turbomini 18.10.06, 16:06 Kobiety, feminizm i media, red. Edyta Zierkiewicz i Izabela Kowalczyk, wyd. KONSOLA, 2005. Jeśli ktoś ma, może odsprzedać, odkserować, lub w jakikolwiek inny sposób udostępnić treść tej książki, będę zobowiązana :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tad9 Re: Poszukuję książki 18.10.06, 16:26 turbomini napisała: > Kobiety, feminizm i media, red. Edyta Zierkiewicz i Izabela Kowalczyk, wyd. > KONSOLA, 2005. > Jeśli ktoś ma, może odsprzedać, odkserować, lub w jakikolwiek inny sposób > udostępnić treść tej książki, będę zobowiązana :). Tej nie mam, ale mogę odsprzedać samouczek elektryka z lat 70-tych XX wieku Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Poszukuję książki 18.10.06, 16:47 tad9 napisał: > turbomini napisała: > > > Kobiety, feminizm i media, red. Edyta Zierkiewicz i Izabela Kowalczyk, wy > d. > > KONSOLA, 2005. > > Jeśli ktoś ma, może odsprzedać, odkserować, lub w jakikolwiek inny sposób > > > udostępnić treść tej książki, będę zobowiązana :). > > Tej nie mam, ale mogę odsprzedać samouczek elektryka z lat 70-tych XX wieku > > Z autografem Wałęsy? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Poszukuję książki 18.10.06, 19:59 A w czym tkwi problem, przecież jest? www.feminoteka.pl/nowa/product_info.php?products_id=526 Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Poszukuję książki 18.10.06, 21:34 No właśnie w tym tkwi problem, że nakład wyczerpano....we wszystkich księgarniach. Właśnie dziś dostałam e-maila z feminoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Poszukuję książki 19.10.06, 15:06 Ok, na genderowej dostałam już mejla bezpośrednio do babeczki, która się zajmuje dystrybucją. Odpowiedz Link Zgłoś