Mięśniaki macicy
Autor: majka3180 15.01.12, 16:29
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Witam was cieplo*
Mam 31 lat i nie mam dzieci. Pani doktor ginekolog stwierdzila,ze mam miesniaka 7cm, ktory zachodzi na macice. Mialam zrobione badanie usg dopochwowe oraz tomografie. Zalecila mi badania kontrolne oraz zdecydowanie sie na zabieg z usunieciem calego ukladu rozrodczego.Jestem tym faktem zalamana i zdruzgotana. Zawsze marzylam o rodzinie a teraz wyglada na to,ze nigdy nie zostane Mama(
Stwierdzila,ze to moze byc wina miesniaka,ze nie zaszlam w ciaze.A gdyby do tego doszlo to moglabym poronic. Po tomografi powiedziala,ze mozemy probowac bo byc moze ciaza go wypcha z macicy w co nie za bardzo jej wierze. A co jesli zajde w ciaze i po jakims czasie okaze sie,ze sie nie rozwija albo zagraza mojemu zyciu i bede musiala zrobic aborcje. Tego sobie nie wyobrazam, poniewaz kocham dzieci i chcialam miec przynajmniej 3
Badanie ginekologiczne oraz tomografie robilam prywatnie, poniewaz mieszkam i pracuje w Londynie a w Polsce bylam na Swieta Bozego Narodzenia i robilam sobie badania kontrolne.Mam zamiar udac sie jeszcze do jednego doktora na konsultacje w Polsce na wakacjach. Wczesniej mam zamiar udac sie tutaj do przychodni w Londynie, poniewaz nie musze za nic placic. Jestem ubezpieczona a w Polsce wszedzie tylko kaza za wszystko placic i jak widza,ze jestes za granica to wtedy wszystkie badania sa w stanie Ci zrobic.
Prosze was o rade.Bede wam bardzo wdzieczna.
Buziaki dla was cieplutkie