakijaz ale to wszystko. nie nawilżaja itd. należy pamiętać, zeby po spryskaniu skóry wodą niedpouścic do wyschnięcia wody na skórze lecz osuszyc ja np. chusteczką. Justy Odpowiedz Link Zgłoś