Dodaj do ulubionych

To i ja się przywitam :)

17.07.12, 10:13
[b]Yuko, Oyotte, Znajomi i Nieznajomi[/b] :)

Niech i mnie będzie wolno wyrazić oburzenie i sprzeciw przeciwko tak niegodnemu zachowaniu nie tylko red-foxa/mr.sajgona ale przeciwko wszystkim, którzy ujawniają treści prywatnych rozmów. Naprawdę nie wiem jakim trzeba być, żeby pozwolić sobie na coś tak ohydnego? Nie wiem także jakim trzeba być, żeby tolerować takie zachowanie a nawet nakłaniać innych do takich niegodnych zachowań. Żadna normalna kobieta i żaden normalny mężczyzna nie przejdzie wobec tego obojętnie. Nie interesuje mnie geneza i przyczyny tej przykrej sprawy, nie ma żadnej taryfy ulowej i nic nie tłumaczy zachowań, które zdarzają się raczej w środowiskach patologicznych a nie na forach dyskusyjnych z ludźmi, którym nie trzeba tłumaczyć zasad dobrego wychowania. Ludzie normalni nie zachowują się w ten sposób.

Przy okazji: słowa uznania dla Zuzy-anny za odwagę cywilną i z nadzieją, że Jej opinia dotyczy wszystkich, którzy się tak zachowują.

Yuko, miło mi Cię poznać :)
Obserwuj wątek
    • [b]Żadna normalna kobieta i żaden normalny mężczyzna nie przejdzie wobec tego obojętnie. Nie interesuje mnie geneza i przyczyny tej przykrej sprawy, nie ma żadnej taryfy ulowej i nic nie tłumaczy zachowań, które zdarzają się raczej w środowiskach patologicznych a nie na forach dyskusyjnych z ludźmi, którym nie trzeba tłumaczyć zasad dobrego wychowania. Ludzie normalni nie zachowują się w ten sposób.[/b]

Tak jest!
      Są zasady których po prostu nie łamie się nigdy i już.
    • dziękuję Karen
      • Witam wszystkich.
        Wybacz Yuko, czas urlopowy...., zaglądam do netu i.... nie da się przejść do porządku dziennego czytając takie świństwa mimo, iż czasu troszkę upłynęło.
        Karen pisze, że jest oburzona. Aby określić to, co czuję czytając red-foxa/mr.sajgona, jest to zbyt delikatne słowo. To, co zrobił red-fox/mr.sajgon świadczy o nim jak najgorzej.
        Brak mi słów dla potępienia człowieka tak postępującego i by nie powtarzać tego, co już zostało na ten temat napisane przez użytkowników tego forum, przypomnę słowa Pitagorasa – [b][i]lepiej być nieszczęśliwym człowiekiem, niż szczęśliwą świnią[/i][/b]. Przepraszam świnię, ona nie posunęłaby się do okropieństw, które zrobił ten człowiek. Pitagoras nie mógł przewidzieć, że kiedyś ludzie będą zdolni aż do takich niegodziwości.
        Bardzo mi przykro Yuko, że spotkałaś nieczłowieczego człowieka.
        • Mirko, pozwoliłam sobie napisać pod Twoim postem, nie potrafię opisać swojego oburzenia, niech tam Rudy pisze, ze jestem psieślodka, ale lepiej żeby się ludzie od cukru porzygali niż żeby się bali, że ujawnię czyjaś korespondencję, zresztą ze mną jest łatwo, kasuję wszystko od razu, żeby sie nikt niepowołany dostając sie na moja pocztę nic nie doczytał i z racji wieku emerytalnego mam sklerozę.
          A i jeszcze, ja sie nie wstydzę siebie, nie ukrywam jaka jestem taka jestem ile lat mam tyle mam.

[IMG]http://i47.tinypic.com/34njgba.jpg[/IMG]
          • Natko, jakże miło znowu Ciebie zobaczyć :D chociaż tym razem tylko na fotce :-)
            • Po dłuższej nieobecności dowiaduję się, że najuczciwsze nautki uciekając się do szantażu, stoją na straży prawa. I ucieszyłam się bardzo, że niezłomnie strzegą tego samego prawa, prawa Kalego. Bawi mnie czytanie błyskotliwego forum, na którym dowiaduję się, kto jest realnym człowiekiem, a kto wirtualnym tworem, ale najzabawniejsze są posty w których zarzucają innym nieprzestrzeganie regulaminu, zarzucają kradzież zdjęcia i obrazu, a przed chwilą zaciekle broniły jednego ze swoich kompanów, który zrobił coś podlejszego niż wklejenie zdjęcia czy obrazu, który złamał tak prawo jak i wszelkie regulaminy. Czytając posty, w których drwią z wyglądu WU, Sorelliny czy mojego uśmiałam się do łez.
              Drogie panie, macie przestarzałe informacje z nieaktualnych fotografii, lata dodały nam uroku, ale nie popadajcie w kompleksy :-) "opakowanie" nie świadczy o człowieku. Niechby wasze było najpiękniejsze, to i tak nie ukryje zła, które innym wyrządziliście. Czytając wasze kipiące z oburzenia posty względem zamieszczonego zdjęcia myślę, że dyktuje wam je strach, iż jakiś skrzywdzony nauta rozpozna was na ulicy :-) Nim kolejny zażądacie przestrzegania prawa czy regulaminu o do innych, najsampierw same zacznijcie je przestrzegać. Opisy wyglądu też są naruszeniem prywatności, czyli złamaniem prawa tak, jak i szantaż.
              • amen :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka