Gość: gosia IP: *.osiedle.net.pl 22.10.05, 11:59 mam kropke na oku, brazowa. Niektorzy mowia ze to objaw jakiejs choroby. czy znacie jakiegos irydologa//? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asica Re: Irydolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 12:42 a kropka jest od urodzenia, czy pojawila sie nagle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Irydolog IP: *.osiedle.net.pl 22.10.05, 12:50 nie wiem czy od urodzenia, ale pamiętam ze od zawsze. Na niebisko-zielonkawych oczach taka brazowa malutka kropka, na lewym oku na godzinie niedzy piątą a szóstą. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Irydolog 23.10.05, 10:44 na forum medycyna nauturalna był jakiś kontakt, tylko już nie pamiętam, w jakim mieście 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Irydolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:39 Jak mozesz to podaj do niego telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Irydolog IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.10.05, 17:54 przestan z tym irydologiem tylko kase od ciebie wyciągnie.Ja mam takie same oczy jak ty i mam pełno kropek na obu oczach nawet nie liczyłam.Moja siostra tez ma i koleżanka również i się tym w ogóle nie martwimy Odpowiedz Link Zgłoś